ETH-optiomarkkinat osoittavat jakautuneen mielipiteen: analyysi

ETH- ja EOS-vaihtoehtojen kuva

Lyhyesti

  • Eter (ETH) -optiot Avoin korko (OI) on ollut hiukan kaikkien aikojen korkeimmillaan, kun lisää johdannaiskauppiaita hyppää optioiden vaunuun.
  • Vaihtoehdot voivat olla parempi valinta riskienhallinnassa.
  • Kaupankäyntitiedot osoittavat, että jotkut vaihtoehtokauppiaat näyttävät katsovan pidempään päivättyjä sopimuksia, joissa on korkeampi lakko, kun taas kesäkuussa päättyvät sopimukset ovat edelleen suosituimpia.

ETH-vaihtoehdot painopisteenä

ETH-optiomarkkinat ovat saaneet viime aikoina enemmän huomiota, koska toiseksi suurin salausriskien riski on pysynyt pääosin positiivisena viime kuun lopusta lähtien. Skew: n tiedot osoittavat, että ETH-optioiden kokonaisarvo – vielä maksamatta olevien optiosopimusten kokonaisarvo – on vain noin 150 miljoonaa dollaria, uusi ATH, mikä rikkoi edellisen noin 80 miljoonan dollarin ennätyksen kesäkuussa 2019.

ETH-vaihtoehtojen kokonaismäärä saavuttaa ATH: n. Lähde: Vinossa

ETH: n vahva kehitys viime kuussa – etenkin Bitcoinia parempi (BTC) – voi olla yksi syy lisääntyneeseen kiinnostukseen ETH-johdannaiskauppaan. 8. kesäkuuta lähtien ETH nousi yli 15 prosenttia viimeisten 30 päivän aikana, kun taas BTC: n arvo laski noin 2 prosenttia samalla ajanjaksolla.

ETH ylitti BTC: n; Lähde: OKEx, TradingView

Vaihtoehdot vs. futuurit

Optiot ja futuurit ovat kahdenlaisia ​​instrumentteja, joita käytetään yleisimmin johdannaistilassa. Vaikka molemmilla sopimustyypeillä voi olla joitain yhtäläisyyksiä, niiden välinen ero voi vaikuttaa merkittävästi kaupan riski- ja tuottoprofiileihin. Katsotaanpa tarkemmin, mitä etuja kaupankäynti voi tarjota.

Hallittavissa oleva riski

Optiosopimukset voivat olla vähemmän riskialttiita kuin futuurit, etenkin pitkältä perspektiiviltä. Tämä johtuu siitä, että vaihtoehtojen avulla kauppiaat tietävät mahdollisen menetyksen etukäteen – kun sopimus päättyy, kauppiailla on mahdollisuus ostaa tai myydä sovittuun hintaan. Futuurien yhteydessä kauppiaat ottavat enemmän riskiä, ​​koska heidän on ostettava tai myytävä kohde-etuus erääntyessään – määrä, jonka nämä voitot tai tappiot riippuvat kohde-etuuden hinnasta.

Kattavampi


Vaihtoehtoilla voi olla monimutkaisuus. Laajan hinnoittelumallien avulla vaihtoehdot antavat ammattitaitoisille sijoittajille mahdollisuuden hyödyntää näkemyksiään ja uskomuksiaan tehokkaammin ja kattavammin. Tämä johtuu siitä, että tekijät, kuten näkemykset kohde-etuudesta, volatiliteetti ja ajoitusennuste, voivat kaikki heijastaa kaupankäynnin tuloksia.

Joustava vipuvaikutus

Lainahintojen (hinta, jolla omaisuuserä, esimerkiksi ETH voidaan ostaa tai myydä tulevaisuudessa) ja voimassaolon päättymispäivien erilaisilla yhdistelmillä optiosopimukset tarjoavat enemmän joustavuutta kuin futuurit, kun on kyse vipuvaikutuksesta. Sijoittajat voivat helposti säätää vipuvaikutusta riskiprofiilinsa mukaan. Futuurikaupassa vipuvaikutus riippuu kuitenkin vain marginaalivaatimuksista.

Optiokaupan tietojen analyysi

Optiotietojen avulla kauppiaat voivat saada arvokasta tietoa markkinoista ja markkinatunnelmasta yleisen asemoinnin muutoksista, avoimesta kiinnostuksesta ja siitä, miten kauppiaat valitsevat lakkohintansa..

Millaisia ​​instrumentteja optioiden kauppiaat ovat käyttäneet, kun nykyiset ETH-hinnat ovat alle 250 dollarin merkin? Mikä on heidän aikansa ajatellut projektio? Mitä volatiliteetti voi kertoa meille? Katsotaanpa.

Lisää rahaa pitkäaikaisilla sopimuksilla

Huomasimme, että pidempään päivätyt sopimukset ovat saaneet enemmän huomiota markkinoilla viime aikoina. Heinä-, syys- ja joulukuussa päättyvien sopimusten OI on lisääntynyt huomattavasti viime viikolla.

ETH-vaihtoehdot OI vanhenemisen jälkeen. Lähde: Vinossa

Pitkään päivättyjen sopimusten OI: n lisääntyminen viittaa siihen, että jotkut kauppiaat olisivat voineet alkaa olla hieman konservatiivisia ETH: n suhteen, etenkin lyhyen aikavälin näkökulmasta.

Tämä johtuu siitä, että sopimukset, joiden voimassaolo päättyy kesäkuussa ja joilla on sama aloitushinta, voivat tarjota korkeamman vipuvaikutuksen ja alhaisemmat kustannukset kuin joulukuussa päättyvät sopimukset. Jotkut kauppiaat näyttävät kuitenkin olevan avoimempia maksamaan korkeamman palkkion päästäkseen ETH-kauppaan.

On myös syytä huomata, että pidempään päivättyjen vaihtoehtojen OI-lisäys voi olla myös osa muita strategian asetuksia tai muiden lyhytaikaisten vaihtoehtojen suojaamista.

ETH-vaihtoehtojen lakohinnat paljastavat jakautuneen mielipiteen

Se, miten vaihtoehtokauppiaat valitsevat toteutushinnan, voi olla toinen tieto, joka kannattaa tarkastella. Skew: n tiedot osoittavat, että suurin osa OI: sta keskittyi sopimuksiin, joiden lakko oli 220 dollaria ja 280 dollaria.

ETH-vaihtoehdot OI lakolla; Lähde: Vinossa

Puheluiden näkökulmasta, jos sijoittaja haluaa vähemmän riskialttiutta, he voivat valita ETH-ostovaihtoehdon – kun sijoittajalla on oikeus ostaa ETH: ta tiettynä päivänä – lakko-hintaan ETH: n nykyiseen spot-hintaan tai alle. Samaan aikaan elinkeinonharjoittaja, joka halusi ottaa suurempia riskejä, voi pitää parempana lakkoa kuin ETH: n spot-hinta.

Put-näkökulmasta – kun sijoittajalla on oikeus myydä ETH: ta tiettynä päivänä – myyntioptio-osuuden aloitushinta spot-hinnalla tai sen yläpuolella on konservatiivisempi kuin spot-hinnan alapuolella oleva lakohinta..

Skew’n tietojen mukaan 220 dollaria ja 280 dollaria ovat suosituimmat lakohinnat ETH-optioiden markkinoilla, kun taas nykyinen spot-hinta on noin 240 dollaria lehdistöaikana. Puhelun kannalta 220 dollaria on konservatiivinen valinta, koska se on alle spot-hinnan, mikä tarkoittaa, että nämä sopimukset ovat jo rahassa (ITM) – näiden sopimusten vipuvaikutus ja hintakehitys ovat suhteellisen pieniä.

Puhelut 280 dollarin lakolla näyttävät kuitenkin kohdistuvan kauppiaille, jotka ovat nousevampia ETH: lle, koska nämä sopimukset ovat edelleen rahattomia (OTM), koska lakko on korkeampi kuin nykyinen spot-hinta.

Put-näkökulmasta 280 dollarin lakohinta näyttää enemmän konservatiiviselta valinnalta kauppiaille, jotka ovat laskussa ETH-hintoihin. Aggressiivisemmat ETH-karhut olisivat voineet poimia panoksia 220 dollarin lakolla, koska heillä on suurempi vipuvaikutus ja mahdollisesti korkeampi tuotto.

Viimeinen voimassaolopäivä ja lakohintatiedot näyttävät kertovan meille, että ETH-optioiden kauppiaat a) näyttävät alkaneen harkita pidemmän aikavälin ETH-järjestelyjä, vaikka korkeampi palkkio ja b) näyttäisi olevan jaettu näkemys ETH-hinnoista, koska OI: n määrä 220 ja 280 lakohinnalla oli hyvin lähellä.

Salausoptiomarkkinat laajenevat

Vaihtoehtoja on käytetty laajalti perinteisessä rahoitusmaailmassa. Salausjohdannaistilan nopean kasvun myötä elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat voivat nyt hyödyntää salausoptiokaupan kohde-etuuksien kasvavaa valikoimaa.

OKExin omat optiotarjonta kasvavat nopeasti – otimme käyttöön ETHUSD-optiokaupan vasta viime viikolla. EOS seuraa pian, ja OKExin EOSUSD-optiomarkkinat avataan myöhemmin tässä kuussa.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map