BTC-noususta puuttuu merkittävä volyymi, uudelleenkäynnistystarpeet edellyttävät tasaista pitoa 6,3–6,4 dollaria

Kryptovaluuttamarkkinoilla on vähän volatiliteettia tänä aamuna, tiistaina, 31. maaliskuuta. Huippu kryptovaluutta Bitcoin (BTC) on noussut noin 3 prosenttia päivällä, pitäen eilisen voiton viikonlopun horjuamisen jälkeen. Kolikon arvo on noin 6500 dollaria.

Ether (ETH) käy kauppaa sivuttain viimeisten 24 tunnin aikana, nähdessään vain yhden prosentin kasvun vaihdellakseen noin 130 dollaria lehdistöajan mukaan.

Ripplen XRP on nähnyt vielä vähemmän muutoksia päivällä, vain murto-osalla, vaihdellen noin 0,173 dollaria.

BTC pysähtyy heikosti

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Eilen, 30. maaliskuuta, BTC aloitti tuntitason palautumisen lyhyen aikavälin yhdistämisen jälkeen yli 5800 dollaria. Kun hinta kosketti 6600 dollaria, signaali oli selvä, ja nyt hinta liikkuu 6500 dollarin vaihteluvälillä.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että viime yönä tänä aamuna tapahtuneeseen nousuun ei liittynyt merkittävästi lisääntynyttä määrää; nousutrendi jatkui useita tunteja, kunnes selkeä vastus oli 6500 dollaria. Tämä osoitti, että 6 000–6 400 dollarin alueella on vähemmän lock-in-positioita ja pieni määrä aktiivisia ostovaroja voi nostaa hintaa ylöspäin.

Yhden tunnin käänteinen vasarakuvio kello 4 HKT osoittaa kuitenkin, että intensiivisen kaupankäyntialueen vastuslujuus noin 6500-6900 dollaria on edelleen vahva.

5,8 tuhatta dollaria osoittautuu lyhyen aikavälin pohjaksi

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että 5800 dollaria on osoittautunut lyhytaikaiseksi pohjaksi. Vaikka härät yrittävät nostaa hintaa MA (30) -pisteeseen, joka on noin 7000 dollaria, äänenvoimakkuutta ei ole riittävästi nykyisen tason purkamiseen.

Kaksi yllä olevassa kaaviossa esitettyä ehtoa ovat hintavaihtoehtoja eniten tulevaisuudessa. OKEx-tiimi uskoo kuitenkin, että ei ole helppoa murtaa suoraan 7000 dollaria, koska markkinat tarvitsevat enemmän uusia varoja. Tästä huolimatta yksi asia, joka ei koskaan muutu näillä markkinoilla, on se, että ne muuttuvat koko ajan.

Kaavion toinen ehto on suuri mahdollisuus, koska se antaa enemmän aikaa vakiinnuttaa, mikä tarkoittaa, että murtolujuus on voimakkaampi.

Sijoittajille muistutetaan, että jos trendi ei pääse läpi ja pysy lujana 6500 dollarin hinnalla, sen on varauduttava putoamisriskiltä. Koska nykyinen myyntitoiminta on myös suhteellisen heikkoa, alla oleva tuki voi keskittyä väliaikaisesti 5850 dollariin.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 6500 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 6 650 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6000 dollaria

ETH juuttui alle 134 dollarin, mutta karhun määrä on heikko

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com


ETH on osoittanut tietyn äänenvoimakkuuden ennen kuin se osui kovaan vastukseen 134 dollaria. Kuitenkin, kun hinta on pysähtynyt alle 134 dollarin, kaupankäyntivolyymi kutistuu nopeasti. Hinta on nyt laskenut hieman yli 130 dollarin.

Koska myyntimäärät eivät ole tällä hetkellä aktiivisia, sonnien on mahdollista nostaa hinta yli 134 dollaria vain suhteellisen suurella määrällä. On mahdollista, että rikkoutuessaan ja vakautuessaan 134 dollariin, ETH: n hinta todennäköisesti testaa 145 dollaria.

Muuten sijoittajien tulisi keskittyä ensimmäiseen tukitasoon, joka on noin 130 dollaria, ja jos se putoaa alle, suuntaus jatkaa 123 dollarin testaamista.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 145 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 130 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 123 dollaria

XRP: n paine on edelleen 0,1750 dollaria

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XRP: n palautumisenergia heikkeni vähitellen, kun se ei koskenut vahvaa vastustasoa noin 0,1811 dollaria. Siksi 0,1750 dollarin vastuspaine oli odotusten mukainen. Ensimmäinen alla oleva tuki on 0,1700 dollaria, jos se putoaa alle sen. Muussa tapauksessa XRP löytää edelleen tukea 0,1650 dollaria.

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, jokaisen kaatopaikan myyntimäärä palautumisen jälkeen on kuitenkin paljon suurempi kuin palautumisvolyymi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hinta ei voi rikkoa nykyistä kovaa vastusta, on nopea pudota nopeasti. Sitten on mahdollista testata tukea noin 0,1610 dollaria.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1820 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1650 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1610 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map