Bitcoin-hinta näkee terveellisen vetäytymisen neljän peräkkäisen viikon voiton jälkeen

BTC: n hinta laski eilen noin 10000 dollaria, kun ylikuumentunut markkinoiden ilmapiiri tuli soittamaan – tässä on analyysi kaatumisesta.

Bitcoin-hinnan kaatumisen kuva

Bitcoin syöksyi eilen 22. helmikuuta yli 10000 USDT: hen erilaisten tekijöiden vaikutuksesta ja laski 18% sunnuntai-illan korkeimmasta 58318 USDT: stä 47668 USDT: n alimpaan hintaan OKEx BTC: n spot-hinnan mukaan. Pudotus tapahtui heti sen jälkeen, kun markkinajohtaja näki sen neljännen peräkkäisen voiton viikon.

Missä tuli toinen "Musta maanantai" kryptovaluuttamarkkinoilla olosuhteet olivat samanlaiset kuin tammikuun 11. päivänä. Yhdysvaltain valtiovarainministeriöt jatkoivat myyntiään viikon alussa, mikä nosti tuottoja. Lainan nousu nosti sitten paineita osakemarkkinoilla, missä Nasdaq-indeksi laski eniten lähes neljässä kuukaudessa, kun Apple-osakkeet laskivat 3% ja Teslan osakkeet laskivat yli 8% maanantaina.

Omien varojen tuotto toipui maaliskuun korkeimmille ja heikensi riskialttiiden omaisuuserien nousutrendiä. Lähde: CNBC

Poiketen markkinoiden käytöstä tammikuun 11. päivänä kullan hinnat eivät laskeneet eilen, ja sen sijaan ne saivat eniten, mitä heillä oli seitsemän viikon aikana. Raakaöljyn hinnat ovat myös 13 kuukauden korkeimmillaan, mikä heijastaa sitä, että sijoittajat alkavat hinnoittaa nousevia inflaatio-odotuksia. Koska Bitcoinin markkina-arvo on jatkanut nousua parin viime kuukauden aikana, sen korrelaatio korkoihin ja makrotalouteen on vahvistunut entisestään.

Lisäksi Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellon varoitti eilen, että Bitcoin on erittäin spekulatiivinen voimavara ja on "erittäin tehoton" tapa suorittaa rahansiirtoja. Hänen sanansa ovat myös asettaneet kryptovaluuttamarkkinat paineeseen.

Suuri hitti nouseville jahtaajille

Ennen maanantaina tapahtunutta äkillistä kaatumista Bitcoin oli saavuttanut helmikuussa yli 80 prosentin kuukausituoton ja sen markkina-arvo ylitti biljoonan dollarin rajan. Markkinajohtajaa ovat ruokkineet useat uutiset, kuten Teslan merkittävä BTC-osto, MicroStrategyin velkatarjous ostaa lisää Bitcoinia ja ensimmäisen Bitcoin ETF: n lanseeraus Pohjois-Amerikassa.

Markkinoiden ilmapiiri oli selvästi ylikuumentunut, mikä heijastui rahoitusosuuksiin, jotka pysyivät noin 0,1%: ssa pitkään aikaan, ja historialliseen korkeimpaan 19 miljardin dollarin avoimeen korkoon 21. helmikuuta. Tämä tapahtumavetoinen sykli oli vaikeuttanut markkinoiden liikkua orgaanisesti, mikä tasoittaa tietä korjaukselle.

BTC: n avoin kiinnostus oli ennätys 19 miljardia dollaria 21. helmikuuta. Lähde: Bybt.com

Eilinen lasku johti myös paniikkimyyntiin Coinbasessa, ja pörssillä oli kaikkien aikojen suurin negatiivinen palkkio, koska tilauskannasta ei ostettu. Coinbase-palkkio laski kaikkien aikojen matalin negatiivisen 1020 dollarin eilisen myyntitapahtuman aikana CryptoQuant.

Lisäksi teknisen analyysin näkökulmasta nouseva impulssi osoitti uupumusta viimeisimmän kaikkien aikojen korkeimman tason jälkeen, kun suhteellisen voimakkuuden indikaattori ilmoitti peräkkäisiä laskusuuntaisia ​​eroja 1 ja 4 tunnin kaavioissa. Tämä tapahtuu, kun RSI lähettää "yliostettu" lukema – vastauksena alempiin hintojen korkeuksiin – joka vastaa aiemmin tehtyjen korkeimpien korkeuksien lukemia.

Bitcoin-hinnat näkivät peräkkäisiä laskevia eroja 1 tunnin kaaviossa. Lähde: OKEx

Eilinen jyrkkä retracement asetti jälleen ennätysmaksun selvitystilaan johdannaismarkkinoilla. Pelkästään Bitcoin näki 3,64 miljardin dollarin positioiden purkamisen pörsseissä, ylittäen 2,5 miljardin dollarin positioissa, jotka likvidoitiin 10. tammikuuta ja 1,74 miljardia dollareita 3. tammikuuta..


Likvidaatiot nousivat jälleen ennätyskorkealle toisena maanantaina. Lähde: Bybt

Markkinoiden reaktiot BTC-hinnanlaskuun

Salaushintojen lasku eilen näki mielenkiintoisia markkinareaktioita. Ensinnäkin Kiinan yuanin ja USDT: n vaihtokurssi kiihtyivät. OKEx-kaupankäyntitietojen mukaan USDT: n preemio P2P-markkinoilla muuttui eilen negatiiviseksi positiiviseksi, nopeasti noussut 1,76 prosenttiin. Tämä luku osoittaa, että monet elinkeinonharjoittajat halusivat ostaa USDT: tä marginaalin lisäämiseksi positioihinsa.

Kiinan yuanin ylikurssi USDT: hen oli 1,76% P2P-markkinoilla. Lähde: OKEx

Lasku vaikutti myös Ethereumiin ja sen ekosysteemiin. Eetterin (ETH) hinta laski alimmillaan 21,68%. Mukaan OKLink-tiedot, Ethereum-verkon hajautettujen pörssien 24 tunnin kaupankäyntimäärät olivat kirjoitushetkellä ennätykselliset, 5,09 miljardia dollaria. Suurin 24 h: n volyymi, 1,87 miljardia dollaria, nähtiin Uniswapissa, jota seurasi 1,2 miljardia dollaria SushiSwapissa.

Suuri määrä likviditeetin tarjoajia, jotka yrittävät poistaa varojaan pysyvien tappioiden välttämiseksi, ja ketjun lainaajien täyttämismarginaali selvitystilan estämiseksi nostivat kaasun kustannukset – Ethereumin verkon käyttömaksun – 1000 gwei-tasolle per Ethereum Gas Tracker.

Tämä tarkoittaa, että likviditeetin poistamisen kustannukset Uniswapissa olivat eilen melkein 300 dollaria. Jopa niin kalliissa ketjuympäristössä Uniswapin lukittu kokonaisarvo on laskenut 10,8% viimeisen 24 tunnin aikana, ja SushiSwapin TVL laski 8,8%. Myös muut johtavat lainajärjestelmät Compound ja Maker laskivat TVL: ssä 8%. Tämä tilanne osoittaa jälleen kerran kiireellisen tarpeen skaalautuvuuspäivityksille Ethereum-verkossa.

DEX: n tapahtumamäärä nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle viimeisten 24 tunnin aikana. Lähde: OKLink

Bitcoinin perusteet ovat edelleen pelissä

Katsaus eteenpäin laitosten tulo kryptovaluuttamarkkinoille on edelleen merkittävä tekijä Bitcoin-hintojen vakauttamisessa. Bitcoinin huomattava hintavaihtelu nousevana vaihtoehtona on edelleen väistämätöntä tässä vaiheessa, mutta BTC-haltijoiden määrän ja ostokanavien kasvu tukee hintaa.

Toistaiseksi suurin kryptovaluutta on edelleen riippuvainen makrotaloudellisten indikaattoreiden muutoksista. Tällä viikolla markkinat keskittyvät keskuspankin puheenjohtajan Jerome Powellin puheeseen senaatin ja parlamentin kuulemistilaisuuksissa. Markkinat ovat huolissaan siitä, voidaanko Fedin dovish-strategiaa ylläpitää ja aiheuttavatko Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön tuottojen nousu riskin talouden elpymiselle.

Keskipitkällä aikavälillä uusi massiivisen finanssipoliittisen kannustimen kierros on lähestymässä. Senaatin odotetaan lähettävän presidentille Bidenille uuden 1.9 biljoonan dollarin elvytyspaketin 14. maaliskuuta mennessä. Tuloksena oleva runsas fiat-tarjonta on kiistatta edelleen suotuisa tekijä riskialttiiden varojen hintojen nousulle..

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map