Bitcoin ylittää perinteiset varat, kun DeFi jatkaa kasvuaan

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Kolme kaupankäyntipäivää on jäljellä tämän kuukauden sulkeutumiseen, ja rahoitusmarkkinoita ohjaavat yhä enemmän globaali keskuspankkipolitiikka eikä perustekijät. Vahvemman dollarin nousuriski aiheuttaa paineita monien varojen hintoihin, mikä johtaa S: ään&P 500 -indeksi tallentaa neljännen suoran viikon laskunsa. Samaan aikaan myös kullan hinta laski viime viikon avaushinnasta 1 950 – 1 860 dollaria. Vertailun vuoksi Bitcoin (BTC) laski kuitenkin vain 0,61% viime viikolla ja on jälleen yli 10 800 dollaria viikonlopun rallin jälkeen OKEx BTC -hinnan mukaan.

Kaiken kaikkiaan kryptovaluutan markkina-arvo nousi neljä suoraa päivää 23. syyskuuta myydyn myynnin jälkeen palaten noin 350 miljardin dollarin tasolle per CoinGeckon tiedot.

OKExin BTC Spot 1w -taulukko – 9/28. Lähde: OKEx, TradingView

Vaikka Bitcoin oli vahva, suuret altcoinit olivat sekalaukkuja viime viikolla. Cardano (ADA) näytti tietä viikoittaisella 15,09%: n voitolla, ja Chainlink (LINK) ja Bitcoin SV (BSV) tuottivat noin 10%: n voittoja.

Polkdot (DOT) menetti vielä 7% viime viikolla pudoten 4,70 dollarista niinkin alhaiseen kuin 3,90 dollaria ennen kuin se palautui takaisin 4,30 dollariin. Eterin (ETH) hinta laski hajautetun rahoitussektorin viikon keskimyynnin takia, eikä se palautunut yhtä voimakkaasti kuin Bitcoin, laskien 4,46% viikolla. Eterin yhden kuukauden toteutunut volatiliteetti on nyt noussut jyrkästi 112 prosenttiin, kun taas yhden kuukauden implisiittinen volatiliteetti on pudonnut 61 prosenttiin, mikä puhuu markkinoiden hintavaihteluista.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 9 / 21–9 / 27. Lähde: TradingView

CME julkaisi myös viimeisimmät (22. syyskuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot Bitcoinin hinnat saivat suuren osuman tällä raportointikaudella, ja avoin korko laski kaikkien aikojen korkeimmasta 9383: sta 8426: een, jolloin varainhoitajan tilien pitkät positiot laskivat jyrkästi 717: stä 285: een. että lyhytaikainen hintakorjaus vaikutti merkittävästi markkinoiden optimismiin.

Raportin mukaan vivutettujen rahastotilien pitkät positiot laskivat 2819: stä 2280: een, kun taas lyhyet positiot laskivat 5224: stä 4480: een. Samaan aikaan muiden raportoitavien tilien osalta pitkät positiot laskivat 1653: sta 1580: een ja lyhyet positiot laskivat 2766: sta 2062: een. Lyhyet shortsit johtuivat todennäköisesti voittoa tavoittelevasta toiminnasta.

Kaiken kaikkiaan voimme nähdä, että jyrkkä hintakorjaus viime raportointikaudella laukaisi institutionaalisten sijoittajien riskienhallintatoimet ja suuri osa pitkistä positioista suljettiin. Seuraamme edelleen, miten laitokset reagoivat viikonlopun hintakehitykseen seuraavalla raportointikaudella.

CME Bitcoin-futuuritiedot – Muiden raportoitavien pitkien ja lyhyiden shortsien määrä. Lähde: Quandl

Lisäksi Bybt näyttää Harmaasävyinen Bitcoin Trust (GBTC) osti 17100 BTC: tä viimeisen seitsemän päivän aikana, kasvattaen sen yhteenlasketun Bitcoin-aseman 449 900: een BTC. Tämä kertyminen selittää jossain määrin, miksi Bitcoinin hinta ei laskenut edelleen viime viikon vahvista laskevista markkinoiden odotuksista.

Harmaasävyisen sijoituksen Bitcoin-kannat. Lähde: Bybt

DeFi-sektori jäähtyi myös viime viikolla Uniswap (UNI) -buumin jälkeen, ja vaikka se elpyi viikon puolivälin myyntitapahtuman jälkeen, monet rahakkeet menettivät yli 10% arvostaan. UNI laski 9,92%, kun taas sen haarautunut projekti, SushiSwap (SUSHI), romahti 18,34%. Huonimmat esittäjät olivat kuitenkin TRON (TRX) -ekosysteemimerkit, Jackpool.finance (JFI) ja SUN laskivat vastaavasti 32,22% ja 31,60%. Tämä osoittaa, että TRONin arvo ei ole yhtä luotettava kuin Ethereum.


Synthetix (SNX) kasvoi viime viikolla 27,44% Layer-2-skaalausratkaisujen käyttöönoton myötä. Protokollan on tarkoitus toteuttaa toinen ehdotus nimeltä Deneb 29. syyskuuta. Samaan aikaan vuosirahoitus (YFII) kasvoi 10,85%.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 9 / 21–9 / 27. Lähde: TradingView

Mukaan DeBank, hajautettu vaihto Uniswap säilytti ennätyksellisen 2,2 miljardin dollarin kokonaislukumäärän tänä aamuna ennen Makeria (MKR) ja käyrää (CRV).

Kaikkien DeFi-protokollien TVL nousi tänään kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 14,74 miljardiin dollariin, mikä osoittaa, että DeFi-puomi jatkuu viikon puolivälissä tapahtuneesta myyntihinnasta huolimatta.

Kokonaisarvo lukittu DeFi-protokolliin – 9/28. Lähde: DeBank

Katse eteenpäin tällä viikolla

Tämän viikon tärkeimpiä tapahtumia ovat ensimmäinen Yhdysvaltain presidentinvaalikeskustelu tiistaina ja edustajainhuoneen äänestys demokraattisen puolueen ehdotuksesta pandemian elvytyksen toiselle kierrokselle ennen kuin parlamentti menee perjantaina taukoon. Globaalien omaisuuserien osalta on edelleen huomattavaa epävarmuutta sekä teknisistä malleista että perustekijöistä.

Salausavaruudessa "Mint Rush" tapahtuma on käynnissä Flamingolle, uudelle DeFi-protokollalle, jonka Neo Global Development (NGD) -tiimi kehittää Neo-lohkoketjuun. OKEx-käyttäjät voivat osallistua tapahtumaan panostamalla OKB: n Jumpstart Miningin kautta ansaitsemaan FLM: n.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map