Bitcoin näkee hitaan viikon ja heikon hintatoiminnan vähittäiskaupan varovaisuuden keskellä, kun vähittäiskauppiaat pysyvät varovaisina ja valaat puuttuvat – tulevaisuusperjantai

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Bitcoinin (BTC) hinta on pysynyt heikossa konsolidointimallissa viime perjantaista lähtien. Vaikka vaihteluita, kuten laskua lauantaina 8800 dollariin, seurasi nopea palautuminen, keskitason 9400 dollarin kynnys pysyi ennallaan. Tämä heikko hintatoimenpide johti 9 000 dollarin tuen testaamiseen uudelleen, minkä jälkeen hinta on nykyisellä 9 150 dollarin tasolla OKEx Quarterly Future (BTCUSD0925) -markkinoiden mukaan.

Tarkastelemalla OKEx-kaupankäyntitietoja voimme nähdä, että BTC: n pitkä / lyhyt suhde ei noussut viikon aikana. Marginaalilainasuhde vihjasi kuitenkin vähittäiskauppiaita etsimään hintojen nousua keskiviikkona juuri ennen hintojen romahtamista torstaina.

Tällä hetkellä avoin korko pysyy normaalilla tasolla 60 dollarin BTC-perustan kanssa, mikä osoittaa, että markkinat ovat edelleen konsolidointivaiheessa. Valaat näyttävät puuttuvan toiminnasta toistaiseksi.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 4 h -kaavio. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Pitkä / lyhyt suhde ei liikkunut paljoakaan viimeisten seitsemän päivän aikana, vaihdellen noin 1,0. Pääasiassa nousumarkkinoilla tämä suuntaus viittaa vähittäiskauppiaiden lyhytaikaiseen laskusuuntaan.

Torstain pudotuksessa tämä suhde oli kuitenkin vain 0,85. Kuten olemme aiemmin maininneet, pitkä / lyhyt suhde lähellä 0,8 voi osoittaa, että yksityissijoittajat ovat liian laskussa ja että markkinat todennäköisesti palautuvat takaisin.

Suhde on tällä hetkellä 0,9, mikä edustaa tämänhetkistä laskusuuntausta.

Tiedonkeruuaika: 6/26 6:00 am – 7/3 6:00 am (UTC)

Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.


BTC-perusta

Koko viikon matalan volatiliteetin takia BTC-pohjan muutos ei ole ollut merkittävä, mutta se on pysynyt positiivisena. Lauantain pudotuksessa OKEx BTC Quarterly Future -maksu laski alle 20 dollarin, mutta nousi nopeasti 60 dollariin ja on pysynyt tällä alueella.

Markkinoiden yleinen ilmapiiri ei ole ollut kovin optimistinen, mutta 60 dollarin palkkio osoittaa, että osallistujat odottavat edelleen hinnan nousevan kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä..

Tiedonkeruuaika: 6/26 6:00 am – 7/3 6:00 am (UTC)

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Olemme aiemmin huomanneet avoimen koron voimakkaan laskun viime perjantaina. Siitä lähtien OI on kulkenut sivuttain, torstain nousun myötä viikoittainen korkein arvo on 567 miljoonaa sopimusta (1 sopimus = 100 dollaria), mutta kokonaisluku on edelleen neutraali ilman merkkejä valaiden aktiivisuudesta tai suurista kertymistä.

Tiedonkeruuaika: 6/26 6:00 am – 7/3 6:00 am (UTC)

Avoin korko on jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäynnin volyymi kasvaa ja avoin korko laskee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC: n vakuusluoton suhde

Marginaalilainasuhde on edelleen jäljessä oleva indikaattori, ja se oli torstaina 2,78 – viikon korkein arvo – juuri ennen hinnan laskua. Sittemmin suhde on vetäytynyt takaisin 2,17: een, normaaliin alueeseen.

Tiedonkeruuaika: 6/26 6:00 am – 7/3 6:00 am (UTC)

Marginaalilainasuhde on spot-markkinatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja USDTC-arvona BTC-lainaa käyttävien käyttäjien välisen suhteen tietyllä ajanjaksolla.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Se oli toinen hidas viikko, jolloin Bitcoin konsolidoitui välillä 8 800 ja 9400 dollaria. Niin kauan kuin 9400 dollarin kynnystä ei ole rikki, hintatoiminta todennäköisesti pysyy tukahdutettuna.

Koska OI on toipumassa hyvin hitaasti, voimme nähdä hintojen liikkuvan tiukasti. Nykyinen matala pitkä / lyhyt suhde osoittaa kuitenkin, että vähittäiskauppiaat eivät ole optimistisia lyhyellä aikavälillä, ja tämä voi olla merkki siitä, että hinta voi jatkaa 8800 dollarin tuen testaamista.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoittaa liiketoimia. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map