Bitcoinin 1H: n alin taso nousee 5 000 dollariin muuttamalla muutosta: Crypto Market Daily

Kryptovaluuttamarkkinoilla tapahtuu vaatimaton rebound tänään, 19. maaliskuuta. Kaikki kymmenen parhaan kolikon arvoa ovat nousseet yli 5 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) vakiinnuttaa edelleen ja työntää kohti kohti $ 5,500 lehdistössä – melkein 7 prosenttia päivässä.

Ether (ETH) on palauttanut 120 dollarin tason, kun kaupankäyntimääristä tulee avain jatkuvaan purkautumiseen. ETH on myös kasvanut noin 7 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana.

Ripplen XRP: n kasvu on päivällä ollut noin 4 prosenttia, ja kaupankäynti oli noin 0,1489 dollaria lehdistöaikana.

Bitcoin pysyy nousevassa mallissa, kun vaihtelut kaventuvat

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

BTC: n asteittaisen kapenevan vaihtelualueen myötä myös alueen alin kohta on siirtynyt ylöspäin. Eilen, 18. maaliskuuta, Bitcoinin hinta laski noin 5000 dollariin ja vakiintui sitten eikä ole jatkanut laskeutumistaan, mikä osoittaa vahvistuvan noususignaalin.

OKEx-markkina-analyysitiimi uskoo, että kun lyhyen aikavälin liukuvat keskiarvot tulevat liimausvaiheeseen, vaihtelu on myös rauhallista. Tämä vakaa tila kuitenkin todennäköisesti rikkoutuu, kun liikkuvat keskiarvot tasoittuvat vähitellen ja trendi lähestyy pitkän aikavälin liukuvaa keskiarvoa (MA180).

MA180 toimii tällä hetkellä vastustuksena hintapaineiden asettamiselle. Jos se voidaan rikkoa, trendi voi jatkaa 6000 dollarin vastustason testaamista. Muuten, jos hinta laskee alle lyhyen aikavälin liukuvien keskiarvojen, se todennäköisesti heikkenee jälleen.

Sijoittajien on oltava tietoisia siitä, että niin kauan kuin kolmion alareunaa ei ole murtunut, nouseva kuvio ei ole vahingoittunut.

Kiinnitä huomiota vastuksen voimakkuuteen lähellä $ 5500 lyhyellä aikavälillä. Koska tämä piste vastaa läheisesti MA180: n sijaintia, sen läpimurto voi tulla voimakkuussignaaliksi.

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että liikkuvien keskiarvojen eri jaksot ovat jo siirtyneet alaspäin. Näillä markkinoilla hintakehitystä on yleensä oikaistu sen jälkeen, kun se on pudonnut selvästi alle lyhyiden ajanjaksojen liukuvien keskiarvojen. Tämä saa hinnan siirtymään lähemmäksi lyhyen ajan myyntilupia korjausprosessissa.

Vaikka liukuvan keskiarvon suunta on tällä hetkellä alaspäin, meidän on myös kiinnitettävä huomiota hystereesiin – nykyisen kaavion tilan riippuvuuteen sen historiasta. Sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota ja olla kärsivällisiä, koska nykyinen trendi päättyy ja valmistautuu käänteiseen suuntaan.

MACD osoittaa myös kultaisen ristin muodostumisen lähestymisen, koska nämä kaksi viivaa todennäköisesti leikkaavat kaaviosta.

Sijoittajille on selvää tämän viikonlopun jälkeen, onko tämä vaihe lepoaika ennen laskusuuntausta vai nousupohjaa.


Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 5500 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 6000 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 5200 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 4400 dollaria

ETH näkee ostomäärien kasvavan

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Löydettyään tuen alareunasta ETH: n putoamisriski on tällä hetkellä vähentynyt. Nyt hinta yrittää murtaa yläreunan.

ETH: n kaupankäyntimäärät osoittavat, että ostot ovat kasvaneet viime tuntien aikana. Vaikka taso on edelleen pieni, nousu tarkoittaa, että nouseva signaali todennäköisesti ilmestyy.

Sijoittajille on muistettava, että kaupan määrää on tarkasteltava laillisesti eikä väärin. Jos hinta voi rikkoa yläreunan ja liikkeeseen liittyy kauppavolyymien kasvu, niin reboundin mahdollisuus on suurempi.

Lisäksi jos yläreuna voi tukea vetämistä, se voi tarkoittaa palautumista ja se on hyvä paikka päästä.

Muussa tapauksessa, jos trendi rikkoutuu jälleen yläreunan alle, se voi tarkoittaa, että kyseessä on väärä purkautuminen ja hinta liikkuu edelleen edellisellä alueella.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 125 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 134 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 120 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 116 dollaria

Volyymin puuttuessa XRP-kauppiaiden tulisi odottaa lyhytaikaista tukea

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Vaikka XRP laski alemman reunan alle hetkeksi, kaupankäyntimäärät eivät nähneet kasvusignaalia, joten sen on vaikea olla laillinen purkautuminen.

Nykyinen trendi osoittaa, että yllä oleva ennuste on totta, koska hinta pysyy jälleen alareunan yläpuolella. Emme kuitenkaan voi olla varmoja siitä, että rebound on tulossa, koska nouseva kynttilänjalka ei ole riittävä.

Hintataso pitää myös tietyn etäisyyden yläreunasta – emme voi olla varmoja, että trendi kääntyy nousuun, kunnes se murtuu.

Sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota alareunan tehokkuuteen ja tukitasoon noin 0,1435 dollaria.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1510 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1640 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1435 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1270 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map