Bitcoin ylittää tärkeimmät varat YTD: ssä, mutta sillä on tilaa enemmän puolittamalla lähestymistavat: Analyysi

– Bitcoin (BTC) ylitti suurimman osan pääomaluokista 22,61 prosentin tuotolla YTD.

– Avoin kiinnostus johdannaismarkkinoilla ei lisääntynyt tämän rallin koon mukaan.

– Jyrkän nousun on johtanut todellinen spot-osto, erityisesti Yhdysvaltain markkinoilla.

– Stablecoinin kokonaismäärä on lähestymässä 10 miljardia dollaria, USDT: n osuus 6,4 miljardia dollaria.

Seitsemän viikoittaisen vihreän viikon jälkeen Bitcoin onnistui lopulta rikkomaan 9000 dollaria 29. huhtikuuta ja nousi yli 13 prosenttia päivällä OKEx BTC -hintaindeksin tietojen mukaan.

Bitcoinin hinnan jyrkkä nousu vastasi myös perinteisiä rahoitusmarkkinoita, kuten WTI-raakaöljy nousi yli 20 prosenttia päivänä, ja Yhdysvaltain osakkeet myös julkaissut voittoja.

Bitcoin ylitti suurimman osan tärkeimmistä omaisuusluokista

Eilisen korkeimmillaan, 9464 dollaria, Bitcoin nousi melkein 150 prosenttia 13. maaliskuuta alimmasta 3830 dollarin tasosta. Lisäksi johtava digitaalinen omaisuus on tuottanut vaikuttavia YTD-voittoja 22,61 prosenttia, huomattavasti enemmän kuin S&P 500, kulta ja muut varat.

Vertailun vuoksi huolimatta 30 prosentin elpymisestä viimeisimmän pohjansa jälkeen, S&P 500 on edelleen -8,98 prosenttia YTD. Ainoastaan ​​Yhdysvaltain valtiovarainministeriö toimii marginaalisesti paremmin kuin Bitcoin johtuen korkojen laskusta ja paniikkiin perustuvasta turvasatamavarojen tavoittelusta keskellä globaalia finanssikriisiä.

BTC vs.S & amp; P500Bitcoin vs. tärkeimmät omaisuuslajit YTD (tiedot 29. huhtikuuta 2020). Lähde: Tradingview, OKEx

Avoin kiinnostus ei ole vielä noussut

Alle kahden viikon kuluttua odottaa odotettua Bitcoinin puolittumista, olemme jälleen kerran todistamassa markkinoiden lisääntyvää volatiliteettia. 29. huhtikuuta oli aktiivisin kaupankäyntipäivä maaliskuun puolivälin kaatumisen jälkeen, ja pörssissä vaihdettujen futuurien määrä ylitti 30 miljardia dollaria alla olevan taulukon mukaan Skew: n tietojen mukaan..

BTC-futuuritBTC-futuurit – Aggregated Daily Volume. Lähde: Vinossa

Johdannaisten avoin korko (OI) ei kuitenkaan noussut paljon rallin koon perusteella. Tämä osoittaa, että markkinaosapuolet ovat varovaisia ​​johdannaisten suhteen, koska nykyinen noin 2,5 miljardin dollarin kokonaisindikaattori on edelleen kaukana 14. helmikuuta tapahtuneesta 5,4 miljardin dollarin huippusta.

BTC: n avoin korkoBTC-futuurit – yhteenlaskettu avoin korko. Lähde: Skew

Spot-osto nostaa hintaa korkeammalle

29. huhtikuuta tapahtunutta piikkiä johti spot-ostot etenkin Yhdysvaltain markkinoilla. Bitcoinin hinta Aasian keskitetyissä pörsseissä, kuten OKEx, Huobi ja Binance, osoitti merkittävän negatiivisen palkkion verrattuna Coinbase-spot-hintaan.

Samanaikaisesti OKEx BTC: n vuosineljänneksen futuuripalkkio pysyi suhteellisen alhaisena – vain noin 20 dollaria yli spot-hinnan OKEx-kaupankäyntitietojen mukaan. Sitä vastoin viime kerralla, kun Bitcoin kävi kauppaa lähellä 9000 dollaria, maaliskuussa 2020, palkkio oli yli 400 dollaria.

BTC-hintavertailuPremium välillä OKEx / Huobi / Binance BTC spot-hinta ja Coinbase BTC -hinta.

Istuu käteisellä

Viimeaikaiseen Bitcoinin hinnan nousuun on liittynyt stablecoin-liikkeeseenlaskun lisääntymistä. Stablecoinin kokonaismäärä on nyt noin 9,68 miljardia dollaria, lohkon tietojen mukaan. Suurimman tabletin, Tether (USDT), osuus on 82,8 prosenttia. Vertailun vuoksi 11. maaliskuuta USDT-tarjonta oli noin 6 miljardia dollaria.

Stabiilirahojen liikkeeseenlaskun kasvu on osoitus uudesta pääomavirrasta, koska vakaan rahan määrä on monissa tapauksissa nopein ja kätevin tapa ostaa digitaalisia varoja. Juuri ennen 29. huhtikuuta tapahtunutta hintarallia ERC-20-pohjaista Tetheriä lähettävien tai vastaanottavien osoitteiden määrä nousi 8 kuukauden korkeimmalle tasolle.

Tether-aktiiviset lompakotERC-20-yhteyden jakavan tai vastaanottavan osoitteen määrä. Lähde: Santiment

Bitcoinin hinta näyttää nousevalta lyhyellä aikavälillä

BTC: n nousun odotetaan jatkuvan, kun lähestymme lohkopalkkion puolittamista – jonka odotetaan tapahtuvan 12. toukokuuta – 30. huhtikuuta nähdystä vetäytymisestä huolimatta.

Puolittuva kertomus on kauppiaiden vetovoima. OKExin toimitusjohtajana Jay Hao kertoi The Blockille aiemmin tässä kuussa pörssin käyttäjäkanta kasvoi arviolta 1,7 prosenttia maaliskuun alkuun mennessä.

Teknisellä tasolla olemme nyt mielenkiintoisella alueella. 9500 dollarin vastuksen ylittävä purkautuminen voi nousta nopeasti 10 000 dollariin ja sitä korkeammalle, kun taas tämän tason rikkomisen jatkuva epäonnistuminen voi nähdä hintatestien tuen välillä 8000 dollaria ja 8500 dollaria.

BTC: n tekninen kaavioOKEx BTC -hintaindeksi. Lähde: TradingView

Seuraa OKExia:

Viserrys:

Sähke:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner