Futuuritiedot antavat sekoitettuja signaaleja, kun Bitcoin seuraa korkean riskin varoja: futuurit perjantaina

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Bitcoinin (BTC) hinta vaihdettiin tiukassa vaihteluvälissä, välillä 9 500–10 000 dollaria viikossa, ennen jyrkää laskua, joka otti sen torstaina vain 9 033 dollariin OKExin vuosineljänneksen tulevaisuuden mukaan (BTCUSD0925) hinta. Kuitenkin johtava digitaalinen valuutta on sittemmin palautunut 9400 dollariin kirjoitushetkellä.

Eilinen suuri vetäytyminen oli globaalin markkinakäyttäytymisen mukainen korkean riskin omaisuuserien suhteen. Talouden näkymien avulla Keskuspankki ja kaksi miljoonaa koronavirustapaus Yhdysvalloissa raportoitu volatiliteetti-indeksi (VIX) nousi jälleen. VIX on historiallisesti muuttanut toisin kuin Bitcoin suunta.

Samaan aikaan OKEx-kaupankäyntitiedot osoittivat sekalaisia ​​signaaleja. 100 dollarin vuosineljänneksen futuuripreemia osoittaa edelleen keskipitkän aikavälin luottamusta, mutta alle 1,0 ja alle 2,0 marginaalilainasuhde osoittavat, että vähittäiskauppiaat ovat purkaneet omistustaan.

Avoin korko (OI) laskee myös vihjettä kohti voittoa, mutta elinkeinonharjoittajat saattavat haluta omaksua odottavan lähestymistavan, kunnes markkinat valitsevat suunnan.

BTC USD -kaavioOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0925) 1D-kaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Pitkä / lyhyt suhde oli ollut alle 1,2 viimeisen seitsemän päivän ajan. Laskettuaan alle 1,0 tiistaina se nousi jälleen hetkeksi, mutta torstain vetovoima laski suhde 0,9: een, mikä viittaa siirtymiseen kohti lyhyitä positioita.

Bitcoinin pitkä lyhyt suhdeTiedonkeruuaika: 6/5 0:00 – 6/12 6:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Tämä tarkoittaa, että pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on alle 1, se osoittaa, että useammilla ihmisillä on shortsit ja päinvastoin.

BTC-perusta

Viimeisimmät kahden vuosineljänneksen futuurit julkaistiin tänään siirtymällä BTCUSD0925 että BTCUSD1225, ja näimme korkean 140 dollarin palkkion lanseerauksen yhteydessä.


Neljännesvuosittainen sopimus tulevaisuus on nyt BTCUSD0925 sijasta BTCUSD0626, ja sen palkkio on pudonnut noin 200 dollarista viikon keskellä alle 100 dollariin nyt. Markkinatoimijoiden keskuudessa se osoittaa kuitenkin jonkin verran luottamusta keskipitkällä aikavälillä.

BTC-perustaTiedonkeruuaika: 6/5 0:00 – 6/12 6:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös niiden välisen eron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko (OI) oli saavuttanut torstaina huippunsa 6,6 miljoonalla sopimuksella (1 sopimus = 100 dollaria), mutta laski merkittävästi 5,8 miljoonaan sopimukseen hinnan laskiessa. Muutto osoittaa, että jotkut valaat, joilla on aiemmin avatut shortsit, ovat sulkeneet asemansa suurten selvitystilojen ohella.

Bitcoinin avoin korkoTiedonkeruuaika: 6/5 0:00 – 6/12 6:00 (UTC)

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon uusia positioita on avattu.

BTC: n vakuusluoton suhde

Lainasuhde on vaihtellut suuresti viikon aikana, mikä viittaa siihen, että kauppiaat eivät ole kovin luottavaisia. Torstain syksyn jälkeen suhde saavutti äskettäisen matalan 1,94: n ja on nyt lähellä arvoa 2,0, mikä heijastaa lyhytaikaista laskusuuntausta spot-markkinoilla.

Bitcoinin marginaalin luoton suhdeTiedonkeruuaika: 6/5 0:00 – 6/12 6:00 (UTC)

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien suhdetta BTC: tä USDT-arvona lainan ottaneiden käyttäjien tietyn ajanjakson välillä.

Tämä suhde auttaa myös kauppiaita arvioimaan markkinatunnetta. Yleensä USDT: tä lainaajat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Torstain kaatumisen jälkeen 9 300 dollarin tuesta tuli tärkeä taso. Tämän tason alittaminen testaa todennäköisesti 8500. Perjantain nopea rebound teki kuitenkin kauppiaiden vaikeaksi olla liian pessimistisiä. Nyt kun Bitcoinin korrelaatio muiden, riskialttiimpien omaisuuserien kanssa on jälleen valokeilassa, kauppiaat hyötyisivät pitämästä silmällä eri markkinoita.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map