Crypto Market Daily (2.17) | BTC muodostaa taas tunnin tason pään ja hartioiden yläosan, ja on huolissaan siitä, voiko hinta nousta pääntiessä.

BTC: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

Tämä on BTC: n 1 tunnin kaavio. BTC tuli takaisinsoittomarkkinoille viime viikonloppuna, ja hinta laski nopeasti alle 10000 dollaria, ja se on tällä hetkellä yli 9700 dollarin. OKEx-analyytikko Neo uskoo, että kaupankäynnin volyymi on edelleen supistunut, kun viime aikoina on ylitetty 10 000 dollaria, ja nousu on myös hidastunut aikaisempaan verrattuna. Kun vahva vastusalue on lähellä 10 000 dollaria, peruuttamisriski on aina olemassa, joten takaisinkytkentävaihe 10 500 dollarin jatkuvan testin epäonnistumisen jälkeen on odotusten mukainen. Tällä hetkellä tuntitaso muodostaa pään ja hartioiden mallin. Pääntie olkapäiden alaosassa on lähellä 9700 dollaria. On erittäin todennäköistä, että hinta lakkaa laskemasta tässä asennossa. Viimeisten tuntien palautuminen on kuitenkin heikkoa, ja kynttilänjalkojen useita pitkiä ylävarjoja muodostuu jatkuvasti. Mahdollisuus pysähtyä yli 10 000 dollaria lyhyellä aikavälillä on pieni, ja sonnien on vielä aikaa kerätä energiaa. Muistuta sijoittajille, että viimeaikainen trendi todennäköisesti rikkoo 9700 dollaria tulevaisuudessa ja jatkaa yli 9500 dollarin alueen testaamista.

Tasomerkki1D – nouseva

Tämä on BTC: n päivittäinen kaavio, on selvää nähdä, että kaavioon on lisätty sininen viiva, ja tämä on 30 päivän liukuva keskiarvo, joka voidaan arvioida nousutrendin ollessa rikki tai ei.

Yleensä MA: n (30) tulisi tukea kutsujen nousun jokaisen nousuvaiheen jälkeen, jos suuri nouseva taso voi jatkua. Siksi sijoittajat voisivat kiinnittää enemmän huomiota 9500 dollarin lähellä olevaan alueeseen ikään kuin 9700 dollaria rikkoutuisi, jos hinta voi saada tukea, se voi tarkoittaa jälkimarkkinoita mahdollisesti elpyä, mutta jos murtaa MA (30), pidempi takaisinsoitto, joka on noin 9000 dollaria, voi tapahtua siinä tilassa.

Nouseva voi kestää kauemmin, jos energia on tarpeeksi voimakasta, koska nykyisen viiden aallon pitäisi olla jatkojohto, muuten se voi tarkoittaa, että nykyinen päivittäinen 5 nousuaallon vaihe on ohi, trendi tarvitsee enemmän takaisinsoittoa.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus9850 dollaria keskipitkän aikavälin vastus10050 dollaria

Lyhytaikainen tuki9700 dollaria keskipitkän ajan tuki9550 dollaria

ETH: n pysyvä sopimus

Tasomerkki 1H-konsultaatio


Tämä on ETH: n 1 tunnin kaavio, mielestäni rebound on mahdollista tapahtua 235 dollarin yläpuolella nykyisessä tilassa, kuten kaavio osoittaa, itse asiassa viime viikonlopun soittopyyntö on melkein sulanut laskureiden määrän, joka on noin $ 260 ~ $ 275 imeytyi aiemmin.

Kaavio osoittaa myös, että tulevaisuudessa trendin on sulatettava pumppu välillä $ 235 ~ $ 260, joten $ 235: n lähellä oleva alue voi olla kova pohja ja mahdollisesti uusi nouseva voi alkaa.

Muistuta sijoittajille, että nykyinen trendi on edelleen konsolidoinnissa, MA (30) on tulossa kovaksi vastareaktioksi laskusuhdanteessa, jos rebound ei voi murtautua sen läpi, on tärkeää huolehtia laskevasta riskistä.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus252 dollaria keskipitkän aikavälin vastus260 dollaria

Lyhytaikainen tuki245 dollaria keskipitkän ajan tuki235 dollaria

XRP: n jatkuva sopimus

Tasomerkki1H-konsolidointi

OKEx ikuinen sopimus: XRP polkumyynnillä paljon viime viikonloppuna, se melkein vie eniten nousuja koko viime viikolla, ja XRP: n nykyinen tila on minun expactioni, koska se on kolikko, joka voi pumpata enemmän, kun markkinat ovat vakaat, ja kaataa enemmän, kun markkinat ovat putoaminen.

Noin 0,2670 dollarin vahvan tuen takia trendi voi lakata laskemasta, mutta on vaikea palautua enemmän lyhyellä aikavälillä, koska ostomäärä on heikko palautumassa, 0,2884 dollarista ja MA: sta (30) tulee samalla tehokas vastarinta. Trendi tarvitsee enemmän aikaa vakiinnuttamiseen ja abosrb lisää laskureita murtumiseen valmistautumiseksi, joten oikean olkapään kuvio voi muodostua, jos se voi vakautua 0,2670 dollariin.

Sijoittajien tulisi muistuttaa, että MA: n (30) läpimurto voi tarkoittaa vain sitä, että hinta ei laske enemmän lyhyellä aikavälillä, mutta ei tarkoita sitä, että uusi noususuhde on tulossa, kutsun sitä reboundiksi ennen kuin rikkoi edellisen huipun.

Vastus- ja tukitaso:

Lyhytaikainen vastus: 0,2840 dollaria Keskipitkän kestävyys: 0,2884

Lyhytaikainen tuki: $0,2770 Keskipitkän ajan tuki :$0,2670

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map