BTC todennäköisesti rikkoo karhu-kiilan tehokkaasti, trendi voi jälleen rakentaa pohjan lähellä 6 000 dollaria: Crypto Market Daily

Perjantai 10. huhtikuuta: Suurimmalla osalla kryptovaluuttamarkkinoista on korjauksia, hinnat laskivat 5-10 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) on laskenut hieman alle 7000 dollarin tason kauppaa noin 6900 dollaria puristuksessa, noin 5 prosenttia.

Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV) ovat menettäneet vastaavasti 9 ja 11 prosenttia päivällä, molemmat absorboivat kaikki lyhytaikaiset voitot viimeaikaisista lohkopalkkioista.

Kun BTC laskee alle 7 000 dollarin, kauppiaat odottavat lyhytaikaisia ​​tukitasoja

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Ennen tätä päivää BTC oli ollut vakiintumassa, kun se oli tukahdutettu 7500 dollarilla. Kun korkeudet jatkoivat laskuaan, laskusuhdanteen riski kasvoi vähitellen, ja eilen trendi laski lyhyeksi ajaksi 7 100 dollariin. Vaikka trendi korjaantui nopeasti muutamassa tunnissa, hinta on jo osoittanut laskusignaalia. Tällä hetkellä hinta on hetkeksi laskenut alle 7000 dollarin.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että eilen laskevan kiilan alareunan testaaminen on osoittanut merkkejä murtumisesta ja markkinat vapauttavat vähitellen heikkoja signaaleja. Kun otetaan huomioon tuntitason myyntimäärän asteittainen kasvu, myös loogisen rikkoutumisen todennäköisyys kasvaa.

Jos trendi ei voi palata 7000 dollariin seuraavien 8-12 tunnin aikana, se voi vahvistaa, että edellinen rebound-vaihe on päättymässä jossain määrin, ja uusi pohjapohjan vaihe voi alkaa.

Bitcoin-sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota asemaan, jossa hinta voi vakautua lähitulevaisuudessa. Ota huomioon $ 6,600, $ 6,150 ja $ 6000, jotka ovat potentiaalisia tukitasoja.

BTC voisi testata edellisen pohjan noin $ 4K

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Yllä oleva Bitcoinin päivittäinen kaavio näyttää selkeän alareunan rikkoutumisen. Laskuteho ei kuitenkaan näytä olevan riittävän korkealla, joten on myös mahdollista, että rikkoutuminen on ansa. Keskity äänenvoimakkuuden muutostilaan – jos taso on edelleen alhainen ja hinta palaa 7050 dollariin, sijoittajien tulisi olla varovaisia ​​lyhyiden positioiden avaamisessa.

Kuitenkin, kuten sonnien heikkeneminen on jo osoittanut tämän viikon aikana, vastusaluetta 7500-7700 dollaria on tällä hetkellä vaikea rikkoa. Suuntaus todennäköisesti liikkuu yllä olevan 1 päivän kaavion ehdon 1 tai 2 mukaisesti.

Ehto 1 osoittaa, että hinta voi lopettaa noin 6000 dollarin polkumyynnin, koska se oli aiemmin vahva tukiasema. Jos trendi kiihtyy täällä, se tarkoittaa, että toinen pohja on paljon korkeampi kuin ensimmäinen ja rebound-vahvuus on vahva.

Ehto 2 osoittaa markkinoiden tunteita huonommin kuin yksi, koska sonnit ovat pessimistisiä ja laskevia varoja tulee. Tässä tapauksessa on mahdollista, että hinta testaa edellisen pohjan, joka on noin 4000 dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että rebound vaatii enemmän aikaa palata nousutrendiin.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 7050 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7250 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6850 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6700 dollaria

BCH Bulls näyttää olevan 198 dollaria viimeisenä puolustuslinjana

1H BCH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

BCH: n puolittuva vaikutus on pilkottu lyhyen aikaa, ja hinta on edelleen heikentynyt.


Ylittynyt alle 250 dollarin tuen, BCH on nyt pudonnut takaisin kolmion yhdistymisalueelle edellisen kauden alareunaan, ja sitä tukee väliaikaisesti 232 dollaria.

Huomaa myyntimäärä – jos taso voi pysyä tai jopa nousta, 232 dollaria ei ole tehokas tuki tuolloin.

Koska trendi jatkuu tällä hetkellä, tämän aseman vakauttaminen on vähemmän todennäköistä, koska 224 ja 215 dollaria ovat todennäköisesti vahvoja tukia. 198 dollaria on viimeinen härkäpuolustuslinja. Jos hinta vakautuu siihen, se tarkoittaa, että sonnien ei tarvitse liikaa aikaa valmistautua seuraavaan reboundiin. Pudotus alle 198 dollarin tarkoittaa, että edellinen pohja todennäköisesti testataan.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 243 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 250 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 232 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 215 dollaria

Heti puolittamisen jälkeen BSV siirtyy laskukuvioon

1H BSV / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

BSV on melkein menettänyt kaikki rakentamisen voitot puolittamiseensa, mikä tapahtui aiemmin tänään. Hintaa tukee väliaikaisesti 195 dollaria, mutta laskeva kuvio on ilmeinen. Pudotus alle 188 dollarin voi tulla suuren todennäköisyyden tapahtumaksi tulevaisuudessa.

BSV: n volyymikaavio osoittaa, että laskusijoitukset ovat lisääntymässä eivätkä näe vähennyssignaalia, joten 188 dollarin tuki ei välttämättä ole tällä hetkellä tehokasta. 188 dollarin rikkominen tarkoittaa, että trendi palaa takaisin ala-alueelle, koska tämä sijainti voidaan nähdä pohjan pääntie maaliskuussa. Alle 170 dollarin pudotus voi tarkoittaa, että suuntaus yrittää rakentaa toisen pohjan noin 130 dollaria.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 202 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 228 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 188 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 170 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map