DeFi-hakkerit, nousevat osakkeet, lisää institutionaalisia rahoja salaukseen: Market Watch Weekly 4 / 13-4 / 19

Viimeisten seitsemän päivän aikana Bitcoin (BTC) on noussut noin 3,24 prosenttia OKEx BTC -hintaindeksiä kohden ja käy kauppaa noin 7200 dollaria lehdistöaikana.

Puolivälissä huhtikuun Bitcoinin tulos huhtikuussa on sen historian mukainen. Mukaan KolikkoMarketCap Tiedot, huhtikuu on ollut yksi korkeimmista keskimääräisistä tuotoista ja korkein mediaanituotto Bitcoinille vuosina 2013–2019.

Toiseksi suurin kryptovaluutta, Ethereum (ETH), nousi 10,43 prosenttia viimeisten seitsemän päivän aikana OKEx ETH-spot-hinnan mukaan ja siirtyi 180-190 dollariin.

BTC: n historiallinen kuukausituotto. Lähde: CoinMarketCap & OKEx

Perinteiset markkinat kääntyvät nousuun

Perinteisillä markkinoilla ensimmäistä kertaa helmikuun puolivälin jälkeen kolme Yhdysvaltojen suurinta indeksiä on teknisten sonnien markkinoilla, ja S&P 500 palautunut yli 30 prosenttia maaliskuun alimmasta tasosta.

Optimismi näyttää johtuvan odotuksesta, että COVID-19-pandemia on saavuttanut käännekohdan Yhdysvalloissa ja Valkoisen talon taloudellinen uudelleenkäynnistyssuunnitelma. Mutta pessimistit uskon, että kaksinkertainen pohja Yhdysvaltain osakkeissa saattaa tulla pian. Tämä asettaa kryptovaluuttamarkkinat vaaraan, koska Bitcoinin hinta osoittaa edelleen positiivista korrelaatiota S: n kanssa&P 500, per Coinmetrics-tiedot.

Bitcoinin lyhytaikainen suunta on edelleen epäselvä. Hinta on noussut 50 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolelle ja osoittaa mahdollisuuden testata 8 000 dollaria, missä 100 ja 200 päivän liikkuvat keskiarvot sijaitsevat.

Mutta futuurimarkkinat eivät ole optimistisia, koska OKExin BTC: n neljännesvuosittaisilla futuureilla on edelleen negatiivinen preemio spot-hinnasta OKEx-kaupankäyntitietojen mukaan.

OKEX BTC / USDT Hinta 1D. Lähde: OKEx

Suuret päivitykset LIBRA 2.0: sta & Kiinan DCEP

Suurimmat uutiset tällä viikolla tulivat Kiina-USA: sta. taistelu digitaalisten valuuttojen suhteen. 16. huhtikuuta, Facebook lanseerasi LIBRA 2.0: n valkoinen paperi. Uudessa valkoisessa kirjassa Vaaka pudotti suunnitelmansa ankkuroida kolikon hintansa fiat-valuuttakoriin.

Organisaatio ilmoitti vapauttavansa edelleen monivaluuttaisen stablecoinin, mutta kolikon takana ovat fiat-sidotut stablecoinit, eikä suoraan fiat-valuutat itse.

Päivitys Vaakojen valkoiseen kirjaan ilmestyy vain kaksi päivää sen jälkeen, kun uutinen siitä, että Kiina testasi valtion liikkeeseen laskemaa digitaalista valuuttaa, DCEP. 14. huhtikuuta a kuvakaappaus julkaistiin osoittamalla, että DCEP: tä testattiin Suzhoussa, Chengdussa, Xionganissa ja muilla alueilla.

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg totesi edellinen kuulemistilaisuus osa Kiinan infrastruktuureista on paljon kehittyneempi kuin Amerikan digitaalisten maksujen alalla.


Näyttökuva The Agricultural Bank of China DCEP -lompakosta. Lähde: The Blockbeats

Lisää varoja institutionaalisilta sijoittajilta virtaa salaukseen

Monet institutionaaliset sijoittajat hyödynsivät maaliskuun puolivälissä vallinneita markkinoiden myllerryksiä korottaakseen altistumistaan ​​kryptovaluutoille ensimmäisellä neljänneksellä äskettäisen Harmaasävy-raportti.

Salauskeskeisen sijoituspalveluyrityksen sisäänvirtaus oli 503,7 miljoonaa dollaria vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä, mikä on melkein kaksinkertainen edellisen vuosineljänneksen huipputasoon nähden 254,8 miljoonaan dollariin vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä..

Harmaasävyjen kumulatiiviset sisäänvirtaukset tuotteittain – 1Q20. Lähde: Harmaasävy

Renaissance Technologies, yksi maailman suurimmista hedge-rahastoista, totesi ADV-lomakkeessa 30. maaliskuuta, että sen Medallion-rahasto on nyt "saa tehdä bitcoin-futuuritapahtumia," raporttia kohti Lohko. Sen kaupankäynti rajoitetaan CME: ssä lueteltuihin Bitcoin-sopimuksiin. CME: n Bitcoin-futuurit olivat käynnistettiin vuonna 2017 ja suoritettiin käteisellä.

Tällä hetkellä on epäselvää, onko yrityksen mahdollinen pääsy Bitcoin-markkinoille hyötyä, koska Renaissance voi käyttää sopimusta lyhyeksi myyntityökaluna. Kuten raportissa todetaan, Renaissancen Medallion-rahasto tunnetaan korkeasta tuotostaan, ja se tarjoaa sijoittajille keskimäärin 40 prosenttia vuosina 1988–2018.

DeFi hakkasi, mutta ETH: n hinta nousi

Ethereumin hinnan jyrkkä nousu tällä viikolla (10,43 prosentin ralli) on epätavallista, kun otetaan huomioon, että samanaikaisesti kaksi DeFi-protokollaa – jotka yleensä perustuvat yleensä Ethereumiin – osuivat hakkerointiin.

18. huhtikuuta Tokenlon DEX twiittasi että UNISWAP: n IMBTC-allas on hyökätty ja tyhjennetty. Turvallisuusyrityksen mukaan UNISWAP menetti hyökkäyksessä noin 1278 ETH, arvoltaan noin 230 000 dollaria lehdistöaikana. PeckShield.

Päivää myöhemmin dForcen luotfoorumi lendf.me joutui tuleen. Kokonaisarvo lukittu dForce meni nollaan mukaan DefiPulse, mikä johtaa noin 25 miljoonan dollarin tappioihin. Lendf.me on hajautetun rahoitusalustan dForce ensimmäinen yhteisöprojekti, joka käynnistettiin viime syyskuussa.

Viime viikolla dForce oli juuri ilmoittanut uusi rahoituskierros, johtajana Multicoin Capital. Tapaus on valtava isku DeFi-ekosysteemille.

Kokonaisarvo lukittu dForce. Lähde: DefiPulse

Helmikuussa toinen Ethereum-pohjainen DeFi-projekti, bZx, kokenut kaksi erillistä hyökkäystä, joissa palvelun pikalainoja hyödynnettiin salaamalla yhteensä lähes miljoona dollaria.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map