BTC ei vakautu $ 7K: lla, konsolidointi voi kestää pidempään kuin odotettiin: Crypto Market Daily

Perjantai 3. huhtikuuta: kryptovaluuttamarkkinat jatkavat elpymistä tänään, ja huippu nousee jopa 10 prosenttia painamispäivänä.

Bitcoin (BTC) on noussut noin 5 prosenttia, leijuen hieman alle 7000 dollarin markkinoiden sen jälkeen, kun se on läpäissyt sen tänä aamuna.

Ether (ETH) on kasvanut 6 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana, murtamalla aikaisemman kovan vastarinnan 135 dollaria ja vaihtamaan noin 145 dollaria lehdistön ajan.

Ripplen XRP: n kasvu on myös ollut vakaata, vaikkakin hieman vaatimattomampaa, ja rikkonut lyhytaikaisen 0,175 dollarin vastustuksensa kauppaan noin 0,1801 dollaria.

BTC: n vastusalue on 7000 – 7 300 dollaria

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Tänä aamuna BTC rikkoi ratkaisevan vastarintakohdan 7000 dollariin, mutta ei vakautunut siellä. Hinta pystyi nousemaan 7300 dollariin, mutta laski nopeasti takaisin.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että 7000–7300 dollaria on vastarintaa. Nämä eivät kuitenkaan ole kaksi erillistä vastuspistettä, vaan muodostavat pohjan ala- ja yläreunan vuoden 2019 lopussa, joten odotetaan laskua.

Se, että trendi ei kyennyt vakiintumaan 7000 dollariin, voi heijastaa sitä, että maaliskuun syöksyn aikana menetetyt pitkät positiot ovat edelleen läsnä ja yrittävät palauttaa pääomansa tai voitonsa. Siksi on helppo kuvitella, että häränloukun murtuminen saattaa tapahtua uudelleen tulevaisuudessa.

Sijoittajien tulisi huomata, että jos hinta voi saada tukea edelleen noin 6700 dollaria, on mahdollista testata 7000 dollaria viikonloppuna. Mutta siellä on vaikea vakautua, ellei rikkoutumista seuraa raskas nouseva määrä.

Markkinat tarvitsevat aikaa vakauttamiseksi

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Yllä oleva Bitcoinin 1 päivän kaavio osoittaa, että vaikka trendi on rikkonut 30 päivän liukuvan keskiarvon (MA (30)) tänään, 7300 dollarin ympärillä oleva kanta tarjoaa kovaa vastarintaa. Tällä hetkellä on vaikea vahvistaa, että hinta voi vakiintua MA: lla (30) vai ei.

Yksi asia, josta voimme olla varmoja, on se, että 7000 dollaria on mahdollista testata toistuvasti, kunnes härät pystyvät pitämään hinnan ja edelliset menettävät sijainnit saavat takaisin pääomansa. Markkinat tarvitsevat enemmän aikaa vakauttamiseen.

Viime aikoina esiintyneiden useiden epäonnistumisten vuoksi jotkut sonnit voivat muuttaa asemansa lyhyiksi. Tämä voi johtaa lyhyellä aikavälillä pieneen vetäytymisalueeseen, mutta tällä kertaa on vaikea pudota alle 6000 dollaria.

Sijoittajien tulisi huomata, että niin kauan kuin 5 650 dollarin taso voi olla tehokas, merkittävää kaatopaikkaa ei tapahdu uudelleen.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 7000 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7 300 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6700 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6500 dollaria

ETH näkee heikomman palautumisen

4H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com


ETH: n palautuminen tänä aamuna ei ollut yhtä vahva kuin BTC: n. Härät voivat nostaa hinnan vain noin 150 dollariin, mutta eivät pysty kumoamaan edellistä korkeinta noin 153 dollaria. Nyt hinta saa väliaikaisesti tukea 140 dollaria.

Vaikka äänenvoimakkuuskaavio osoittaa, että sonnit olivat aktiivisia viimeisten 36 tunnin aikana, äänenvoimakkuustasolla ei ollut selvästi kasvavaa signaalia. Käänteinen vasarakuvio osoittaa, että myyntipaine on valtava 146-150 dollarin alueella.

Sijoittajien tulisi huomata, että jatkuva pumpun epäonnistuminen vaikuttaa sonnien itseluottamukseen ja on suuri suuri pudotus. Siksi tukialue noin 140 ja 130 dollaria ovat kaksi suhteellisen tärkeää. Jos hinta voi lakata laskemasta noin 130 dollaria, se tarkoittaa, että voidaan odottaa nousua.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 146 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 150 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 138 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 128 dollaria

XRP: llä on uusi lyhytaikainen vastus 0,1830 dollaria

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Vaikka XRP: n elpyminen loi uuden korkeuden noin 0,1880 dollaria, valtava myyntipaine sai hinnan laskemaan nopeasti. Kerran tänään toistaiseksi se rikkoi ensimmäisen tukitason alle noin 0,1780 dollaria, mutta nyt hinta siirtyy tilapäisesti noin 0,1800 dollaria.

On selvää, että reboundin vahvuus on tällä kertaa heikompi kuin 28. maaliskuuta, mikä näkyy selvästi volyymitaulukossa.

Siksi on melkein mahdotonta luoda uutta korkeutta ja murtaa tätä vakauttavaa aluetta lyhyellä aikavälillä. Jos trendi putoaa alle 0,1780 dollarin, se voi kuitenkin osoittaa, että markkinoiden on vedettävä enemmän takaisin korjaamiseksi. 0,1650 dollaria on vahvin tukitaso, jos pidempi rebound-trendi alkaa.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,1830 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1878 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1660 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map