BTC: n amplitudi kapenee, vakauttaminen 4400 dollarilla saattaa lisätä rebound-todennäköisyyttä: Crypto Market Daily

Kryptovaluuttamarkkinat näkevät jonkin verran elpymistä tänään, 16. maaliskuuta, koska kaikki 20 parasta kolikkoa näkevät yli 8 prosentin voiton viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) on noussut takaisin $ 5,300 -alueelle ja saanut arvoltaan melkein 13 prosenttia päivällä. Juuri eilen ylimmäinen salaus oli pudonnut noin 4600 dollariin, kun kaupankäynti sivuttain konsolidointialueella noin 5300 dollaria viikonloppuna.

Toiseksi suurin kryptovaluutta, Eter (ETH), pysyy edelleen 100 dollarin rajan yläpuolella, ja sen arvo nousee lähes 9 prosenttia 24 tunnin jakson aikana ja käy kauppaa noin 116 dollaria.

Ripplen XRP on myös noussut melkein 9 prosenttia päivällä, noudattamalla samanlaista mallia kuin BTC ja ETH..

BTC / USD Perpetual Swap

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Eilen BTC lakkasi putoamasta lähellä 4400 dollaria ja nousi nopeasti yli 5000 dollariin. Johtava kryptovaluutta on nyt paineessa noin 5400 dollaria.

OKEx-markkina-analyysitiimi uskoo, että tuntitrendi on tullut lähentyvään kolmiokuvioon. Viime yön takaisinkutsuprosentti oli paljon korkeampi kuin edellinen alin 3 800 dollaria, mikä osoittaa, että myös karhun nykyiset luodit ovat loppumassa ja heillä ei ole mahdollisuutta alentaa hintaa edelleen.

5200 dollarin asema toimii keskeisenä akselina tässä konsolidoinnissa – hinta on toistuvasti kaventunut ja vaihtellut sen ympärillä, joten tällä pisteellä on suuri merkitys. Jos tulevaisuuden trendi pystyy seisomaan tiukasti sen yläpuolella, on todennäköisyys murtautua kolmion yläreunan läpi.

Toisaalta, jos trendi estetään 5 200 dollarissa usean yrityksen jälkeen, on mahdollista pudota alareunan alle.

Sijoittajien on oltava tietoisia siitä, että jos mihinkään suuntaan tapahtuvaan läpimurtoon ei liity merkittävää kaupankäyntimäärää, konsolidointiväliä ei voida tuhota..

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Bitcoinin yhden päivän kaavio osoittaa meille, että tämä yhdistymisaika voi olla odotettua pidempi, koska kaupankäyntimäärät ovat juuri saavuttaneet viimeisen viikon alimman tason. Viime viikolla tapahtuneen valtavan pudotuksen jälkeen kaikki sonnit ja karhut tarvitsevat tarpeeksi aikaa levätä ja imeä laskurit ja valmistautua seuraavaan purkautumiseen.

Tällä hetkellä on vaikea ennustaa konsolidointikauden tarkkaa loppupistettä – ehkä yksi viikko tai jopa kaksi viikkoa. Ajoitus riippuu markkinoiden tunnelmasta ja varojen selvitystilasta tulevaisuudessa.

Murtuminen 6 000–6 500 dollarin alueelle tarkoittaa, että muodostuu rebound-malli ja sijoittajat voivat odottaa uutta nousutrendiä. Muussa tapauksessa edellisen matalan tason ylittäminen voi testata 3500 dollarin ja jopa 3000 dollarin tukivoiman, mikä tarkoittaa, että muodostuu suhteellisen pitkä laskeva kuvio.


Vastus ja tukitasot

Bitcoinin yhden päivän kaavio osoittaa meille, että tämä yhdistämisaika voi olla odotettua pidempi, koska kaupankäyntimäärän malli on juuri noussut viimeisen viikon alimmalle tasolle. Viime viikolla tapahtuneen valtavan pudotuksen jälkeen kaikki sonnit ja karhut tarvitsevat tarpeeksi aikaa levätä ja imeä laskurit ja valmistautua seuraavaan purkautumiseen.

Tällä hetkellä on vaikea ennustaa konsolidointikauden tarkkaa loppupistettä – ehkä yksi viikko tai jopa kaksi viikkoa. Ajoitus riippuu markkinoiden tunnelmasta ja varojen selvitystilasta tulevaisuudessa.

Murtuminen 6 000–6 500 dollarin alueelle tarkoittaa, että muodostuu rebound-malli ja sijoittajat voivat odottaa uutta nousutrendiä. Muussa tapauksessa edellisen matalan tason ylittäminen voi testata 3500 dollarin ja jopa 3000 dollarin tukivoiman, mikä tarkoittaa, että muodostuu suhteellisen pitkä laskeva kuvio.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 5500 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 6000 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 4400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 3800 dollaria

ETH / USD Perpetual Swap

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Viime yönä ETH laski viimeisimmän pohjansa alle, noin 115 dollaria, ja lopetti pudotuksen lähellä 100 dollaria. Hinta nousi tänä aamuna, mutta vahvuus on rajallinen ja heikko, nyt nähden tukahduttamisen 120 dollarin vastustasolla.

Murtuminen alle 115 dollaria ja palautumisen heikkous osoittaa laskusignaalia ETH: lle. Korkeimmat pisteet ovat edelleen alhaisemmat, myös matalat pisteet ovat edelleen alhaisempia, mikä osoittaa laskusuuntausta. Nämä mallit voivat olla tekijöitä tulevaisuuden trendin arvioimiseksi.

Sijoittajien tulisi olla tietoisia siitä, että 100 dollarin taso voidaan testata muutaman tunnin sisällä, mutta jos hinta putoaa alle sen, se voi testata 94 dollaria. Vain jos Eetterin hinta voi vakiintua 120 dollariin, voimme odottaa uutta nousua.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 120 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 145 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 94 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 86 dollaria

XRP / USD Perpetual Swap

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Yllä oleva 1 tunnin kaavio osoittaa, että Ripplen XRP laski kerran alle 0,1375 dollarin ja vakiintui noin 0,1260 dollariin ennen nousua takaisin 0,1435 dollariin tänä aamuna.

On selvää, että 0,1435 dollaria on edelleen merkittävä hinta, kun trendi on lähellä sitä, koska tämä sijainti tarjoaa tuki- ja vastusfunktion. Siksi trendin voidaan katsoa olevan vahva vai heikko riippuen siitä, onko hinta liikkumassa yli 0,1435 dollarin tuntitasolla.

Viimeisimpien mallien mukaan ensimmäinen tehokas tukitaso on edelleen noin 0,1260 dollaria – on parempi olla tekemättä mitään, jos hinta ei ylitä tätä tasoa.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1550 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1700 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1335 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1028 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map