Bitcoin-SPX-korrelaatio voi Jeopardize Bitcoinin rebound: tekninen tiistai

Lyhyesti

  • Salausvaluuttamarkkinat olivat enimmäkseen vihreässä tiistaina, kun BTC-hinnat nousivat vähitellen takaisin 9100 dollarin tasolle.
  • Tiedot osoittavat, että BTC: n ja SPX: n välinen korrelaatio on lisääntynyt jälleen, mikä saattaa olla uusi huoli salauskauppiaille.
  • DeFi-rahakkeissa on tapahtunut merkittäviä hintatoimia, ja KNC on hyppää yli 8%.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat toipuivat tiistaina Aasiassa hyvin hitaasti sen jälkeen, kun Bitcoinin (BTC) hinta kosketti lyhyesti 8800 dollarin tasoa viikonloppuna. Vaikka BTC-hinta nousi alkuvaiheessa 9 100 dollarin alueelle, volyymit olivat huomattavasti pienemmät. Nousu toi myös BTC: n takaisin kaupankäyntialueelle, jossa se vietti suurimman osan viime kuusta.

Samaan aikaan SPX: n ja BTC: n väliset korrelaatiot voivat olla uusi huolenaihe kauppiaille. Lohkotutkimuksen tiedot osoittavat, että näiden kahden suhde on palannut maaliskuun tasolle, noin 0,31. Vaikka lukema on edelleen suhteellisen alhainen huhtikuun tasoon verrattuna, uusien COVID-19-tapausten lisääntyminen tärkeimmissä Yhdysvaltojen osavaltioissa on ollut kasvava huoli osakemarkkinoille. Viimeaikaisen korrelaation vuoksi COVID-johtava korjaus SPX: ssä voi nopeasti aaltoilla salausvaluuttamarkkinoilla.

SPX / BTC 1M: n liikkuva korrelaatio palautui. Lähde: The Block Research

Toisaalta BTC-optioiden markkinat näyttävät heijastavan markkinoiden ilmapiiriä hieman ennakkoluuloja kohti positiivista puolta. Vääristymän tiedot osoittavat, että BTC: n myynti- ja ostosuhde on pysynyt alueella välillä 0,40–0,49 kesäkuussa, mikä tarkoittaa, että alle puolet kaikista avoimista optioista oli myyntiä. Vaikka suhde on kasvanut vähitellen, nykyinen lukema on edelleen merkittävästi alempi kuin puoli ennen / puoli jaksoa. On syytä huomata, että suhde yksinään ei näytä kokonaiskuvaa optiomarkkinoista – voit tarkastella lisää tietoja OKEx-optioiden kaupankäyntitiedot -osiossa.

BTC Put / Call -suhde. Lähde: Skew

Muualla altcoin-tila oli tiistaina sekalaukku, jossa Bitcoin SV (BSV) ja Dogecoin (DOGE) olivat hieman punaisia, kun taas Ether (ETH) ja Litecoin (LTC) nousivat noin 1%. DeFi-rahakkeiden hintakehitys on ollut merkittävää, ja Kyber Network (KNC) on noussut yli 8% kurssin jälkeen uutiset että se on lisätty vakuusvaihtoehtona Makerin DAI-laina-alustalle.

Hinta-analyysi

BTC / USDT – 50d-MA-avaimen taso sonneille

Viimeisimmässä teknisen tiistain versiossamme korostimme todennäköisyyttä, että BTC / USDT palaa vuoden kestäneelle resistenssikierrokselle lähes 8850 dollariin – tuen tällä alueella on nyt vahvistettu.

Positiivinen vauhti on hieman piristynyt stokastisen tuottaessa nousevaa crossoveria. RSI on kuitenkin pysynyt suhteellisen tasaisena, mikä osoittaa, että sonnit eivät ole vielä täysin hallinnassa.

Vaikka yhden vuoden trendilinjan tuki on vahvistettu uudelleen, BTC käy edelleen kauppaa edellisen kolmion mallin tukilinjan alapuolella.

50 päivän liukuva keskiarvo lähellä 9400 dollaria on edelleen keskeinen taso BTC-sonneille. Tämän tason palauttaminen voi luoda perustan todellisen trendin kääntämiselle, jolloin Bitcoin voi testata 10000 dollarin tason.

Haittapuolena on, että vahvistettu yhden vuoden kestävä resistenssitrendi $ 8 700: sta 8 800: een pysyy aktiivisena.

BTC / USDT 50d-MA keskipisteenä. Lähde: OKEx, TradingView

ETH / USDT – Karhut hallitsevat?

ETH / USDT vetäytyi 78,6%: n Fibonacci-retracementiin lähellä $ 223. Tuki näillä tasoilla näyttää alun perin vahvistuneen, mutta se ei tarkoita, että täältä nähdään kääntymistä.

Momentum-indikaattorit osoittavat, että ETH-karhut ovat pysyneet hallinnassa, OBV: n pysyessä viimeaikaisessa alaspäin suuntautuvassa kanavassa, ja MACD ei todennäköisesti tuota nousua lyhyellä aikavälillä.

Vaikka nouseva risteytys näyttää olevan tekemässä stokastista, ei ole riittävästi todisteita siitä, että trendin kääntyminen voisi tapahtua pian.

Aikaisemman kolmiokuvion alapäästä lähellä $ 238 – $ 240 tulee nyt todennäköisesti vastustusvyöhyke, kun taas sunnuntain alin $ 215 on aktiivinen haittapuolella.

Karhut hallitsevat edelleen ETH / USDT: tä. Lähde: OKEx, TradingView

LTC / USDT – Rakennus kohti kääntymistä?

LTC / USDT on käynyt kauppaa suuressa määrin kolmen viime kuukauden aikana, hitaasti hiipimässä kohti kanavan pohjatukea.

Indikaattorit heijastavat nyt positiivisen impulssin muodostumista, kun MOM muodostaa päivittäin ylöspäin suuntautuvan kanavan viimeisten kahden viikon aikana ja stokastinen muodostaa pohjan äskettäin. RSI: n on kuitenkin vielä vahvistettava tämä ero.

Viimeaikainen laskusuunta, noin 41–42 dollaria, voi olla keskeinen taso härkien katsomassa. Nousu tästä trendistä voi asettaa vaiheen 50 dollariin, kun taas 39 dollaria pysyy tasolla, jota voit seurata pohjassa.

Aika muuttaa suuntaa LTC / USDT: ssä? Lähde: OKEx, TradingView

KNC / USDT – Yksi lippu saapuu vielä?

KNC / USDT on ollut yksi parhaista alt-esiintyjistä tiistain istunnossa. Pari on tuottanut kaksi nousulippua viimeisen kahden kuukauden aikana. Kolmannen lipun mahdollisuus on elossa, mutta indikaattorit ovat osoittaneet, että pari saattaa tarvita ensin konsolidointia.

Samaan aikaan Bollingerin nauhat ovat jälleen kaventuneet, mikä osoittaa, että hintojen volatiliteetti voi piristyä pian. Olemme nähneet samanlaisia ​​vauhdimalleja kehittyvän RSI: ssä ja MACD: ssä – ja jos historia toistaa itseään, markkinat voisivat nähdä kolmannen nousevan lipun konsolidoinnin jälkeen.

Sunnuntain alin hinta, 0,9922 dollaria, voi olla alempi katsottava taso, kun taas 1,3 dollaria voi olla ylin alue, johon keskittyä.

Kaksi lippua nähdään KNC / USDT: n päivittäisessä kaaviossa. Lähde: OKEx, TradingView

ADA / USDT – vaihtokauppamahdollisuudet?

ADA / USDT on liikkunut nousevalla kanavalla maaliskuun puolivälistä lähtien, ja pari on lähestynyt kanavan alhaisempaa tukea viime päivinä.

Momentum-indikaattorit osoittavat rohkaisevia merkkejä, joissa RSI tuottaa joitain korkeampia alamäkiä ja MACD tuottaa nousevan nousun. Nämä signaalit voisivat tukea kanavan ylöspäin suuntautuvan vastuksen uudelleen testaamista lähellä 0,105 dollaria.

Bollingerin nauhat puristavat myös sitä, että mahdollinen puhkeaminen voidaan nähdä pian. Pari näyttää löytäneen pätevän tuen 78,6%: n Fibonacci Retracementille lähellä $ 0,0726, joka voi olla alempi katsottava alue.

ADA / USDT päivittäin ylöspäin suuntautuvalla kanavalla. Lähde: OKEx, TradingView

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner