Crypto Market Daily (2.26) | BTC on kriittinen käännekohta, 9100 dollaria voi tulla sonnien viimeiseksi puolustukseksi.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

Tämä on BTC: n yhden tunnin kaavio, kun se on pudonnut tukialueelle $ 9100: n ja 9500: n välillä, trendillä ei ollut signaalia laskun pysähtymisestä. Tuleva trendi on selvä tällä viikolla, koska jos hinta voi vakiintua 9100 dollariin yhden tai kahden päivän sisällä, täältä voi alkaa rebound, tärkein tekijä on, että nouseva rahasto voi kasvaa suurelle tasolle tai ei, se määrittää suuntaus on uusi nouseva tai vain rebound.

MACD ja hintaindeksi osoittavat pohjan divergenssimallin ja tämän vaiheen myyntimäärä on selvästi pienempi kuin edellinen. Tämä on myös merkki siitä, että laskeva rahoitustaso heikkenee. Sijoittajien tulisi muistuttaa, että on mahdollista pudota yli 9100 dollariin, kun markkinat muuttuvat milloin tahansa, mutta palautumismahdollisuus on suurempi kuin laskeminen.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Eilen BTC ei vakautunut sen jälkeen, kun se oli nopeasti vakiinnuttanut yli 9500 dollaria. Karhut jatkoivat hintojen tukahduttamista vahvan tukialueen pohjaan lähellä 9100 dollaria. Tähän asti ei ole vielä pysähtymisviestiä. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että BTC: n aktiivista varojen myyntiä kahden viime päivän aikana ei voida pitää signaalina siitä, että laajamittainen laskusuuntaus on alkanut. Tuntimäärän analyysin perusteella myyntivolyymi ei ole liian suuri, mutta aktiivisia ostotilauksia on liian vähän, hinta on pudonnut tiettyyn avainkohtaan eikä ole tehnyt aloitetta. Tämän seurauksena jotkut edelleen markkinoilla olevat yksityissijoittajat ovat valinneet Sulkeminen ja poistuminen, muodostaen sitten "kosketa ja romahtaa" sonnien tilanne. BTC on tällä hetkellä avainasemassa, korjaus 9100 dollariin on absorboinut viimeaikaista nousua jossain määrin. Jos se putoaa alle 9 100 dollarin, se voi tarkoittaa, että äskettäinen korjaus on päättynyt ja nousutoiminta alkaa. Muuten se on merkki takaisinsoiton päättymisestä ja seuraava nouseva on tulossa.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9500 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9700 dollaria

Lyhytaikainen tuki9100 dollaria keskipitkän ajan tuki8900 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-konsultaatio

Tämä on ETH: n neljän tunnin kaavio, kun se on konsolidoitu $ 290: n ja 235: n välillä jonkin aikaa, trendi on merkki siitä, että se purkautuu tältä konsolidointialueelta, mutta ei sama kuin BTC: n kanssa, putoaminen alle $ 230 ei tarkoita, että trendi Vaihda laskevaksi, koska vahvin tukialue on 215-230 dollaria, koska se on intensiivinen kaupankäynnin alue pumpun aikana. Vain 215 dollaria, joka on tämän tukialueen pohja, tarkoittaa, että suuri lasku on tulossa, tai voimme silti kutsua nykyistä trendiä takaisinsoittoksi.


Mielestäni, jos hinta voi vakiintua 230 dollariin päivässä, trendillä voi olla mahdollisuus palata vihreän nuolen tavoin. Muuten hinta voi pudota seuraavalle tukialueelle ja muodostaa oikean olkapään kuvion. Myyntivolyymi on tässä vaiheessa pienempi kuin kaksi ensimmäistä vaihetta aikaisemmin, yli $ 230: n palautuminen on suuri mahdollinen tapahtuma.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus245 dollaria keskipitkän aikavälin vastus255 dollaria

Lyhytaikainen tuki230 dollaria keskipitkän ajan tuki215 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-laskeva

OKEx XRP ikuinen sopimus: Tämä XRP: n 1 tunnin kaavio osoittaa meille, että rikkoutuessaan kahden olkapään alaosaan, joka on 0,2690 dollaria, laskeva trendi jatkuu eikä sillä ole pysäytyssignaalia.

MACD ja hintaindeksi osoittavat, että pohjaero on XRP: tä pidempi kuin muut mainitsemamme altcoiinit.

Seuraava tehokas tuki on noin 0,2340 dollaria, koska se on kaksoispohjan pääntie tammikuun lopussa. Sijoittajien tulisi huomata, että tämä tuki ei välttämättä ole vahva, ikään kuin markkinat eivät voisi lämmetä. 0,2130 dollaria on mahdotonta testata, jos näin tapahtuu, kiinnitä enemmän huomiota tehokkuuteen noin 0,2340 dollaria lyhyellä aikavälillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2470 dollaria Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2610 dollaria

Lyhytaikainen tuki: $0,2340 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,2130

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map