BTC kamppailee edelleen lähellä $ 10K, mutta härät eivät anna periksi: Market Watch Weekly

Salausmarkkinat viikoittain

Huolimatta siitä, että viime viikko aloitti 10 000 dollaria kortilla, Bitcoin (BTC) hinnat pysyivät päättämättöminä, koska maanantain nousu oli kokonaan peruuntuina tiistaina, jota seurasi vaihtokauppa viikon loppuun saakka.

Sunnuntain päätös 9746 dollaria OKEx Spot -hinnan mukaan oli kuitenkin korkein viikoittainen sulkeminen helmikuun puolivälin jälkeen, mikä johti 3,3 prosentin voittoon johtavalle digitaaliselle valuutalle huolimatta huipussa olevan pitkästä sydämestä ilmoittamasta vahvasta myyntipaineesta.

sillä välin, Cardano (ADA) oli suurin voitto 10 suurimman altcoiinin joukossa pääoman mukaan, tuottamalla 17,39 prosenttia. ADA: n hinta on 0,086 dollaria lähellä 52 viikon huippua, 0,098 dollaria, odottaen positiivista Shelley Testnet -kehityspäivitys.

Ethereum (ETH), toiseksi suurin digitaalinen valuutta päätti viikon 5,48 prosentin hinnankorotuksella. ETH / BTC pari on noussut 17 prosenttia viimeisten kolmen viikon aikana, mikä osoittaa nousun vauhtia sen panosprosentin vaihtamiseen, joka odotetaan kolmannella vuosineljänneksellä. EOS nousi yli 3,4 prosenttia perjantaina uutisten ansiosta, että EOSIO käyttää sosiaalista verkostoa ÄÄNI käynnistetään virallisesti 4. heinäkuuta. VOICE on otettu vastaan vähintään 150 miljoonan dollarin investoinnit Block.one -yhtiöltä, EOS: n takana olevalta yritykseltä.

viikoittainen salaus palaa 7. kesäkuutaSuurimpien kryptovaluuttojen viikoittaiset tuotot 6/1 – 6/7. Lähde: Tradingview

Bitcoin Hashrate nousee vaikeuksien säätämisen jälkeen

Bitcoin (BTC) verkkoon tehtiin toinen vaikeussäätö lohkossa 633 025 viime viikolla. Vaikeus on nyt laskenut 13,73 T: hen – pudotus 9,29 prosenttia kohti Bitinfocharts tiedot. Kuten totesimme perjantaina Market Daily päivitys, aikaisemmat vaikeuksien mukautukset ja hintaliikkeet osoittavat, että yhdeksän tai useamman prosentin pudotukset ilmoittavat yleensä pohjaa.

Bitcoin hashrate ja vaikeusBitcoin tarkoittaa keskimääräistä hajautusnopeutta ja vaikeuksia. Lähde: Kolikkomittarit

Vaikeuden säätämisen jälkeen hashrate on kuitenkin noussut lähes kaikkien aikojen korkeimpiin, mikä on johtanut Bitcoin-lohkojen tuottamiseen 7 minuutin välein, verrattuna 10 minuutin tavoiteaikaan. Jos tämä suuntaus jatkuu, näemme vaikeuksissa olevan hyppyn seuraavaan säätöaikaleimaan yhdeksän päivää myöhemmin.

Tällä hetkellä ei ole selvää, liittyykö tämä hajautusasteen nousu suoraan tulva-kauden tulevalle Lounais-Kiinalle, mutta sähkön hinnan odotetaan laskevan 40 prosenttia 0,25 juanista (0,035 dollaria) kilowattituntia kohden 0,15: een Yuan (0,021 dollaria) kohti BeatleUutiset tiedot.

Bitcoin Outlook

Huomasimme viime viikolla Market Watch Weekly tämä mielipide kääntyi nousuun optiomarkkinoilla, koska puhelut ovat kalliimpia kuin myynti, ja volatiliteettiriski on enemmän kohti nousua – tämä suuntaus jatkuu tähän asti.

Härät menivät all-in ja puolustivat onnistuneesti $ 9,300 – $ 9,400 kriittistä tukitasoa sunnuntai-iltana (UTC). Viikoittainen sulkeminen 9 746 dollarissa on ollut edellisen viikoittaisen sulkemisen ylärajan yläpuolella 17. toukokuuta, mikä on hyvä osoitus siitä, että nouseva vauhti voisi jatkua.

Kuitenkin, jos voimme nähdä päivittäisen lähellä $ 10,502: n vuosikorkeutta, se antaa Bitcoinille paljon tilaa yläosassa. Mutta lyhyellä aikavälillä vahva vastus 10 200 dollarilla on toistuvasti ollut tärkeä rooli minkä tahansa ylöspäin suuntautuvan toiminnan tukahduttamisessa.


OKEx BTC -paikkaOKEx BTC -hinta. 1H kaavio. Lähde: OKEx

Katse eteenpäin tällä viikolla

Nasdaq osui kaikkien aikojen ennätykseen perjantaina, ylittäen edellisen ennätyskorkeuden, 9838 pistettä, saavuttaen onnistuneesti v: n muotoisen käännön. S&P 500-futuurit hyppäsivät myös korkeammalle maanantaina.

Keskuspankki ilmoittaa tuloksensa FOMC-kokous keskiviikkona. Huolimatta yleisistä odotuksista korkojen pysymisestä ennallaan, Fedin päätös voi vaikuttaa markkinoihin.

Salaus, Tron (TRX) on hanke-ilmoituksen maanantaina rinnalla Maker (MKR) olla listattuna Coinbase Prossa. Coinbase-listausvaikutus voi nostaa MKR: n hintaa tällä viikolla. sillä välin, Zilliqa (ZIL) täydentää panostuksen tässä kuussa.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map