Futuurit perjantai: Maaliskuu 2020 oli Bitcoinin pahin kuukausi marraskuusta 2018 lähtien

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKExillä – suurimmalla volyymituotteellamme.

Viimeisen kuukauden ja vuosineljänneksen päättyessä on syytä huomata, että Bitcoin (BTC) on nähnyt sen huonoin kuukausitulos marraskuun 2018 jälkeen. Maaliskuu 2020 osoittautui myös Bitcoinin heikoimmaksi maaliskuun tulokseksi kahden vuoden aikana.

Johtava kryptovaluutta on laskenut 26,56 prosenttia kuukaudesta OKExin BTC: n neljännesvuosittaista futuurihintaa kohden, mikä merkitsee kolikon kolmatta peräkkäistä vuosineljänneksen tappiota.

Viime päivinä Bitcoin nousi ensin korkeimmalle $ 6,932: lle, sitten aloitti pullbackin asettamalla 7 päivän alimman 5802 dollarin 30. maaliskuuta, ennen kuin se saavutti uuden korkeimman 7327 dollarin vasta tänä aamuna 3. huhtikuuta. Bitcoin käy tällä hetkellä kauppaa noin 6900 dollaria lehdistöaikana.

OKEx BTC: n neljännesvuosittaiset futuurit (BTCUSD0626), tuntikaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitiedoissa tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Viimeisten seitsemän päivän aikana pitkä / lyhyt suhde on pysynyt alueella 0,67–0,97, laskenut vähitellen perjantain korkeimmasta, ja on nyt noin 0,96, mikä tarkoittaa, että shortsimyyjät ovat edelleen pitkien edellä. Aikaisempiin tietoihin verrattuna nykyinen luku on pieni.

Tiedonkeruuaika: 3/27 8:00 – 4/3 8:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde näyttää suhdetta käyttäjien kokonaismäärästä, joka avaa pitkiä positioita, verrattuna avautuviin lyhyisiin positioihin tietyn ajanjakson aikana. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista. Käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määräytyy käyttäjän nettopaikan mukaan BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla, aina kun on avattu pitkä positio, sen tasapainottamiseksi on oltava myös avattu lyhyt positio. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

Viimeisen viikon aikana neljännesvuosittainen futuuripohja on ollut jatkuvasti negatiivinen torstaihin 2. huhtikuuta asti. Negatiivinen preemio kasvoi yli 80 dollariin viime viikonloppuna. On kulunut kauan siitä, kun viimeksi nähtiin positiivinen vakuutusmaksu neljännesvuosittaisissa sopimuksissa, joissa tällä hetkellä on 20 dollarin positiivinen vakuutusmaksu. Tämä tosiasia on osoitus markkinoiden luottamuksen elpymisestä.

Tiedonkeruuaika: 3/27 8:00 – 4/3 8:00 (UTC)


Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen tulevaisuuden hinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa elinkeinonharjoittajien odotuksia kohde-etuuden, tässä tapauksessa Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa markkinoiden olevan optimistisia. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että yleiset markkinat ovat pessimistisiä. Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että välimiesmenettelyyn on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko (OI) nousi korkeimmaksi 4,5 miljardiksi lauantaina 28. maaliskuuta ennen kuin se laski noin 4 miljardiin. OI on edelleen alimmillaan 4,06 miljardia lehdistössä, suunnilleen samalla tasolla kuin viime perjantaina. Raskaan kaupankäynnin jaksot olivat torstaina ja perjantaina, ja OI laski. Aikaisempiin tietoihin verrattuna nykyinen OI on pieni.

Tiedonkeruuaika: 3/27 8:00 – 4/3 8:00 (UTC)

Avoin korko on jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä. Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

Ostajan / ostajan määrä

Viimeisen seitsemän päivän aikana myyntimäärä (Sell Taker Volume) oli hieman suurempi kahden ensimmäisen päivän aikana, ja aktiivinen ostomäärä nousi torstaina. Voimme edelleen nähdä aktiivisen ostomäärän tänään, kuten alla olevassa kaaviossa näkyy.

Tiedonkeruuaika: 3/27 8:00 – 4/3 8:00 (UTC)

Taker viittaa kauppoihin, jotka täytetään välittömästi, joka tunnetaan myös nimellä Market orderit. Tämä on vastoin Maker-termiä, jota käytetään viittaamaan Limit-toimeksiantoihin, kun kauppa tulee tilauskantaan tietyllä hinnalla ja odottaa sen sovittamista. 

Buy Taker Volume on aktiivinen ostomäärä tietyllä ajanjaksolla, mikä osoittaa sisäänvirtauksen. Myyjän määrä: aktiivinen myyntimäärä tietyn ajanjakson ajan, mikä osoittaa ulosvirtauksen.

Kun ostomäärä on suuri, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun myyntimäärä on suuri, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Yleensä vähittäiskauppiaat tekevät yleensä enemmän tilauksia. Osto- ja myyntimäärää voidaan pitää indikaattorina vähittäiskauppiaiden markkinaennusteista.

Kauppiaiden näkemykset

Xuanhaimmoer, TradingView-kirjoittaja

Tänään, 3. huhtikuuta, näen edelleen sonnien aggressiivisuuden, kun Bitcoinin hinta nousee edelleen. Eilen 6 950 dollarin vyöhyke luultavasti hylkäsi härät, kun he yrittivät mennä liian pitkälle. Karhun reaktio nosti Bitcoinin hinnan välittömästi takaisin 6 650 dollariin.

Silti signaalit suurilla kehyksillä tukevat edelleen sonneja, ja tänään he yrittävät edelleen nousta yli 7000 dollarin psykologisen vyöhykkeen.

Jos Bitcoin ylittää 7000 dollarin alueen täydellisesti, hinta lähestyy 7500–7900 dollarin tavoitetta. Mutta jos karhut tukahduttavat sonnien, on erittäin todennäköistä, että näemme Bitcoinin $ 5800- $ 6,100.

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Bitcoinin hinta nousi torstaina yli 7000 dollarin, mutta ei onnistunut murtamaan vahvaa 7200 dollarin vastustasoa. Suurella myyntipaineella, joka on yli 7000 dollaria, on helppo väärentää purkautuminen. Bitcoinin hinta on testannut 7000 dollaria kolme kertaa peräkkäin, mutta ei ole onnistunut pääsemään läpi, joten meidän on vältettävä sokea ylöspäin ajaminen.

Mutta minisyklin nouseva kuvio ei ole ohi. Lyhytaikainen myynti on vaihtoehto, kun on olemassa selviä merkkejä laskevasta eroavaisuudesta lähellä 7200 dollaria.

Taaksepäin katsottuna huhtikuu on yleensä positiivinen paluukuukausi BTC: lle, seitsemän yhdeksästä kertaa viimeisen yhdeksän vuoden aikana. On todella mielenkiintoista nähdä, seuraaako Bitcoin tätä mallia tänä vuonna.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map