Crypto Market Daily (2.3) | BTC: llä on lyhytaikainen vetovoiman kysyntä, ja lähellä olevan 9200 dollarin tukivoimasta on huolissaan

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-nouseva

OKEx-analyytikko Neo uskoo, että yhden tunnin tason näkökulmasta BTC on alkanut nousta noin 6850 dollarista vuoden alussa, kunnes se on vakiinnuttanut noin 9200 dollaria 9600 dollariin. Trend on suorittanut standardin 5 nousuaaltojen viidennen aallon, ja nykyisen sijainnin voidaan katsoa olevan ensimmäisellä pullback-aaltoalueella nousun jälkeen. Kun hinta nousi noin 9 650 dollariin ja laski nopeasti takaisin aamulla, mikä vain paljasti ylärajan, jonka nykyiset härät voivat saavuttaa lyhyellä aikavälillä. Suuren tason vetäytymisen todennäköisyys tulevaisuudessa on edelleen suuri. Suuntaus on kuitenkin tällä hetkellä aina vakaata yli 9200 dollaria, mikä heijastaa jossain määrin sitä, että aktiivinen rahamyynti on edelleen vähäistä, mikä tarkoittaa, että on edelleen suuri määrä kannattavia rahastoja, jotka eivät ole poistuneet markkinoilta, kun useita breakouts epäonnistuu, tämä osa varoista voi päättää lähteä vapaaehtoisesti.

Tuolloin sijoittajien on kiinnitettävä huomiota tuen tehokkuuteen vaihteluvälillä 8 950 – 9 100 dollaria. Jos hinta putoaa alle tämän alueen, se voi löytää seuraavan tuen lähellä $ 8750, ja seuraava nouseva trendi voi todennäköisesti alkaa tästä sijainnista.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen tasokaavio, ja trendi ei pysy vakiintumassa $ 9200: n ja 9600: n välillä ikuisesti, viimeaikaisesta tilanteesta lähtien hinta nousee viime kuussa, mutta ilman suurempaa ostomäärää, kuten kaavio osoittaa, päinvastoin pienenee viime viikolla, yhdistämällä kovaan vastukseen noin 9600 dollaria, tällä hetkellä on olemassa takaisinvetotarve, ja jos se tapahtuu, 9200 dollarin tukialue on helposti hajoava ja sijoittajat huomaavat paremmin tuen 2 suoraan, joka on noin 8950 dollaria. Hinnalla voi olla mahdollisuus rikkoa äskettäin vahva vastusalue ja testata 9900 dollaria, koska tämä on edellisen vuoden 2019 kaatopaikan pohja.

Muistuta sijoittajille, että 9900 dollarin rikkominen tarkoittaa, että todelliset nousumarkkinat alkavat ja 8750 dollarin tuki voi tarkoittaa, että pidempi vetäytyminen on tulossa ja 8300 dollaria on mahdollista testata.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9600 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9900 dollaria

Lyhytaikainen tuki9200 dollaria keskipitkän ajan tuki8950 dollaria

ETH ikuinen sopimuksen

Tasomerkki 4H-nouseva


Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, koska voimme nähdä, että noin 195 dollarin alue on ehdottoman kova vastus hinnalle. MACD osoittaa, että viimeisestä huipusta, joka on 178 dollaria, viimeaikaiseen huippuun, joka on lähellä 190 dollaria, hinta nousee, mutta MACD: n huippu laskee, tämä on klassinen huippueron signaali. Jos tämä signaali ei voi olla selkeä todiste, yhdistetään volyymi yhteen, ei ole vaikea nähdä, että nouseva volyymi on juuri pienenemässä, tämä tarkoittaa ostovoiman heikkoutta. Siksi kysyntää tarvitaan tällä hetkellä, ja minun on sanottava, että 188 dollarin lähellä oleva alue ei voi olla tehokas tuki, koska sitä ei ole testattu liikaa aikaa historiassa. Ensimmäinen tehokas tukialue on $ 178 ~ $ 183, jos hinta voi vakiintua täällä, sonneilla on vielä tarpeeksi voimaa luoda uusi huippu tulevaisuudessa. Muuten on myös mahdollista vetäytyä alueelle, joka on lähellä 160 dollaria.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus195 dollaria keskipitkän aikavälin vastus205 dollaria

Lyhytaikainen tuki183 dollaria keskipitkän aikavälin tuki178 dollaria

XRP ikuinen sopimuksen

Tasomerkki4H-nouseva

OKEx XRP ikuinen sopimus: 4 tunnin kaaviotaso osoittaa, että 0,2500 dollarin läpimurron jälkeen tästä positiosta tulee tehokas tukialue, koska tämä asema on kerran ollut erittäin kova vastus historiassa, ja trendi antaa tosiasian, että takaisinveto on vakiintunut tässä ja tämä tarkoittaa, että jonkin ajanjakson jälkeen, kun tässä on vakiinnutettu, hinnalla voi olla mahdollisuus testata edellinen huippu. Viimeaikainen vastarinta-ala on noin 0,2630 – 0,2640 dollaria. Pienempi nouseva tilavuus ja MACD: n ero antavat signaalin, että konsolidoituminen voi kestää kauemmin. Sijoittajien tulisi huomata, että jos 0,2500 dollaria ei voida enää tukea lyhyellä aikavälillä, hinta voi testata ensin tuen 2 ja sitten tuen 3.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2630 dollaria Keskipitkän kestävyys: $0,2640

Lyhytaikainen tuki: $0,2500 keskipitkän aikavälin tuki :$0,2425

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kauppaan liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map