Elon Musk mainitsi Bitcoinin elvyttävän markkinoita uudella vähittäiskaupalla

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Perjantaina teknologiayrittäjä, sijoittaja ja maailman rikkain mies, Elon Musk, päivitti Viserrys bio sanalla #Bitcoin. Kun markkinat pitivät tätä nousevana merkkinä, Bitcoin nosti välittömästi 15% vastauksena, murtamalla aiemmin muodostuneen kaksoispohjan pääntien ja yrittäen ylittää 38 000 dollarin vastuksen.

Viimeisen seitsemän päivän taaksepäin Bitcoin teki heikon suorituskyvyn testaten 30000 USDT -tuen kahdesti 22. ja 27. tammikuuta. Myös neljännesvuosittaisen sopimuksen preemio oli pudonnut vuoden alimpaan tasoon 500 USDT, mikä osoittaa markkinoiden epäluottamuksen. Laitosten vastainen ilmapiiri johti kuitenkin Wall Streetin vedot ravisteli markkinoita tällä viikolla.

Ensin Dogecoin (DOGE) hyppäsi yli 1000% hieman yli päivässä, ja sitten Bitcoin nostettiin 15% tunnissa. Elinkeinonharjoittajien on hyvä tutustua aiempiin strategioihin ja suunnitella näitä uusia kehityssuuntia.

Myös BTC: n neljännesvuosittaisten futuurien palkkio nousi nopeasti 1200 dollariin eli 3,4 prosenttiin tänään, mikä osoittaa, että markkinat ovat palauttaneet luottamuksensa ylöspäin. BTC: n avoin kiinnostus OKExiin on myös palautunut yli 2 miljardin dollarin, mikä vahvistaa, että pitkä-lyhyen taistelun uusi kierros on alkanut.

Myös ikuisten swapien rahoitusaste nousi tänä aamuna 0,1%: iin, mikä osoittaa, että on yksityissijoittajia, jotka ovat voimakkaasti hyödyntäneet tätä rallia..

Kirjoitushetkellä neljännesvuosittainen sopimus BTCUSD0326 – jonka voimassaolo päättyy maaliskuun lopussa – käy kauppaa 36500 USDT-tasolla ja 1200 USDT: n eli 3,4%: n preemio indeksin hinnasta.. 

OKEx BTC: n neljännesvuosittaiset futuurit (BTCUSD0326) 29. tammikuuta kello 10.00 alkaen. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita. 

BTC pitkä / lyhyt suhde

Tämän viikon lyhyt / lyhyt suhde oli melkein identtinen hintojen kanssa, mikä osoittaa, että yksityissijoittajilla ei ollut selkeää käsitystä markkinoiden liikkeestä. Mutta on selvää, että pitkä / lyhyt suhde laski hyvin nopeasti keskiviikkojen laskun aikana, mikä osoittaa, että monet sonnit muuttivat mieltään tuolloin. Tämä lyhyt ansa on saattanut saada monet kauppiaat avaamaan uusia shortseja halvemmalla hintatasolla.

Tiedonkeruuaika: 1/22 10:00 UTC – 1/29 10:00 UTC


Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

Neljännesvuosittaisen sopimuksen palkkio laski keskiviikkona laskun aikana huomattavasti, ja se oli saavuttanut jopa 500 USDT. Tämä kuvaa täysin sonnien luottamuksen puutetta tuolloin.

Viime tuntien aikana neljännesvuosittainen sopimusmaksu on noussut yli 1200 USDT: n eli 3,4% takaisin viime viikon lopun tasolle, ja meidän on jatkettava seuraamista, jos tämä taso säilyy. Yli 1000 dollarin palkkio voi olla jollain tapaa vahvistaa markkinoiden luottamusta.

Tiedonkeruuaika: 1/22 10:00 UTC – 1/29 10:00 UTC

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko oli laskenut 2 miljardista dollarista viikolla, mikä osoittaa lyhyiden positioiden jatkuvan sulkemisen. Eilisen hintarallin aikana avoin korko kuitenkin nousi jälleen ja on nyt noin 2 miljardia dollaria, ja kaupankäyntimäärät räjähtivät myös parin viime tunnin aikana.

Tiedonkeruuaika: 1/22 10:00 UTC – 1/29 10:00 UTC

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC-marginaalilainasuhde

Toisin kuin pitkä / lyhyt suhde, spot-velkaantuneiden markkinoiden kauppiaat jatkoivat lisää vipuvaikutusta viikon laskun aikana ja alkoivat sitten sulkea hintojen nousun jälkeen. Marginaalilainasuhde saavutti 21 tällä hetkellä tällä viikolla ja on nyt laskenut lähelle 16, mikä viittaa siihen, että jotkut kauppiaat ovat ottaneet voittoja hinnan nousun ohella.

Tiedonkeruuaika: 1/22 10:00 UTC – 1/29 10:00 UTC

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC-lainojen USDT-arvon suhde tietyn ajanjakson ajan. 

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemykset

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Viimeisten tuntien nopea nousu on tehnyt suuren muutoksen kaaviossa. Ensinnäkin meidän on selvitettävä, pystyykö Bitcoin rikkomaan laskusuuntaisen linjan, joka on muodostunut tammikuun alun jälkeen. Jos ei, seuraavaksi katsottava taso on kaksoispohjakuvioinen pääntie, joka sijaitsee lähellä 35 000 dollaria indeksin hinnasta tai 36 000 USDT vuosineljänneksen tulevaisuudesta.

Markkinoiden yleinen ilmapiiri on kuitenkin positiivinen, kun enemmän yksityissijoittajia tulee avaruuteen.

Dahuzi, Salauskauppias TradingView-sivustossa

Tämän päivän Bitcoin-liike on erittäin kriittinen jälkimarkkinoille. Kaksoispohjakuvio on toistaiseksi onnistuneesti rakennettu. Elinkeinonharjoittajan näkökulmasta riski-hyötysuhde on parempi mennä pitkäksi tässä vaiheessa. Kuitenkin, jos hinta lopulta laskee takaisin, mikä johtaa kaksoispohjakuvion epäonnistumiseen, markkinat alkavat näyttää epäluottavilta.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0326), 12 t. Lähde: TradingView

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map