Bitcoin-hinta pysyy edelleen hämäränä, kun DeFi-puomi jatkaa varastamista

Viime viikolla suuret keskitetyt vaihdot vahvistivat DeFi-tilaa. OKExin johdolla CEX-jättiläiset ovat paitsi listanneet useita DeFi-tunnuksia, myös esittäneet innovatiivisia tuotteita, kuten OKB Staking, jotka markkinatoimijat ovat ottaneet hyvin vastaan..

OKB Stakingiin lukittu kokonaisarvo ylitti 200 miljoonaa dollaria maanantaina, ja osallistujia oli yli 16 000. Tämä siirto alentaa merkittävästi esteitä DeFi-verkkoon osallistuville vähittäiskauppiaille ilman lisäketjun kaasukustannuksia.

OKB myös nousi voimakkaasti viime viikolla kysynnän lisääntymisen ja levityksen vähenemisen takia ja nousi 17,87% yhdeksi johtavista esiintyjistä.

Toisaalta Bitcoin (BTC) osoitti vähän innostusta viime viikolla, vähäisessä määrin 0,08%, kun testattiin 10000 dollarin merkki useita kertoja. Johtava digitaalinen valuutta aloitti nousun keskiviikkona ja saavutti viikoittaisen korkeimman sunnuntain varhain aamulla 10 580 dollaria – OKEx BTC -indeksin hinnan mukaan – ennen pudotusta sulkemaan viikon 10 300 dollarilla.

Polkadot (DOT) oli toinen altcoin, joka toimi hyvin viime viikolla ja nousi 8,93% ottaakseen viidennen sijan markkina-arvon suhteen. Samaan aikaan Chainlink (LINK) laski markkina-arvoluokituksen kuudennelle sijalle pudotessaan 9,07%. Eetteri (ETH) pysyi enimmäkseen muuttumattomana, kasvoi vähäisen 0,44%, kun taas EOS (TRX) laski vastaavasti 7,44% ja TRON (5,09%)..

Tärkeimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 9 / 7–9 / 13. Lähde: TradingView

DeFi-rahakkeita tarkasteltaessa yearn.finance (YFI) ja Loopring (LRC) ylittivät kilpailijat tulevien Coinbase Pro -listaustensa ansiosta, antaen heille viikoittaisen tuoton 44,78% ja 37,27%. DFI.money (YFII), YFI-haarukka, saavutti myös 30,43% viikkovoiton.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 9 / 7–9 / 13. Lähde: TradingView

DeFi-sektorin huonoin suorituskykyinen merkki oli SushiSwap (SUSHI), laskua 28,57%. SUSHI päätti viikon 2,20 dollarilla sen seitsemän päivän korkeimmasta 3,50 dollarista.

Myös SushiSwapiin lukittu kokonaisarvo on laskenut voimakkaasti sen jälkeen, kun se laski lohkopalkintoja tällä viikonloppuna. TVL on pudonnut 808,3 miljoonaan dollariin – 42,74%: n lasku viimeisten 24 tunnin aikana kohti DeBankin tiedot. Aikaisemmin SushiSwapin TVL oli saavuttanut 1,5 miljardia dollaria ja sijoittui ensimmäiseksi. On mielenkiintoista huomata, että 9. syyskuuta SushiSwap siirsi onnistuneesti 800 miljoonaa dollaria Uniswapista johtuen satoviljelijöille, jotka hakivat SUSHI-lohkopalkintoja.

Tällä kertaa, koska valtava leikattu lohkopalkkioina 1 000: sta 100: een SUSHI: hen tuotonviljelijöiden voittoa tavoitteleva luonne johti likviditeetin poistumiseen hyvin nopeasti. Sen arvo on 14 miljoonaa dollaria takaisinostot ja 2 miljoonaa dollaria ilmapisaroissa eivät tunnu auttaneen hintaa paljon.

Kokonaisarvo lukittu 10 parhaan DeFi-projektin kohdalla – 9/14. Lähde: DeBank

Samalla huomasimme, että Uniswapin TVL kasvoi 62,63% viimeisen 24 tunnin aikana. Uniswap ja SushiSwap ovat vieläkin suurempia eroja 24 tunnin käyttäjien ja tapahtumien määrän suhteen.

Uniswap V2 vs.SushiSwap. Lähde: DeBank


Lisäksi DeFi: n tarjoamien korkojen tuottojen vuoksi lähes 100 000 BTC: tä on ollut "muutti" Ethereum-lohkoketjuun DeFi Pulssitiedot. Suosituin BTC – ETH -ketjuprosessi on Wrapped Bitcoin, jonka osuus kaikista ketjujen välisestä BTC: stä on yli 66% eli 53 000.

BTC lukittu DeFi: ssä. Lähde: DeFi Pulse

Tarkasteltaessa Bitcoinia näimme CME: n julkaisevan uusimmat (8. syyskuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot. Bitcoin laski yli 2000 dollaria tämän raportin mukaisessa aikataulussa, ja tiedot heijastavat institutionaalisten sijoittajien mahdollisia reaktioita.

Voimme nähdä, että avoin kiinnostus laski jyrkästi kaikkien aikojen ennätyksestä 11 617: stä 8 198: een, saavuttaen alimman tason 7. heinäkuuta jälkeen, ja kaiken tyyppisille tileille on tehty positioiden vähennyksiä.

Erityisesti vivutettujen rahastotilien pitkät kannat laskivat 4271: stä 2758: een, kun taas lyhyet positiot laskivat 6842: sta 4661: een samana aikana. Viputetuilla rahastotileillä oli toistuvia voittoja sen jälkeen, kun viime viikolla oli nostettu lyhyitä positioita, mutta nykyiset positioiden vähennykset heijastavat heidän epävarmuuttaan Bitcoinin hintasuunnasta.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Lainoitettujen varojen pitkien ja shortsien määrä. Lähde: Quandl.com

Katse eteenpäin tällä viikolla

Keskuspankki pitää tällä viikolla toisen avoimen markkinakomitean kokouksen – viimeisen ennen presidentinvaaleja.

Viiden peräkkäisen kuukauden voimakkaan voiton jälkeen Yhdysvaltain osakkeet ovat siirtyneet korjausjaksoon syyskuun alusta lähtien. Ottaen huomioon, kuinka Bitcoin korreloi edelleen osakemarkkinoiden kanssa, kauppiaiden on kiinnitettävä huomiota Yhdysvaltain osakkeiden toimintaan tällä viikolla.

Salaus, OKEx ilmoitti OKChainin muutos OKExChainiin Coinbase Pro listaa YFI: n ja LRC: n, ja UniTrade (TRADE) käynnistää virallisen alustansa 30. syyskuuta.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map