Bitcoin irrottaa osakkeista taistellakseen 13 000 dollaria institutionaalisella tuella

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Bitcoin (BTC) on noussut viime maanantaina, murtamalla 12 000 dollarin ja 13 000 dollarin vastustasot ja sunnuntaina jopa 13 315 dollaria OKEx BTC -hinnan mukaan. Johtavan digitaalisen valuutan voitto oli viikolla yli 13,50%, kun kryptovaluutan kokonaismarkkina-arvo nousi hieman yli 400 miljardin dollarin.

Bitcoinin suorituskyky historiallisten suuntausten mukaisesti hyötyi myös suurimmista altcoineista. Litecoin (LTC) oli parhaiten suoriutunut 24,63% viime viikolla, kun taas Bitcoin SV (BSV) ja Bitcoin Cash (BCH) nousivat myös vastaavasti 15,40% ja 9,72%..

On syytä mainita, että myös Chainlink (LINK) jatkoi nousutahtiaan, pohja oli lähellä $ 10 ja palautui nopeasti 12,55%: n saamiseksi viikolla.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 10 / 19–10 / 25. Lähde: TradingView

Bitcoinin, osakemarkkinoiden ja kullan välinen korrelaatio on ollut markkinoiden painopiste maaliskuussa tapahtuneen maailmanlaajuisen omaisuushintojen kaatumisen jälkeen. Markkinaosapuolet ovat myös spekuloineet Bitcoinin kestävyydestä arvon säilyttäjänä ja turvasatamana. Mielenkiintoista on kuitenkin, että viime viikon BTC-nousulla ei ollut juurikaan tekemistä perinteisten rahoitusmarkkinoiden kanssa.

Blockchain-analyysialustan mukaan Santimentin tiedot, Bitcoinin 30 päivän liikkuva korrelaatio S: ään&P 500 on pudonnut takaisin arvoon 0 ensimmäistä kertaa toukokuun jälkeen. Tämä korrelaatio nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 0,80 tämän vuoden elokuussa.

Samaan aikaan kauppiaat keskittyvät edelleen siihen, voiko Bitcoin muodostaa itsenäisemmän trendin viimeisellä vuosineljänneksellä ja jos hinta voi nousta ylöspäin 13 000 dollarin merkistä lyhyellä aikavälillä.

BTC: n ja eetterin (ETH) syvemmästä teknisestä analyysistä kiinnostuneet lukijat voivat siirtyä äskettäin julkaistuun Crypto Market Daily -artikkeliin.

BTC vs.S&P 500 Indeksi 30 päivän liukuva korrelaatio. Lähde: Santiment

CME julkaisi viimeisimmät (20. lokakuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot Markkinat nousivat korkeammalle, ja raportointijaksolla oli tuskin mitään merkittävää vetäytymistä – ja avoin kiinnostus kasvoi 9353: sta 10896: een, mikä osoittaa, että nouseva vauhti ajoi kauppiaita.

Raportin mukaan varainhoitajatilien pitämät pitkät positiot nousivat 702: sta 874: een ja olivat kaikkien aikojen korkeimmat. Varainhoitajien tileillä on myös ollut kaksi peräkkäistä viikkoa nolla lyhytpositiota, mikä osoittaa voimakasta nousua.

Samaan aikaan velkapaperirahastoilla oli korkeimmat pitkät ja lyhyet positiot yhdessä kahden kuukauden aikana. Tämä osoittaa, että vipuvaikutteiset rahastot osallistuvat täysimääräisesti Bitcoin-markkinoihin eri strategioiden avulla.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Vivutettujen varojen määrä, pitkät vs. shortsit. Lähde: Quandl


Viime viikon suurin päivittäinen nousu tuli keskiviikkona, jolloin PayPal ilmoitti tukevansa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja. Tämä kehitys yhdistettynä Square-tyyppisten yritysten positiivisiin uutisiin osoittaa Bitcoinin kasvavan houkuttelevuuden institutionaalisten investointien suhteen.

Erityisesti CME: n Bitcoin-futuurien avoin korko on nyt toiseksi suurin OKExin jälkeen, mikä vahvistaa edelleen institutionaalisen kiinnostuksen nousua.

Vaihda BTC-futuurien avoimet korot (miljardia dollaria). Lähde: Vinossa

DeFi-sektori näyttää kuitenkin edelleen heikosta, kun käyrä (CRV) laski viikon aikana 21,80%, kun taas vuosirahoitus (YFI) laski 3,96% ja DFI.money (YFII) 9,55%.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 10 / 19–10 / 25. Lähde: TradingView.

Ainoa merkittävä esiintyjä avaruudessa oli Filecoin (FIL). Yhdessä vaiheessa viime viikolla FIL kävi kauppaa noin 20 dollaria, mutta nousi nopeasti lähes 40 dollariin. Tämä nopea hintaliike oli seurausta lyhyestä puristuksesta. Kun ikuisten swapien rahoitusosuudet ovat erittäin negatiiviset, kauppiaiden on pakko poistua lyhyistä positioistaan ​​aiheuttaen lyhyen puristuksen. OKExin FIL-ikuisen vaihdon mukaan nykyinen rahoitusaste ja ennustettu korko ovat edelleen huikeat -2% kahdeksan tunnin välein. Siksi lyhyiden positioiden ylläpitokustannukset ovat erittäin korkeat.

Mukaan DeBank, hajautettu vaihto Uniswap (UNI) säilytti arvolukun kokonaislukuna 3 miljardia dollaria tänä aamuna ennen Makerin (MKR) 2 miljardia dollaria. Toisaalta kaikkien DeFi-protokollien TVL laski tänään, koska sadonkorjuuprotokolla Harvest (FARM) hakkeroitu pikalainahyökkääjä, joka valutti 24 miljoonaa dollaria. Tämä johti myös Curven TVL: n 25 prosentin laskuun, kun taas Wrapped BTC (WBTC) nousi kolmannelle sijalle, kun TVL oli 1,4 miljardia dollaria..

Kokonaisarvo lukittu DeFi-protokolliin – 10/26. Lähde: DeBank

Katse eteenpäin tällä viikolla

Tulevat Yhdysvaltain presidentinvaalit ovat markkinaosapuolten seuraava merkittävä tapahtuma horisontissa. Samaan aikaan salauksessa kaikki katseet ovat Bitcoinissa ja voiko johtava digitaalinen valuutta löytää jalansijaa yli 13 000 dollaria, mikä mahdollisesti avaa tietä altcoin-rallille.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map