Bitcoin-futuurit heijastavat lyhytaikaista negatiivisuutta, kun kauppiaat etsivät pohjaa

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä.

Viime viikolla Bitcoin (BTC) OKEx Quarterly Futures (BTCUSD1225) vakiintui viikonloppuna ennen rallia maanantaina. Sopimuksen arvo oli ensimmäisenä työpäivänä 11 185 dollaria, mikä vastaa spot-markkinoiden nousua noin 10 750 dollarista 10 950 dollariin.

Nousua seurasi kuitenkin nopeasti korjaus, joka nosti hinnan jopa 10 780 dollariin. Vasta eilen, 1. lokakuuta, futuurihinta koski jälleen 11185 dollaria, mutta seuraava oli jyrkkä lasku noin 10 500 dollarin tasolle, ennen kuin kohtalainen elpyminen toi sen nykyiseen hintaan 10 630 dollaria.

Tarkasteltaessa futuuritietoja, erityisesti pitkä / lyhyt suhde, voimme havaita luottamuksen puutteen BTC: n lyhyen aikavälin suorituskykyyn. Erityisesti pitkä / lyhyt suhde oli alin arvo 28. syyskuuta ja pysyi mykistettynä maanantai-rallista huolimatta. Avoin kiinnostus ja volyymit näkivät kunnollisen kasvun, joka johti hintamuutoksiin sekä maanantaina että torstaina.

Etenemällä markkinat näyttävät kuitenkin herkiltä sekä tekniselle että perustavanlaatuiselle kehitykselle, erityisesti salaustilan sääntelytoimille ja Yhdysvaltojen poliittiselle kehitykselle..

OKEx BTC: n vuosineljänneksen futuurit (BTCUSD1225). 2. lokakuuta klo 8.00 UTC. Lähde: OKEx

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita.

BTC pitkä / lyhyt suhde

Pitkä / lyhyt suhde oli viime viikon perjantain korkein arvo, 0,91, minkä jälkeen se laski tasaisesti hintojen vakiinnuttamisesta ja maanantain lopullisesta noususta huolimatta. Siihen aikaan kun BTC: n neljännesvuosittainen sopimus oli saavuttanut huippunsa, pitkä / lyhyt suhde oli 0,76. Se, että suhde laski hinnan noustessa, osoittaa yleistä luottamuksen puutetta vähittäiskaupan segmentissä, mikä ilmeni myöhemmässä tiistain hinnanlaskussa.

Seuraava suhdelukun huippu tuli keskiviikkona, jolloin se kosketti 0,88 ja vastasi futuurisopimuksen hinnan kääntymistä. Kuitenkin jälleen kerran, kun hinta nousi kohti 11 000 dollaria, näimme suhde laskevan kokonaan alas 0,76.

Viimeinen huippu, jälleen 0,88, saavutettiin torstaina, kun suuri hintaluiska oli tapahtunut, mikä osoittaa kauppiaiden yrityksiä avata pitkät hinnat mahdollisella hintatasolla. Suhde laski kuitenkin jälleen 0,77: een, jota seurasi uusi hinnanlasku, joka vie sopimuksen kokonaan tämän viikon alimpaan hintaan, 10 508 dollariin.

Viikon pitkä / lyhyt suhde heijasti markkina-asemaansa selvästi negatiivisesti, ja yrityksiä edetä pitkin tukitasoilla vain voitto otettiin ja hinta laskettiin joka kerta. Tämä kaupankäyntitoiminta aiheutti selvästi paljon painetta Bitcoinin hintaan, työntämällä sitä alhaisimpiin ja matalimpiin mataliin.

Tiedonkeruuaika: 9/25 – 10/2. Lähde: OKEx


Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammilla ihmisillä on shortsit.

BTC-perusta

Neljännesvuosittainen futuuripreemia pysyi positiivisena koko viime viikon ajan, ja sen korkein arvo oli 211 dollaria maanantaihintarallin aikana ja alin arvo 140 dollaria, mikä vastaa tämän päivän alinta 10 508 dollaria..

Se tosiasia, että markkinat käyvät edelleen kaupankäyntiä vuosineljänneksen aikana korkealla tasolla, osoittaa keskipitkän aikavälin optimismia huolimatta lyhyellä aikavälillä negatiivisesti markkinoilla viime viikolla.

Tiedonkeruuaika: 9/25 – 10/2. Lähde: OKEx

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin kiinnostus laski viime perjantaina huomattavasti, kun edellinen neljännesvuosittainen tulevaisuus oli umpeutunut, ja se jatkoi kasvuaan, joka johti maanantaihin hintaralliin. Maanantaina avoin korko oli yli 829 miljoonaa dollaria, mutta se ei pudonnut merkittävästi hintavaihteluista huolimatta. Itse asiassa avoin kiinnostus on tällä hetkellä vielä korkeampi, yli 840 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa jonkin verran varmuutta markkinaosapuolten käyttäytymisessä ja odotuksissa.

Tiedonkeruuaika: 9/25 – 10/2. Lähde: OKEx

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäynnin volyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC-marginaalilainasuhde

BTC: n vakuusluottosuhde pysyi vaihteluvälillä viime perjantaista keskiviikkoon, ylittäen joka kerta noin 7,0. Trendi muuttui kuitenkin keskiviikkojen hintapohjan jälkeen, ja suhde on jatkanut kasvuaan sen jälkeen, saavuttaen korkeimmillaan 9.06, mikä vastaa hintojen laskua tänään alimpaan pisteeseen, 10 508 dollariin..

Vaikka suhde on sittemmin laskenut noin 8,2: een, se on silti melko korkeampi kuin viime perjantaina 7,3 ja osoittaa markkinoiden optimismia hintojen pohjasta noin 10 500 dollaria.

Tiedonkeruuaika: 9/25 – 10/2. Lähde: OKEx

Marginaaliluoton suhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC: n USDT-arvona lainan ottaneiden käyttäjien välisen suhteen tietyllä ajanjaksolla.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluottosuhde on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on alhainen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemys

Hunain Naseer, OKExin vanhempi toimittaja

Neljännesvuosittaiset futuurihinnat ovat olleet melko epävakaat viimeisen viikon aikana, ja kaksi epäonnistunutta yritystä pysyä 11 000 dollarin yläpuolella. Vaikka vakuusluoton suhde ja BTC-perusta osoittavat jonkin verran optimismia, ne tukevat negatiivista markkinatunnetta, joka heijastuu pitkä / lyhyt suhde ja avoin korko.

Hintakaavio osoitti myös kaksinkertaisen pohjan mallin tämän päivän hinnanlaskun jälkeen, ja voimme odottaa jatkuvaa hintapainetta tulevalla viikolla uusien vastustasojen muodostuessa.

Kirkkaalta puolelta tämän päivän alin $ 10,508 voi osoittautua toistaiseksi pohjalle, kun BTC-hinta siirtyy konsolidointiin.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map