Bitcoin-futuurit heijastavat markkinoiden uutta optimismia Teslan 1,5 miljardin dollarin oston jälkeen

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Siinä, mikä on ollut massiivinen viikko Bitcoinille, näimme Teslan ilmoittaneen 1,5 miljardin dollarin oston, jota seurasi joukko nousevia uutisia, työntämällä johtavan digitaalisen valuutan yli 40 000 USDT-merkin koskemaan 49 000 USDT: n korkeinta arvoa aiemmin tänään, OKExin mukaisesti BTC-spot-hinta. Vaikka hinta on sittemmin korjattu, testaten 46800 USDT-tasoa, BTC on nyt kauppaa noin 47300 USDT.

Viime perjantaina keskustelimme markkinoiden optimismista ja siitä, kuinka neljännesvuosittainen BTC-futuurisopimus BTCUSD0326 – jonka voimassaolo päättyi maaliskuun lopussa – kävi kauppaa noin 39 000 dollaria. Kirjoitushetkellä sama sopimus on kaupankäynnin kohteena 49,339 dollaria, täsmälleen 2000 dollaria BTC-spot-indeksin 47339 dollarin yläpuolella..

Vastaavasti OKEx-futuuritietojen mukaan avoin korko on jatkanut kasvuaan tällä viikolla, nousta noin 2,17 miljardista dollarista yli 2,48 dollariin, kun taas nykyinen perusta on noin 4% ja pitkä / lyhyt suhde on 1,53. Lisää siihen tosiasia, että vaikka ikuisten vaihtosopimusten rahoitusosuudet ovat korkeat (0,08% BTCUSD: lle ja 0,105% BTCUSDT: lle), eivät kuitenkaan ole täysin ylikuumentuneita, antaa Bitcoinille kasvun varaa.

OKEx BTC: n neljännesvuosittaiset futuurit (BTCUSD0326) 12. helmikuuta kello 7.00 lähtien. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Tämän viikon pitkä / lyhyt suhde on muuttunut hinnan mukana, mutta pysyi suurelta osin karkaistuna lukuun ottamatta sitä, kun se kosketti eilen 11. helmikuuta 1,80, kun BTC ylitti 48500 USDT. Koska ne olivat ylikuumentuneita tasoja, seurasi korjaus, ja suhde on tällä hetkellä noin 1,53, mikä on edelleen korkeimpia arvoja tällä viikolla.

Hinnan kanssa liikkuva suhde osoittaa, että vähittäiskauppiaat ajoivat rallia, ja vaikka nykyinen suhde onkin suhteellisen korkea, se jättää tilaa uudelle yritykselle 50000 USD: lla.

OKEx BTC: n pitkä / lyhyt suhde 5.-12. Helmikuuta

Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.


Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.

BTC-perusta

Kuten viime viikolla, BTC: n neljännesvuosittainen futuuripreemia pysyi tällä viikolla hyvällä tasolla liikkuen suurimmaksi osaksi 4–5%. Sen alin kohta oli 7. helmikuuta, ennen Teslan ostouutisia, minkä jälkeen se nousi jopa 5,54 prosenttiin ennen vetäytymistä nykyiselle tasolle noin 4,50%.

On selvää, että markkinat ovat palautuneet optimismiin Tesla-oston jälkeen ja pysyvät todennäköisesti positiivisina keskipitkällä aikavälillä.

OKEx BTC-futuurit 5.-12. Helmikuuta

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin kiinnostus on noussut huomattavasti tällä viikolla, ja se on noussut jopa 2,11 miljardista dollariin jopa 2,48 miljardiin dollariin. Jälleen kerran aalto nousi ilmeisesti sen jälkeen, kun uutinen Telsa-ostoksesta rikkoi, jota ennen sekä OI että volyymit laskivat yleensä.

Erityisesti voimakas OI-nousu tuli, kun BTC nousi 39000 USDT: stä 44000 USDT: n tasolle, mikä teki tästä tärkeän alueen katsottavaksi, jos hinta alkaa hajota.

OKEx BTC-futuurit avaavat kiinnostuksensa ja volyymin 5. – 12. Helmikuuta

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC-marginaalilainasuhde

BTC-marginaalilainasuhde laski huomattavasti noin 18: sta 13: 30: een, kun Bitcoin nousi ensin Tesla-uutisten jälkeen. Suhde hyppäsi sitten uudelleen 9. ja 10. helmikuuta, samaan aikaan seuraavien BTC-piikkien kanssa.

Tämä suuntaus osoittaa, että spot-vipuvaikutteiset kauppiaat ottivat voittoja ensimmäisen nousun aikana ja sitten hyödyntivät jälleen jahtaakseen hintaa, kun se nousi 45000 USDT-tasolta. Suhde on jälleen laskenut viime tuntien aikana ja on tällä hetkellä noin 15, mikä osoittaa edelleen positiivista markkinatunnetta.

OKEx BTC -marginaaliluoton suhde 5.-12. Helmikuuta

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC-lainojen USDT-arvon suhde tietyn ajanjakson ajan. 

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemykset

Michaël van de Poppe

Uutiset ovat jälleen nousussa Bitcoinille, joten trendi on edelleen voimakkaasti ylöspäin – ja rahoitusasteista huolimatta se voi jatkaa toimintaansa.

Varsinkin kun otetaan huomioon, että niin paljon käyttöönottoa ja ostajia on markkinoilla, voimme jatkuvasti nähdä, että ostopaine nostaa Bitcoinin hintoja edelleen ylöspäin.

Haittapuolena haluan kuitenkin nähdä Bitcoinin toimivan yli $ 43K. Jos 43 000 dollaria menetetään, voimme nähdä merkittävän pudotuksen tapahtuvan takaisin alemmille alueille, mikä myös rikkoisi rahoitusosuudet kohti tasoja.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map