Crypto Market Daily (2.7) | BTC tulee taas lyhyen aikavälin konsolidointimarkkinoille päivän sisällä, on todennäköistä, että takaisinsoitto on alle 10000 dollaria.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-nouseva

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio, trendi on väliaikainen, vahvistuminen päivän kuluessa, ja ero tämän ajan ja menneen välillä on, että yläosa laskee ja pohja nousee jokaisen palautumisen aikana. Tämä trendi voi todennäköisesti mennä kuin kolmion kuvio, jonka piirrin kaavioon. Viimeaikaiset markkinat ovat puolittamisen tehokkuudessa, mielipiteet kasvavat, joten mahdollinen murtuminen ylöspäin on korkeampi kuin lasku.

Sijoittajien tulisi kuitenkin huomata, että hinta voi rikkoa kolmiopinnan ylä- tai alareunan järkyttyneenä, tukitaso 9650 dollaria ja 9870 dollarin vastus tulisi huomata arvioidakseen rikkomisen olevan totta tai väärä.

MACD on syötetty nollaan, mikä tarkoittaa sonnien tilapäistä heikkoutta. Äänenvoimakkuus osoittaa, että äänenvoimakkuus voi nousta yöllä, jotta se voi rikkoa edellisen korkeimman ja laskea sitten vahvistuakseen. Jos äänenvoimakkuus ei voi muuttua aikaisemmalla tavalla, suuntaus voi muuttua tulevaisuudessa.

Tasomerkki1D – nouseva

Viime aikoina BTC: n nousu on aina noudattanut päivällä tapahtuvan yhdistämisen ja iltaisten läpimurtojen sääntöä. Verrattuna muihin voimakkaampiin altcoiinien voittoihin, BTC: llä on tällä hetkellä vahva vastustuskyky alueella $ 9,800 – $ 10,000. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että vaikka ralli on ollut vuoden alusta lähtien vahva, päivittäinen taso on aina ollut alimmalla palautumisalueella. Edellä mainittu alue on viimeinen vastarinta, jonka BTC voi avata uuden nousukierroksen, jos se murtautuu. Useat pitkät ylemmät varjokuviot tuntitasolla vahvistavat myös vastuksen voimakkuuden. Sijoittajien on huomattava, että viimeaikainen jatkuva nousu ilman vetäytymistä on asettanut härät vakavaan tilinylitystilaan ja 10000 dollaria voidaan pitää jopa viikoittaisena vastustustasona. Jos BTC: hen ei voi liittyä tehokasta vetäytymistä, on vaikea päästä läpi nykyisen tason. Myyntipaine lähellä 9850 dollaria on osoittanut sonneille hiljaisuuden merkkejä. Ellei hinta voi nousta 9800 dollarin yläpuolelle päivän kuluessa, tai se todennäköisesti putoaa 9650 dollariin konsolidoimiseksi.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastusKeskipitkän aikavälin vastus 9800 dollaria9870 dollaria

Lyhytaikainen tuki9650 dollaria keskipitkän ajan tuki9500 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-nouseva

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, viimeaikainen vastarinta-alue on $ 221 ja $ 224. Trendi ei näytä tällä hetkellä selkeää takaisinsoittosignaalia, koska toinen kova vastusalue lähellä $ 224, hinta ei voi rikkoa sitä ilman vastaavaa äänenvoimakkuutta.

Jos yöllä ei ole kasvavaa määrää, trendillä voi olla kaksi mahdollista reittiä, ensimmäinen on keltaiset nuolet, koska ensimmäisen soittopyynnön tukialueen tulisi olla välillä 210 ~ 215 dollaria. Hinta pystyy luomaan uuden korkean lyhyellä aikavälillä, jos se vakiintuu 215 dollariin. Jos markkinakäyttäytyminen palaa järkevyyteen, soittopyyntö voi mennä kuten punainen nuoli, jota tuetaan lähellä 200 dollaria.

MACD antaa heikomman pumpun energiasignaalin, koska nousevan kiinteän aineen tilavuudella, väliaikaisella tilavuudella, ei ole viitteitä, koska härät voivat aina tuottaa yöllä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus221 dollaria keskipitkän aikavälin vastus224 dollaria

Lyhytaikainen tuki215 dollaria keskipitkän ajan tuki210 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1D-nouseva

OKEx XRP ikuinen sopimus: Viime aikoina käytä pientä kaaviotasoa arvioidaksesi XRP: n tulevan trendin olevan vaikeaa, mutta päivittäinen kaavio voi näyttää meille selkeämmän signaalin, koska hintataso on tällä hetkellä kohdannut tarpeettoman kovan vastuksen, joka on noin 0,2884 dollaria.

Sijoittajien tulisi muistuttaa, että jos hinta ei voi rikkoa 0,3100 dollaria, 0,2884 ja 0,3100 dollarin välinen alue on aina tehokas vastus. Tässä tilassa takaisinsoitto voi tapahtua ja 0,2674 dollarin tulisi olla ensimmäinen tukialue.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: $ 0.2884 Keskipitkän kestävyys: $0,3100

Lyhytaikainen tuki: $0,2674 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2590

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner