Crypto Market Daily (2.21) | Jos se voi vakiintua 9500 dollariin päivän aikana, BTC: llä on mahdollisuus testata 9700 dollarin ~ 9850 dollarin vastusaluetta viikonloppuna.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

BTC: n vakiintuminen väliaikaisesti 9500 dollariin tukee 9200 dollarin ja 9 500 dollarin välistä aluetta. Aamulla tapahtunut rebound oli kuitenkin heikko eikä onnistunut murtamaan 9700 dollarin vastustasoa. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että BTC: n 10 500 dollarin takaisinmaksun jälkeen kannattavien rahastojen aktiiviset irtautumiset ovat edelleen kasvaneet ja pitkät 9500 dollarin ylittävät positiot ovat vähitellen sulkeutuneet. Suurin osa alle 9 000 dollaria avatuista pitkistä positioista oli jo 9200 ja 9 500 dollarin välillä. Siksi kannattavat varat, jotka ovat 9 500–10 500 dollaria, ovat vähitellen poistuneet viimeisimmän takaisinsoiton yhteydessä. Jos tänä viikonloppuna ei ole laskua suurella volyymilla, se voi tarkoittaa, että korjaus on loppumassa. Sijoittajien on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, että härät tarvitsevat vielä jonkin aikaa absorboimaan laskurit. Siksi päivittäisen tason palautumisen todennäköisyys lyhyellä aikavälillä on pieni. Viikonlopputrendit voivat liikkua kapealla 9500 dollarin ~ 9850 dollarin alueella ja huomata vakavien vaihteluiden aiheuttaman riskin.

Tasomerkki1D – konsolidointi

Tämä on BTC: n yhden päivän kaavio, kuten olen sanonut teille menneessä päivittäisessä strategiassa, nousutrendiä ei tuhota, ellei lyhyen aikavälin liukuva keskiarvo ole rikki, ja kaavio osoittaa, että ensimmäisen soittopyynnön aikana pohja vakautui MA: n kohdalla (30), ja vaikka alin hinta kerran laski sen alapuolelle, mutta päivittäisen kynttilänjalan kiinteä aine on pysynyt.

Tämä signaali tarkoittaa, että nousutoiminta voi jatkua tulevaisuudessa. Sijoittajien tulisi muistuttaa, että nousutoiminta voi jatkua, jos trendi voi rikkoa 9700 dollaria tai jopa 9850 dollaria viikonloppuna, muuten, jos hinta ei pysy vakaana MA: lla (30) tai jopa kaataa sen alle, 9150 dollarin tukitasoa tulisi harkita, koska se on viimeinen puolustus tämän nouseva vaihe. Lisäksi hinta on mahdollista ensin laskea alaspäin ja sitten vetää nopeasti takaisin lyhyessä ajassa, joten on tärkeää arvioida väärät rikkomukset tällä hetkellä, katsella enemmän ja tehdä vähemmän on paras valinta.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9700 dollaria keskipitkän aikavälin vastus9850 dollaria

Lyhytaikainen tuki9550 dollaria keskipitkän ajan tuki9150 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 4H-konsultaatio

Tämä on ETH: n 4 tunnin kaavio, ETH sai vahvaa tukea lähellä $ 245, ja siihen kohdistui myös matalan tason kauppavolyymi, reboundiin kohdistui paineita kovalla vastuksella $ 264, jos hinta ei voi murtautua ja vakautua täällä päivän aikana trendi vakiintuu edelleen viikonloppuna. Sijoittajien on oltava varovaisia ​​väärinkäytöksistä lyhyellä aikavälillä. On suositeltavaa käyttää ratkaisevia kohtia viitteenä hyvien valintojen odottamiseksi.


Myyntimäärät osoittavat, että kahden viimeisen kaatumisjakson aikana aktiivisesti myyvät varat olivat edelleen korkealla tasolla, ja jos se laskee seuraavassa takaisinsoitossa, se on merkki siitä, että kannattavat varat melkein poistuvat markkinoilta ja voi tapahtua palautumista.

Vaikka 264 dollaria voi olla taukoa viikonloppuna, trendi saattaa laskea uudelleen, jos kosketat 290 dollarin tasoa, ja uusi huippu voi syntyä sen jälkeen, kun härät ovat valmiit absorboimaan riittävästi laskureita, joten nouseva määrä tulisi huomata lyhyellä aikavälillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus264 dollaria keskipitkän aikavälin vastus272 dollaria

Lyhytaikainen tuki254 dollaria keskipitkän ajan tuki245 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

OKEx XRP ikuinen sopimus: Kaaviosta voimme selvästi nähdä, että trendi muodostaa tällä hetkellä pään ja olkapään mallin, eikä ole vaikea arvioida, onko se muodostunut vai ei tulevaisuudessa. Ellei 0,2670 dollarin tukitaso ole rikki, tai se tarkoittaa, että tätä mallia ei ole muodostettu, koska se on signaali laskusta.

Yhdistämällä MACD- ja hintakaavio saadaan selville, että pohjahajonta on muodostunut lyhyellä aikavälillä. Toinen todiste karhujen heikkoudesta on, että myyntimäärä vähenee, joten 0,2670 dollaria voi olla tällä hetkellä erittäin vahva tuki. Break $ 0.2885 tarkoittaa, että rebound voi jatkua tai suuntaus voi jatkua vahvistumista viikonloppuna.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: $ 0,2885 Keskipitkän aikavälin vastus: $ 0,3090

Lyhytaikainen tuki: $0,2670 keskipitkän ajan tuki :$0,2450

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map