Bitcoin voi testata edellisen matalan, $ 6K -resistenssin vahvuus on ratkaisevan tärkeää: Crypto Market Daily

Viimeisen viikon lopulla tapahtuneen salakirjoitusten ja perinteisten markkinoiden raa’an pudotuksen jälkeen Bitcoin (BTC) ja muut tärkeimmät kryptovaluutat pystyivät vakiinnuttamaan viikonloppuna.

Kuitenkin varhain tänä aamuna, 16. maaliskuuta, salausmarkkinat saivat toisen osuman, nähden kaksinumeroisia tappioita viimeisten 24 tunnin aikana.

Bitcoinin kaupankäynti on tällä hetkellä noin 4600 dollaria ja se on laskenut yli 14 prosenttia päivällä ja yli 40 prosenttia viikolla.

Eetteri (ETH) on myös laskenut noin 15 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana, pitäen hieman yli 100 dollaria kolikkoa kohden. Toiseksi suurin kryptovaluutta on menettänyt lähes 50 prosenttia viime viikon arvosta.

BTC / USD Perpetual Swap

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: okex.com

BTC aloitti konsolidoinnin viikonloppuna noin 5500 dollaria sen jälkeen, kun se oli laskenut jyrkästi viime viikolla, ja kaupankäyttäytyminen osoitti äärimmäistä passiivisuutta. Kahden tunnin sisällä tänä iltana, 15.-16. Maaliskuuta, hinta nousi yhtäkkiä 6000 dollariin ja laski sitten takaisin noin 5300 dollariin.

Viime yönä ja tänä aamuna Bitcoin kävi kauppaa sivuttain $ 5300 -merkin ympärillä, ennen kuin se laski lähellä $ 4600: ta lehdistön ajan mukaan.

Yhden tunnin kaavion tarkastelussa 6000 dollarin on osoitettu olevan lyhytaikainen tehokas vastustaso, ja lyhytaikaisen puhkeamisen todennäköisyys on pieni. Jos hinta testaa edellisen matalan – lähellä 3800 dollaria – ja sitä tuetaan, se voi muodostaa kaksinkertaisen pohjan. Muussa tapauksessa hinta voi etsiä uutta tukea 3500 dollaria.

Kun otetaan huomioon viimeaikainen usein värähtelypesutoiminta, joka on taipuvainen pienimuotoisiin äärimmäisiin markkinaolosuhteisiin, yksityissijoittajien nykyinen markkinoille tulon riski on suhteellisen korkea. Voidaan vahvistaa, voiko nykyisestä alueesta tulla vaiheittainen pohja.

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: okex.com

OKEx-analyytikot uskovat, että vaikka nykyinen suuntaus on lepoaikana ylimyydyn alueen ollessa, koko salamarkkinat ovat edelleen täynnä pessimismiä. Edustavana kolikkona BTC on osoittanut väsymystä ja alustavaa purkautumista on ollut vaikea hallita, kun otetaan huomioon matalan kaupankäynnin volyymi.

Viime perjantaina 13. maaliskuuta tapahtuneen ison kaatopaikan aikana yhden päivän kynttilänjalka sulki pitkän alemman varjon, mikä osoittaa sonnien sitoutumisvoimaa. Tämä alempi varjo saattaa viitata pieneen mahdollisuuteen luoda uusi matala. Toinen pitkä ylempi varjo tänään osoittaa kuitenkin kovaa vastustusta alle 6000 dollaria.

MACD: n energiapylväät liikkuvat varovasti, mutta kultaista ristiä ei muodostu lyhyellä aikavälillä ennen kuin kahdella rivillä on kokoussignaali. Siksi trendi tulee olemaan yhdistyminen mahdollista tulevaisuudessa, 3800 ja 6000 dollaria tulisi huomata tänä aikana.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 6000 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 6 680 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 4590 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki 3 3800 dollaria

ETH / USD Perpetual Swap

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: okex.com

ETH on haavoittuvampi kuin BTC. Hinta ei onnistunut läpäisemään edellisen ennätyksen 145 dollaria tänä aamuna. Se testasi pian 134 dollaria ja laski sitten edelleen, pudoten ensimmäisen kerran alle 114 dollarin alimman tason, kun se oli saapunut viime päivien vakauttamistrendiinsä.


Yhden tunnin kaavio osoittaa meille, että soittopyynnön laskeva vahvuus viimeisten tuntien aikana on ehdottomasti vahvempi kuin ensimmäinen. Myyntimäärillä on myös kasvava signaali, mikä osoittaa heikkoutta.

Sijoittajien tulisi keskittyä ensinnäkin 106 dollarin tuen tehokkuuteen. Jos eetterin hinta rikkoutuu sen alapuolelle, on mahdollista löytää tukea lähellä 94 dollaria.

Härkäille on vaikea ennustaa pidempää reboundia, ellei 145 dollarin ympärillä olevaa vastustustasoa voida rikkoa.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 145 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 94 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 86 dollaria

XRP / USD Perpetual Swap

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: okex.com

Yllä oleva 1 tunnin kaavio osoittaa, että Ripplen XRP on siirtymässä toiseen yhdistymisjaksoon viime viikon kaatamisen jälkeen. Koska se on jo luonut uuden matalan tason perjantaina 13. maaliskuuta, ei ole helppoa odottaa tukitasoa ja vahvuutta. Merkityksellisin asema on noin 0,1335 dollaria ja edellinen matalin 0,1028 dollaria.

OKEx-analyytikot ennustavat, että XRP: n hinta saattaa kokea toisen kaatumisen. Jos seuraavan kaatopaikan alue on pienempi kuin edelliset kaatopaikat ja suurin myyntimäärä pysyy pienempänä kuin edelliset huipputasot, näkyviin tulee nouseva käänteissignaali.

Sijoittajien on myös pidettävä mielessä, että 0,1700 dollaria on ensimmäinen vastustaso, jos rebound voi kestää kauemmin. Mutta malli on väärä rikkomus, jos hinta rikkoutuu lisäämättä ostomääriä, trendi siirtyy takaisin konsolidointialueelle.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,1700 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1985 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1335 dollaria
 • Keskipitkän ajan tuki: 0,1028 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map