BTC: n vakuusluoton suhdeluku on korkein 12. huhtikuuta lähtien: Tulevaisuuden perjantai

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Bitcoin (BTC) on toiminut kapealla alueella 7000-7300 dollaria viimeisen viikon ajan. Maanantaina 20. huhtikuuta Bitcoin seurasi jyrkkä lasku raakaöljyn ja Yhdysvaltain osakemarkkinoilla. Sitten se löysi äskettäisen pohjan lähellä 6700 dollarin hintaa ja nousi hieman keskiviikkona.

Torstai-iltapäivällä Bitcoin aloitti kuitenkin nopean rallin, ja korkein hinta mursi 7200 dollarin painetason valtavalla määrällä. OKEx Quarterly Future (BTCUSD0626) -hinta ylitti noin 7800 dollaria. BTC: n kaupankäynnin arvo on noin 7500 dollaria.

Murtanut 50 päivän liukuva keskiarvo lähellä $ 7,150 ja painetaso noin $ 7,300, BTC nousi nopeasti korkeimpaan hintaansa 12. maaliskuuta tapahtuneen kaatumisen jälkeen. Se on tällä hetkellä jumissa varhaisen raskaan kaupankäynnin alueen alla noin 7650 dollaria.

Tarkasteltaessa OKEx-kaupankäyntitietoja, monet indikaattorit kääntyivät päinvastaiseksi torstain rallin jälkeen. BTC: n pitkä / lyhyt suhde on jälleen yli 1,0.

BTC: n vuosineljänneksen tulevaisuuden palkkio on muuttunut negatiiviseksi positiiviseksi yli spot-hinnan. Avoin korko laski kuitenkin merkittävästi päivän aikana. Markkinat eivät ole vieläkään kuumia, kuten odotimme ennen puolittamista.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1D-kaavio. Lähde: OKEx

50 päivän / 100 päivän liukuva keskiarvo – punainen / keltainen

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

BTC: n pitkä / lyhyt suhde laski vähitellen ennen torstaina pudoten arvosta 1,2 arvoon 0,9. Sitten se nousi torstain rallin myötä nopeasti jopa 1,25: een.

Tämä osoittaa, että useammalla ihmisellä on pitkiä tehtäviä kuin tällä hetkellä lyhyillä. Suhde on lähellä tämän kuukauden huippua, mutta silti matala verrattuna helmikuun huippuun, joka on yli 2,5. Jos markkinat pystyvät pitämään nouseva vauhti, luvulla on paljon tilaa kasvaa.

Tiedonkeruuaika: 4/17 12:00 – 4/24 12:00 (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde näyttää suhdetta käyttäjien kokonaismäärästä, joka avaa pitkiä positioita, verrattuna avautuviin lyhyisiin positioihin tietyn ajanjakson aikana. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista. Käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määräytyy käyttäjän nettopaikan mukaan BTC: ssä.


Johdannaismarkkinoilla, aina kun on avattu pitkä positio, sen tasapainottamiseksi on oltava myös avattu lyhyt positio. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

BTC Basis onnistui nousemaan yli $ 0: sta $ 8: een, vaikka BTC: n hinta nousi yli $ 400 torstaina, mikä heijastaa epävarmuutta markkinoiden luottamuksesta.

Ennen torstaina BTC Basis oli ollut negatiivisella alueella suurimman osan viikosta. Futuurimarkkinat eivät osoita niin paljon optimismia ennen puolittamista kuin mitä voidaan odottaa.

Tiedonkeruuaika: 4/17 12:00 – 4/24 12:00 (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa elinkeinonharjoittajien odotuksia kohde-etuuden, tässä tapauksessa Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa markkinoiden olevan optimistisia.

Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että yleiset markkinat ovat pessimistisiä. Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että välimiesmenettelyyn on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko (OI) kertyi viikoittaiseen korkeimpaan 5,51 miljoonaan sopimukseensa ennen torstain kokousta. Sitten se laski 7,5% noin 4,93 miljoonaan sopimukseen (1 sopimus = 100 dollaria). Se osoittaa, että osa lyhyistä positioista purettiin tai suljettiin eikä moni pitkä positio ryntäsi markkinoille. Tämä muutos on hyvin samanlainen kuin viime viikolla, mikä osoittaa, että härät saivat voittoa hinnankorotuksen aikana ja sulkivat asemiaan.

Tiedonkeruuaika: 4/17 12:00 – 4/24 12:00 (UTC)

Avoin korko on jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä. Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut. Toistaiseksi OI on pudonnut 4,77 miljoonaan sopimukseen.

BTC: n vakuusluoton suhde

BTC: n marginaalilainasuhde alkoi valtavan nousutrendin torstaina. Suhde hyppäsi 0,3: sta 0,63: een, korkeimmalle tasolle 12. huhtikuuta lähtien. Tämä osoittaa, että BTC: tä lainaajien määrä laski merkittävästi, koska BTC: n lainalla pyritään yleensä avaamaan lyhyitä positioita.

Tiedonkeruuaika: 4/17 12:00 – 4/24 12:00 (UTC)

Lainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC: n USDT-arvona ottaneiden käyttäjien suhde tiettynä ajanjaksona. Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainaan ottavat kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä ja BTC: n lainaa pyrkivät lyhentämään taustalla olevaa kolikkoa.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun vakuusluoton suhdeluku on pieni, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen ääriluvut ovat historiallisesti osoittaneet kääntöajan.

Kauppiaan näkemys

Xuanhaimmoer, TradingView-kirjoittaja

Bitcoin-kaavion päivittäisessä kehyksessä näemme, että sonnit todella hallitsevat. Mutta kuinka paljon voimia sonnien täytyy saada Bitcoinin hinta kasvamaan? Bitcoinin päivittäisen kaavion MA (20) on edelleen nousussa ja on hyvä tuki hinnan nousulle.

1D BTC / USD-kaavio. Lähde: TradingView

Kaksi päivää sitten näimme hinnalla Morning Star-Reversal -kynttilänjalkamallin. Päivittäisen kehyksen MA (200) -tavoite on edelleen houkutteleva kohde Bitcoinille 7900 dollaria.

Eilen Bitcoin murtautui kolmion kuviosta massiivisella transaktiomäärällä. Tämä on perusta sonnille, jotka nousevat korkeammalle tasolle. Ja uskon, että Bitcoin nousee 7900 dollariin ennen korjauksen tai purkautumisen eteenpäin.

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Torstain rallin jälkeen riski uudesta BTC-hinnan jyrkästä laskusta vähenee huomattavasti. Meillä on suuri todennäköisyys nähdä uusi nousu konsolidointijakson jälkeen. 4 tunnin taso on vakiinnutettu nousevaksi malliksi, kun taas 1 tunnin taso osoittaa hyvää nousevaa vauhtia.

Eilinen korkein hinta, 7 810 dollaria, on hyvin lähellä 12. maaliskuuta kaatumisen alkutasoa 7970 dollaria. Lyhytaikainen tuki maksaa 7400 dollaria – niin kauan kuin tämä tuki on voimassa, BTC todennäköisesti testaa uudelleen 7970 dollaria. Markkinat eivät ole vieläkään kuumia, mutta BTC: n oikosulku ei välttämättä ole hyvä idea, koska alle puoli päivää on jäljellä puolittamiseen.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map