Ethereumin perusteet paranevat, kun Bitcoin pysähtyy: Crypto Market Daily

Lehdistöajasta lähtien (10:00 UTC) Bitcoin (BTC) käy kauppaa 8839,11 dollarilla ja on noussut 0,93 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana OKExin BTC-indeksihintaa kohti. Bitcoin haluaa saada vauhtia takaisin ja murtaa 9000 dollarin vastustason.

Tällä hetkellä salauksen kokonaismarkkina-arvo kasvoi 0,5 prosenttia. Bitcoinin määräävä markkina-asema on noussut 0,3 prosenttia 65,4 prosenttiin lähteen tietojen mukaan KolikkoGecko.

Suurikapasiteettiset kryptovaluutat olivat huonompia, Ethereum (ETH) ja Bitcoin Cash (BCH) olivat edelleen punaisella – menettivät 0,05 prosenttia ja 0,42 prosenttia. Cardano (ADA) on jatkanut härkätaisteluaan ja menestynyt parhaiten suurimmista altcoineista keskimäärin 1,5 prosentin tuotolla viimeisen 24 tunnin aikana.

OKEx Token Index Board (kello 10:00 UTC). Lähde: OKEx

Suurimmat voittajat ja häviäjät

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • TIE / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Useat pienet ja keskisuuret salausvaluutat ovat erittäin hyviä. OKEx Spot -tietojen mukaan EDO on viimeisen 24 tunnin paras voitto 30,85 prosentin tuotolla. Muita parhaita voittajia ovat THETA ja ZIL. THETA on todella ollut nousussa edessään Mainnet 2.0: n käynnistys.

ORBS ja MITH olivat eilen Top Gainers -listalla. Kauppiaat näyttävät kuitenkin ottaneen voittoa näistä kahdesta. ORBS ja MITH ovat suurimmat häviäjät viimeisen 24 tunnin aikana – menettäneet 11,53 ja 4,44 prosenttia.

ICO Analytics esittää yhteenvedon Top 10 parhaiten menestyvistä altcoineista, joiden markkina-arvo on yli 10 miljoonaa dollaria viime viikolla. Monilla näistä altcoineista on tulossa suuria päivityksiä, listauksia tai uusia julkaisuja.

Top 10 parhaiten menestyvää altcoinia viime viikolla. Lähde: ICO Analytics

Ethereumin perustiedot paranevat

Koska lähestymme Q3: ta, kauan odotetun Ethereum 2.0: n lanseerauksen aikaa, olemme nähneet joitain parannuksia perustekijöissä, jotka voisivat tukea eetterin hintaa.

Ethereum-verkossa käytetty kaasun kokonaismäärä on noussut uudelle vuositasolle. Tällä hetkellä se on 95 prosenttia suurimmasta mahdollisesta kaasusta, joka on kasvanut 25 prosenttia tämän vuoden alusta. Delphi Digital tulkitsi tämän nousun sekä lisääntyneiden tapahtumien että suuremman laskennallisen monimutkaisuuden seurauksena. Kun Ethereumilla käy yhä enemmän vakiomallia ja DeFi-sovelluksia, kaasusta tulee jäykkä vaatimus. Käyttäjien on korotettava kaasumaksuja priorisoinnin saamiseksi.

Käytetty kaasu vs. suurin mahdollinen kaasu. Kastike: Delphi Digital

Lisäksi Ethereum 2.0 siirtyy työtodistus konsensusmalli (PoW) a todiste panoksesta (PoS) -mekanismi. PoS-palveluun siirtymisen jälkeen sidosryhmien on ylläpidettävä 32 ETH: n tasapainoa validointisolmun suorittamiseksi. Tämä johtaa kasautuvaan käyttäytymiseen niille sijoittajille, jotka etsivät passiivista tuloa.

Mukaan Glassnode Kaaviossa 32 ETH: lla tai enemmän omistavien osoitteiden määrä on myös noussut nopeasti – ennätys 116,351 huhtikuun loppuun mennessä. Tämä edustaa 18 prosentin nousua tämän vuoden aikana.

Ethereum: osoitteet saldolla yli 32 ETH. Lähde: Glassnode


Bitcoinin tekninen analyysi

Tällä hetkellä Bitcoin haluaa saada vauhtia takaisin. Se muodosti a kaksoispohjakuvio eilen ja läpäisi 8830 dollarin vastustason OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) -hinnan mukaisesti. Tästä tasosta on nyt tullut lyhytaikainen tuki tänään.

Yläosassa Bitcoin pyrkii testaamaan 9000 dollarin vastustason. Jos Bitcoin ei kuitenkaan pidä 8830 dollaria, 850 dollarin keskipitkän ajan tuki voidaan testata uudelleen.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1H-kaavio. Lähde: OKEx

Ethereumin tekninen analyysi

Ethereum on mennyt enemmän sivuttain kuin Bitcoin, koska sen volatiliteetti laski. Se on käynyt kauppaa $ 190 – $ 211 välillä jonkin aikaa – ja näyttää siltä, ​​että se ei välttämättä pääse ulos tästä alueesta lähitulevaisuudessa.

Päivänsisäinen tuki on lähellä $ 196, kun taas $ 206 on lyhytaikainen vastustustaso.

OKEx ETH Quarterly Futures (ETHUSD0626) 1H -taulukko. Lähde: OKEx

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia. Seuraa OKEx Insights -palvelua ja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map