Bitcoin marssi vähittäiskaupan varovaisuuden keskellä, kun futuurit avoimet korot asettavat uuden ATH: n

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Bitcoin (BTC) on lähettänyt kuusi viikoittaista kynttilää lokakuun alusta lähtien, mikä merkitsee kuuden peräkkäisen viikon voittoja. Johtava digitaalinen valuutta keräsi jälleen höyryä tänä aamuna ja nousi 16 490 dollariin OKEx BTC -indeksin mukaan – korkein hinta tammikuun toisen viikon jälkeen. Tällä hetkellä OKEx Quarterly Futures (BTCUSD1225) käy kauppaa 300 dollarin lisämaksulla, eli 1,8% yli indeksin hinnan.

Viime viikon Futures Friday -artikkelissa panimme merkille, kuinka OKEx-kaupankäyntitiedot heijastivat markkinoiden taipumusta kohti lyhyen aikavälin hintojen nousua. Tämän viikon tiedot osoittavat enimmäkseen vähittäiskauppiaiden epäröivän jahtaa hintarallia.

BTC: n pitkä / lyhyt suhde oli yleensä hintamuutosta vastaan, kun spot-marginaalien luotonantosuhde oli pysähtynyt. Samaan aikaan neljännesvuosittaisen futuuripreemion taso on laskenut prosentteina ja markkinaosapuolet ovat varovaisia ​​avoimesta kiinnostuksesta, joka on asettanut uudet kaikkien aikojen korkeimmat.

Bitcoinilla on kuitenkin vielä tilaa nousta vähittäiskaupan peloista huolimatta, koska kaikki kaupankäyntitiedot eivät heijasta ylikuumenemisolosuhteita. Jos hinta pystyy läpäisemään 16 000 dollarin vastustason, se voi jatkaa noususuuntausta, ja yksityissijoittajat todennäköisesti FOMOn positioihin.

Bitcoinin neljännesvuosittaiset futuurit - 11/13OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD1225), klo 6.00 UTC 13. marraskuuta. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Pitkä / lyhyt suhde oli suurimmaksi osaksi hintaa vastapäätä viikon aikana. Suhde laski sunnuntain korkeimmasta 1,09: stä nykyiseen 0,85: een, kun futuurin vuosineljänneksen hinta nousi 15200 dollarista 16600 dollariin.

Erityisesti pitkä / lyhyt suhde palautui nopeasti jokaisen hinnan vetäytymisen myötä, mikä osoittaa, että vähittäiskauppiaat avasivat pitkiä positioita laskussa, mutta sulkivat ne nopeasti hinnan noustessa.

Kuuden suoran viikon voiton jälkeen kauppiaiden epäröinti jatkaa hintarallin jahtaamista on ymmärrettävää.

Myöskään BTC: n perpetual swap -rahoitusasteet eivät ole ylikuumentuneet, mikä osoittaa edelleen, että yksityissijoittajat ovat varovaisia ​​takaisinvetoriskeistä.

Bitcoinin pitkä lyhyt suhdeTiedonkeruuaika: 11/6 6:00 UTC – 11/13 6:00 UTC


Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

Vaikka hinta nousee, nykyinen 300 dollarin BTC-perusta on viime perjantaisen mukainen, mutta prosenttiosuutena palkkio on todella laskenut. Vakuutusmaksun vakaus osoittaa myös, että markkinat eivät ole tällä hetkellä liian innoissaan. Nykyinen perusta on kuitenkin edelleen terve ja heijastaa nousevaa markkinatunnetta.

BTC-perustaTiedonkeruuaika: 11/6 6:00 UTC – 11/13 6:00 UTC

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin kiinnostus alkoi nousta ylös keskiviikkona noin miljardista dollarista tänä aamuna korkeimpaan 1,2 miljardiin dollariin. Kaikkien pörssien yhteenlaskettu avoin korko nousi myös kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 6,1 miljardiin dollariin kohti tiedot vinossa.

Vaikka liiallinen avoin korko osoittaa historiallisesti kasvavan riskin, tämän vuoden hinnankorotus johtuu enemmän institutionaalisista rahoista, ja tarvitsemme enemmän aikaa nähdäksemme, tuleeko tästä korkeasta avoimesta korosta normi vai ei.

Avoin korko ja BTC-määrä - 11/13Tiedonkeruuaika: 11/6 6:00 UTC – 11/13 6:00 UTC

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC-marginaalilainasuhde

BTC-marginaaliluotonanto ei ole vaihtellut paljon viikon aikana, vaihdellen välillä 9,5 – 11,5, mikä osoittaa, että markkinat eivät ole FOMO-tilassa. Toinen vipuvaikutuskierros spot-markkinoilla voi viitata vähittäiskauppiaiden kiirehtimiseen, mutta nykyinen vipuvaikutus pysyy hyvällä tasolla.

Lainanantomarginaali - 11/13Tiedonkeruuaika: 11/6 6:00 UTC – 11/13 6:00 UTC

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC-lainojen USDT-arvon suhde tietyn ajanjakson ajan.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Hunain Naseer, OKExin vanhempi toimittaja

Marraskuu on ollut Bitcoinin avainkuukausi, koska se mursi merkittävät kuukausittaiset vastustasot, jotka muodostuivat joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018. Peräkkäisen nousuputken vuoksi markkinat ovat kuitenkin luonnollisesti varovaisia ​​kaikilla uusilla tasoilla, koska markkinoilla on ollut vähän vakauttamistapa viime kuusta lähtien.

Tällä viikolla tarkistetut futuurikauppatiedot heijastavat tätä varovaisuutta, koska vähittäiskauppiaat odottavat suurta korjausta, mutta etsivät edelleen pieniä voittoja pienten laskujen ja nousujen välillä. Tästä huolimatta, jos BTC onnistuu rakentamaan vahvan tuen noin 16 000 dollariin, sen polku kohti vuoden 2017 ATH: ta tulee suhteellisen selväksi, ja vähittäiskauppiaat todennäköisesti FOMOn markkinoille kohtuullisilla volyymeilla, mikä nostaa hintaa entisestään.

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

BTC: n hinta mursi 15 800 dollarin vastarinnan – eli 16 100 dollaria – neljännesvuosittaisilla futuureilla – mikä lisäsi edelleen markkinoiden noususuuntaista luottamusta. Tänä aamuna ei kuitenkaan ole tapahtunut paljon äänenvoimakkuuden vahvistusta, mikä voi herättää huolta. 

Päivänsisäinen tuki on noin 16 100 dollaria – eli 16 400 dollaria, neljännesvuosittain tulevaisuudessa. Jos lyhytaikainen rallimalli voi jatkua, pieni vetovoima ei riko tätä tukitasoa. Päinvastoin, jos tukea ei voida pitää, korjausta laajennetaan merkittävästi. Alempi tuki on 15400 dollaria.

Nykyinen ennätyksellisen korkea avoin kiinnostus on selvästi markkinoiden huolenaihe, mutta vahva ostaminen spot-markkinoilla voi tukea hintoja.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map