Crypto Market Daily (2,19) ​​| 10200 dollarista on tullut BTC: n avainasemassa testata aikaisempaa korkeampaa suuntaustaan, joka saattaa pysyä vakiintuneena, jos se putoaa alle 10 050 dollarin.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio. BTC pumpasi 9 700 dollarin läheisyydessä hieman kasvaneella äänenvoimakkuudella viime yönä, ja 10 200 dollaria estänyt sen sitten yhdistämisessä. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että 9 500–9 700 dollarin välinen alue on jälleen kerran vahvistettu tehokkaaksi tueksi. Rebound-volyymin määrä ei kuitenkaan riitä edistämään laajamittaisen trendin nousua. Siksi 10 200 dollarin kovan vastustason läpimurto vaatii vielä laskureiden absorbointiprosessin. Jos hinta voi nousta yli 10 050 dollarin päivässä, läpimurto on todennäköistä lisääntyneellä volyymilla lyhyellä aikavälillä. Toisaalta, jos se laskee jälleen alle 10000 dollaria, tämän viikon seuraava puolisko voi jatkaa vakiinnuttamista. Sijoittajat voivat kiinnittää huomiota 10050 dollarin tukivoimaan. Jos tätä pistettä on vaikea rikkoa muutamassa tunnissa, siitä voi tulla sopiva lähtökohta.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen kaavio, kun olet koskettanut vaiheen pohjaa, joka on noin 9500 dollaria, suuntaus näyttää olevan signaali palata takaisin edelliselle korkeimmalle. Nykyinen palautumisvolyymi osoittaa kuitenkin suhteellisen heikkoa tasoa, eikä ole helppoa rikkoa 10200 dollaria, puhumattakaan huipusta noin 10500 dollaria.

Päivittäisen trendin perusteella nouseva tila on mahdollista pysähtyä 10200 ~ 10500 dollarin välillä, jos tämä nouseva vaihe ei pysty pitämään. Siinä tilassa voidaan muodostaa kaksinkertainen yläkuvio ja tulee takaisinsoitto keskipitkällä aikavälillä.

Sijoittajat huomauttavat vain, että hintojen vakauttaminen 10200 dollariin on nouseva ennakkoehto, ja se, voiko luoda uuden korkeuden, riippuu sonnien vahvuudesta. Uskon, että rikkomisen ei pitäisi tapahtua lyhyellä aikavälillä, koska sonnit tarvitsevat aikaa vahvistumiseen ja absorboimaan laskurit $ 10200 ~ $ 10500 välillä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus10200 dollaria keskipitkän aikavälin vastus10500 dollaria

Lyhytaikainen tuki10050 dollaria keskipitkän ajan tuki9850 dollaria

ETH ikuinen sopimuksen

Tasomerkki 1H-konsultaatio

Tämä on ETH: n 1 tunnin kaavio, kuten eilen odotettiin, sitä tuettiin pääntien yli $ 260: ssä ja jatkui palautumista useita tunteja. Se aloitti konsolidoinnin lähellä edellistä korkeinta 287 dollaria, ja vakauttaminen yli 275 dollaria heijastaa myös sonnien vahvaa hyväksyntää. Tässä vaiheessa nousevien rahastojen suuruus on kuitenkin huomattavasti heikompi kuin edellisen nousun aikana. Vaikka se voi murtautua uusimmasta huipusta lyhyellä aikavälillä, on vaikea murtaa 300 dollaria. Siksi kaupankäyntimäärät määräävät markkinanäkymät.

Illalla sijoittajien tulisi huomata, että jos hinta putoaa alle 275 dollarin, se on merkki siitä, että trendi voi tulla vakiinnuttamaan ja seuraamaan laskua.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus284 dollaria keskipitkän aikavälin vastus287 dollaria

Lyhytaikainen tuki275 dollaria keskipitkän ajan tuki260 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

OKEx ikuinen sopimus: XRP vakiintuu 0,2930 dollarin alueelle, joka on pohjan pääntie, mikä tarkoittaa, että tämä kääntöpohja on voimassa ja lyhyen aikavälin trendi on nouseva. Kuitenkin, jos katsotaan kaavion keskiosaa, voimme havaita, että vastus noin $ 0.3030 on myös toinen topin pääntie noin kaksi viikkoa sitten, vastuslujuus on vahvempi kuin $ 0.2930: n tukivoimakkuus, joten uskon, että pidempi vakauttaminen ennen uuden nousun alkamista.

Verrattuna 2 viikkoa sitten tehtyyn takaisinsoittotrendijaksoon kaupankäynnin volyymi on ehdottomasti pienenemässä, mikä tarkoittaa, että se on prosessi, jossa laskurit absorboidaan joihinkin isoihin valaisiin, jos volyymi kasvaa vähitellen, se on merkki rikkoutumisesta.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2980 dollaria Keskipitkän aikavälin vastus: 0,3030 dollaria

Lyhytaikainen tuki: $0,2930 Keskipitkän aikavälin tuki :$0,28885

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner