Bitcoin selviää BitMEX-ulosvirtauksista, Trumpin COVID-19- ja DeFi-myynneistä

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Viime viikolla oli joitain haastavia uutisia sekä salaustilasta että finanssimarkkinoista yleensä. Vaikka näimme ensimmäisen kerran Bitcoin-hintojen laskun sen jälkeen, kun Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset ilmoittivat syytteistä suosittuja johdannaispörssejä BitMEX: ää vastaan, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump testasi positiivisesti markkinatunnetta COVID-19. 

Sekä Bitcoinin että osakemarkkinoiden elpyminen kuitenkin tapahtui yleensä nopeasti. S&P 500 -indeksi lopetti neljän viikon laskunsa ja nousi 3348: een, kun taas Bitcoin (BTC) on pudonnut niin alhaiseksi kuin 10,380 dollaria, ja se on jälleen yli 10 650 dollaria lehdistöajasta lähtien.

Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo, joka oli pudonnut noin 341 miljardiin dollariin BitMEX-uutisten seurauksena, on myös palautunut ja on lähes 347 miljardia dollaria kohti CoinGeckon tiedot.

OKExin BTC-spot-hinnan 1W-kaavio – 10/5. Lähde: OKEx, TradingView

Major altcoins oli sekalaukku viime viikolla. Vaikka suurin osa oli häviäjiä, XRP näytti tietä viikoittaisella 2,46%: n voitolla, jota seurasi Litecoin (LTC) -voitot 1,03%.

Chainlink (LINK) teki viime viikolla merkittävän korjauksen pudoten 12,78%, kun taas Ether (ETH) ja Polkadot (DOT) hinnat laskivat vastaavasti 1,05% ja 2,54%.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 9 / 28–10 / 4. Lähde: TradingView

BitMEX todistaa BTC-ulosvirtaukset

BTC: n ulosvirtaus BitMEXistä tapahtui massiivisesti viime viikolla CFTC: n jälkeen ladattu BitMEXin omistajat Arthur Hayes, Ben Delo ja Samuel Reed laittomasti salausjohdannaisten kaupankäyntialustalla ja rikkoneet rahanpesua koskevia säännöksiä.

CFTC: n ilmoituksen jälkeen yli 45000 BTC: tä – arvoltaan noin 477 miljoonaa dollaria – on siirretty BitMEX: stä pörssin BTC-varauksilla pudottamalla 27%, noin 120000 BTC: hen.

BTC-saldo BitMEX: llä. Lähde: Glassnode

Suurin negatiivinen nettovirta tapahtui 2. lokakuuta, jolloin 44 000 BTC: tä nostettiin ja josta noin 30% siirrettiin Gemini ja Binancelle yhtä suurina määrinä.

BTC: n nettosiirtomäärä BitMEXistä / BitMEX: ään. Lähde: Glassnode


Sen BTC-saldon laskun lisäksi oli myös merkittävä pudotus BitMEX: n avoimessa korossa BTC: n ikuisiin futuurisopimuksiin. Avoin kiinnostus laski noin 600 miljoonasta dollarista noin 450 miljoonaan dollariin – mikä on alhaisinta toukokuun 2020 jälkeen.

Bitcoin avaa etuja BitMEXin ikuisiin futuureihin. Lähde: Glassnode

DeFi-myynti jatkuu

DeFi-myynti jatkui viime viikolla, ja suurin osa rahakkeista menetti yli 10% arvostaan. Yearn.finance (YFI) ja sen haarukka DFI.money (YFII) menestyivät huonimmin menettämällä 37,72% ja 41,45% arvostaan. Myynnit johtuvat suurelta osin Eminence.finance-tapahtumasta, keskeneräisestä DeFi-protokollasta, jonka YFI: n perustaja Andre Cronje käynnisti. Tunnelma on sellainen, että huolimatta lisäys UNISWAP (UNI) Compound-protokollaan (COMP), molemmat rahakkeet kärsivät myyntipaineesta ja näivät pudotuksia tällä viikolla 22,87% ja 13,11%.

TRON-ekosysteemi sai kuitenkin vauhtia viime viikolla TRON: n jälkeen JustWrapperin julkaisu tehdä nimettömiä liiketoimia. JustSwap (SUN), Justin Sunin DeFi-aloite, oli yksi viime viikon parhaimmista voittajista, jonka arvo nousi 8,65%. Maker (MKR) ja Balancer (BAL) olivat muita eniten voittajia viime viikolla. Niiden arvot nousivat 11,34% ja 8,71%.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 9 / 28–10 / 4. Lähde: TradingView

Mukaan Dyyni-analyysi, kuukausittainen Uniswap-kaupankäynnin volyymi oli syyskuussa 15,3 miljardia dollaria, ylittäen Coinbasen 13,6 miljardin dollarin saman ajanjakson aikana.

Samaan aikaan DeFi-yhteyskäytäntöihin lukittu kokonaisarvo laski hieman viime viikolla ja oli 14,12 miljardia dollaria, ja Uniswap, Maker ja Curve pitivät kolmea parasta paikkaa.

Kokonaisarvo lukittu DeFi-protokolliin – 10/5. Lähde: DeBank

Katse eteenpäin tällä viikolla

Euroopan keskuspankin odotetaan julkaisevan rahapoliittisen lausuntonsa varojen ostoa koskevasta päätöksestään 8. lokakuuta. Samaan aikaan Yhdysvallat ilmoittaa tällä viikolla kaksi taloudellista indikaattoria – alkuperäiset työttömyyskorvaukset ja raakaöljyvarastot. Aasian markkinoilla Japani ilmoittaa BKT: n neljännekseen verrattuna myös 8. lokakuuta.

Markkinaosapuolet seuraavat todennäköisesti myös presidentti Trumpin COVID-19-toipumista ja vaaleja edeltäviä poliittisia tapahtumia.

Salausavaruudessa Ethereum Classic tekee toteuttaa kutsutaan 51%: n hyökkäysratkaisu "SOTKU" Mainnetissaan 10. lokakuuta yrittäen poistaa hakkereiden voittoa. Huonin esiintyjä viime viikolla DeFi-rahakkeista, vuosi, ilmoitti tuleva Vault v2: n lanseeraus, joka määrittelee sen hallinnon palkitsemisrakenteen.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map