Bitcoinin 1H-kaavio näyttää eroavaisuuksia, voiko 7600 dollaria antaa tehokasta tukea palautukselle? Salausmarkkinat päivittäin

Maanantai 27. huhtikuuta: Useimmissa parhaimmissa kryptovaluutoissa on tapahtunut viikon kasvu, ja heilahtelua on ollut vähän viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) käy kauppaa yli 7700 dollaria, mikä on 1,5 prosenttia enemmän kuin päivä.

Ethereum (ETH) saavutti yli 200 dollaria tänä viikonloppuna, mutta on laskenut hieman alle kauppaa noin 196 dollaria lehdistöajan mukaan.

Ripplen XRP on noussut hieman yli prosentin, ja kaupankäynti on noin 0,197 dollaria.

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Tästä päivästä lähtien BTC: n tunneittainen kehitys on ollut kapealla alueella ja siihen on liittynyt väkivaltaisia ​​vaihteluita. Hinta laski ensin 7700 dollarin testauksen epäonnistumisen jälkeen ja nousi sitten hitaasti jälleen 7 800 dollariin pysähtyvän nousevan signaalin jälkeen.

OKEx-analyytikot uskovat, että tunneittainen kehitys jatkuu lähellä pitkien ylä- ja alavarjojen heijastumista, mikä heijastaa kovaa kilpailua tällä hetkellä pitkien ja lyhyiden sivujen välillä. Kun volyymin vapauttaminen päättyi 7400 dollarin läpimurron jälkeen tunnissa, seuraava rebound ilmestyi heikentyneessä muodossa.

Moving Average Convergence Divergence (MACD) -indikaattorilla on myös laajakulmainen ylhäältä poikkeava kuvio. Yleensä ylimmän divergenssin vaikutus näkyy, kun trendi koskettaa kovaa vastustasoa. Tässä vaiheessa kovan vastuksen alue on lähellä 7850 dollaria, ja suuntaus todennäköisesti kääntyy tällä alueella.

Jos vetovoima ei laske alle 7600 dollaria, se tarkoittaa, että sonneilla on tietty etu konsolidointialueella. Muussa tapauksessa, jos hinta saa tukea yli 7400 dollaria, voi olla uusi vetäytyminen.

Sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota väärän läpimurron mahdollisuuteen, koska lyhytaikainen hinta on noussut uudelle korkeimmalle ilman merkittävää volyymin kasvua.

Nykyisillä volyymeilla 7850–7 900 dollaria on vaikea murtaa

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Bitcoinin yhden päivän kaavio osoittaa, että vaikka hinta nousee tasaisesti sen jälkeen, kun hän on läpäissyt tärkeän vastuksen MA: ssa (60), trendi on myös siirtymässä lähemmäksi MA: n seuraavaa kovaa vastusta (180). Tämä liukuva keskiarvo oli myös aiemmin tehokas paine ja tuki trendille.

Nykyisellä äänenvoimakkuustasolla on varaa rikkoa valonkestävyys 7 400 dollarilla, mutta on vaikea rikkoa aluetta noin 7 850 – 7 900 dollaria. On mahdollista ennustaa, että ennen toukokuun puoliväliin asetettua Bitcoinin puolittamista trendi voi vetäytyä ensin sitten pumppaamaan kasvavan nousevan volyymin mukana.

Ei ole kuitenkaan helppoa odottaa seuraavan takaiskun loppua. Jos hinta voi edelleen nousta 7 000 dollariin, se voi tarkoittaa, että laskua ei enää tapahdu puolittumispäivän lähestyessä.


Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 7750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7850 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 7600 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 7500 dollaria

ETH: n vahva kasvu jatkuu

4H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Sitä vastoin ETH on jatkanut vahvaa suorituskykyään viime päivinä. Hinta mursi 200 dollarin kovan vastuksen läpi lyhyesti. Vaikka nousutrendiä ei ole tuhottu, se on ollut 200 dollarin paineessa ja laskenut hieman sen jälkeen.

Jos pullback ei tänään murtaa 190 dollarin tukea, on mahdollista jatkaa vauhtia ja tehdä uusi läpimurto. Jos ETH kuitenkin laskee alle 190 dollarin, on mahdollista laskea edelleen noin 185 dollariin.

Yllä olevasta 4 tunnin kaaviosta on selvää, että MA: sta (30), MA: sta (60) ja MA: sta (90) on tullut trenditason tukitasoja äskettäisen pohjan jälkeen. Vaikka trendi on laskenut alle MA: n (30) ja MA: n (60), se ei ole rikkonut MA: ta (90).

Sijoittajat voisivat käyttää näitä liukuvia keskiarvoja tukena. Ensimmäinen huomionarvoinen on MA (30) – trendillä voi olla mahdollisuus palata enemmän, jos hinta voi lopettaa putoamisen siellä.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 200 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 206 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 191 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 186 dollaria

XRP näki väärän puhkeamisen

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Lähentymiskolmion yläreuna tukahduttaa tällä hetkellä XRP: n, ja hidas kaupankäyntivolyymi tekee tehokkaan tauon todennäköisyydestä pienen.

Lyhytaikainen tuki voi keskittyä suoraan 0,1920 dollariin, ja se voi jatkaa 0,1870 dollarin testaamista, jos tapahtuu purkautuminen.

Tällä hetkellä kaavion MA-indikaattoreita tarkasteltaessa on helppo havaita, että lyhyen ja keskipitkän aikavälin liukuvat keskiarvot tukevat hintaa. Jossain määrin näiden liikkuvien keskiarvojen alapuolelle jäävä merkitsee samalla trendin heikkenemistä. Tällä tavalla sijoittajat voivat arvioida trendin voimakkuutta.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,2055 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2170 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1920 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1870 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map