Bitcoinin nouseva kolmio muodostuu menestyksekkäästi, kauppiaat voivat odottaa lisää palautumista, jos hinta rikkoo 6800 dollaria: Crypto Market Daily

Kryptovaluuttamarkkinoilla tapahtuu merkittävä elpyminen tänään, 20. maaliskuuta, ja suurin osa parhaista kolikoista saa yli 20 prosenttia päivänä.

Huippu kryptovaluutta Bitcoin (BTC) pystyi työntämään 6000 dollarin rajan eilen, 19. maaliskuuta. Kolikko hajosi sitten 6500 – 6800 dollaria, missä se sijaitsee tukevasti lehdistössä, melkein 24 prosenttia päivällä.

Toiseksi suurin kolikko, Ether (ETH), on noussut 23 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana ja kohti 150 dollaria.

Ripplen XRP: n kasvu on ollut hieman vähäisempää, kasvua noin 16 prosenttia ja kauppa 0,172 dollarilla.

Bitcoin murtaa nousevan kolmion yläreunan

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Nousevan nousevan kolmion läpimurron jälkeen Bitcoinin hintaa tukee kolmion yläreuna. Kuten OKExin markkina-analyysitiimi ennusti eilen, tämä liike voi olla tekijä arvioitaessa reboundin alkua. Kun purkautumisen myötä lisääntyy ostomääriä, se voi olla toinen tekijä, joka varmistaa, että purkautuminen on totta.

Kuten näemme tänään, trendi vain vakiintui lyhyeksi ajaksi tänä aamuna, sitten volyymi kasvoi keskitasolle ja hinta rikkoi suoraan 6500 dollaria. Tämä tarkoittaa, että markkinoiden luottamus on lämpenemässä ja optimistinen ilmapiiri elpymässä.

Alue 6500-6800 dollaria on kuitenkin edelleen kova vastarinta-alue, koska se oli aiemmin pohjalla vuoden 2019 lopussa. 6800 dollarin läpimurto voi antaa mahdollisuuden testata 7000 dollaria, tai sijoittajien tulisi odottaa vetoa ja syöttää.

Jos nouseva vahvuus on vahva, tätä vetoa voidaan tukea 6 500 dollarilla tai se laskee 6 000 dollariin tuen löytämiseksi.

Kuten Bitcoinin 1 päivän liikkuvasta kaaviosta näkyy, liikkuva reitti on saavuttamassa merkittävän pisteen. Kun katsomme vain kaaviota, näemme, että sonnit ja karhut kilpailevat kiivaasti lähellä $ 6,800.

Jos hinta voi voimakkaasti murtaa 6800 dollaria tänä viikonloppuna, on mahdollista palata takaisin 7000 dollariin, kuten yllä olevassa ehdossa 1 on esitetty, ja 4 000–5 000 dollaria on edellisen polkumyyntivaiheen pohja..

Muuten nykyinen rebound voi olla vain ansa suurille valaille houkuttelemaan sonneja. Kun he ovat saaneet tarpeeksi voittoa, voi tapahtua toinen valtava myyntitapahtuma, kuten yllä olevassa kaaviossa on esitetty ehdossa 2. Sitten päivittäinen trendi voi muodostaa kaksinkertaisen pohjan ja sitten palautua..

Päivittäinen ostomäärä ei riitä nousemaan tällä hetkellä, joten sijoittajien tulisi keskittyä markkinoiden muutoksiin yöllä. Hintojen laskun riski kasvaa, jos volyymi pysyy tällä suhteellisen normaalilla tasolla. MACD-linjat ovat melkein muodostamassa kultaisen ristin, pumpun mahdollisuus on korkea.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 6800 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7050 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6500 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6000 dollaria

ETH näkee vielä enemmän nousutunnetta kuin BTC

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com


BTH: hen verrattuna ETH: n nouseva vahvuus on vielä vahvempi. Yläreunan rikkoutumisen jälkeen hinta kosketti suoraan 140 dollaria ja tuli sitten lyhyeksi konsolidoinniksi, jossa pohjaa tuki 134 dollaria.

Useita tunteja sitten trendi rikkoi kerran 145 dollaria ja nyt tukahduttaa 155 dollaria – koska tämä asema oli aiemmin vahva tuki tammikuussa, se muuttuu kovaksi vastarinnaksi nyt.

Sijoittajien tulisi huomata useita tärkeitä paikkoja viikonloppuna voidakseen arvioida, voiko tämä pumppu jatkua vai ei. Ensimmäinen tukiasema on noin 145 dollaria: jos trendi voi palautua täällä, se tarkoittaa, että nouseva ilmapiiri on vahvempi.

Siirtyminen on heikompaa, jos hintaa tukee toinen asema, joka on noin 134 dollaria. Yhdessä äänenvoimakkuuden muutoksen kanssa ei ole vaikea arvioida tulevaisuutta.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 125 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 134 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 120 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 116 dollaria

XRP näkee heikomman reboundin, vastus on vahva

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XRP: n rebound-alue on suhteellisen heikompi kuin muut altcoinit, koska yläreunan murtamisen jälkeen vetovoima putosi melkein taas sen alle. Markkinoiden yleisen tunteen lämpenemisen takia hinta vakiintui ja nousi 0,1750 dollariin. On vaikea murtaa tätä vahvaa vastustusta lyhyellä aikavälillä.

Sijoittajien tulisi huomata, että jos trendi putoaa alle 0,1650 dollarin takaisinvetoon, se tarkoittaa, että reboundilla ei ehkä ole tarpeeksi energiaa pumppaamaan enemmän. Niin kauan kuin kolmion yläreuna voi silti olla tehokas, hinnalla on pieni mahdollisuus polkua edelleen.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1980 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1650 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1600 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map