Bitcoin Future Data heijastaa varovaisuutta optimismista lyhytaikaisessa hintakilpailussa

Futures Friday on viikoittainen arvostelu neljännesvuosittaisista Bitcoin-futuureista OKEx: llä

Viime viikolla Bitcoin (BTC) nousi viikonloppuna 11 460 dollarin huipulle, mutta johtava digitaalinen valuutta ei pystynyt ylläpitämään noususuuntaansa, kun perinteiset rahoitusmarkkinat avasivat maanantaina selvästi matalammin. Bitcoinin hidas suorituskyky jatkui keskellä viikkoa ja saavutti viikoittaisen alimman tasonsa, keskiviikkona 10 251 dollaria, OKEx Quarterly Futures (BTCUSD1225) -hinnan mukaisesti. Hinnalla oli kuitenkin tärkeä tukitaso 10000 dollaria ja palautui torstaina takaisin 10 800 dollariin.

Markkinaosapuolten tulisi huomata, että entinen OKEx Quarterly Future (nyt viikoittainen futuurisopimus) BTCUSD0925 vanhenee perjantaiaamuna UTC. BTC-optiomarkkinoilla tulee olemaan myös massiivisia neljännesvuosittaisia ​​toimituksia, joiden nykyinen enimmäiskipu on 10 750 dollaria kohti CoinOptionsTrackin tiedot,

Samaan aikaan pitkä / lyhyt suhde oli tehnyt toisen kaikkien aikojen matalin ennen maanantain myyntiä, mutta torstain ralli näki nousun. Ottaen huomioon, kuinka nopeasti markkinatilanne muuttuu, meidän on seurattava avoimen kiinnostuksen muutoksia perjantaisten futuuritapahtumien jälkeen, jotta voimme nähdä, ovatko suuret valaat avaamassa positioita seuraavalle vuosineljännekselle.

OKEx BTC: n vuosineljänneksen futuurit (BTCUSD1225). 25. syyskuuta klo 8.00 UTC. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx-kaupankäyntitiedot

Käy OKEx-kaupankäyntitietosivulla tutkiakseen lisää indikaattoreita

BTC pitkä / lyhyt suhde

Pitkä / lyhyt suhde oli alle 0,8 suurimman osan viime viikosta. Erityisesti se laski kaikkien aikojen alimmalle tasolle 0,65 ennen maanantain jyrkää hintojen laskua, mikä viittaa siihen, että monet yksityissijoittajat ovat saattaneet hyödyntää maanantain myyntitapahtumia.

Bitcoinin nopea ralli torstai-iltapäivällä oli kuitenkin lähettänyt pitkän / lyhyen suhteen jopa 0,82, ennen kuin se korjasi hieman asettumaan nykyisen 0,75: n ympärille.

Näyttää siltä, ​​että hintaralli ei vaikuttanut tuottoviljelijöihin, jotka suojaavat BTC-positioita johdannaisilla, kun ne ovat siirtäneet varansa Ethereumiin..

Tiedonkeruuaika: 9/18 6:00 am UTC – 9/25 6:00 am UTC

Pitkä / lyhyt suhde vertaa käyttäjien, jotka avaavat pitkiä positioita, kokonaismäärää verrattuna niihin, jotka avaavat lyhyitä positioita. Suhde kootaan kaikista futuureista ja ikuisista swapeista, ja käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määritetään käyttäjän nettopositiosta BTC: ssä.

Johdannaismarkkinoilla tasapainotetaan lyhyt positio aina, kun pitkä positio avataan. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä. Kun suhde on pieni, se osoittaa, että useammat ihmiset pitävät shortseja.


BTC-perusta

Neljännesvuosittainen futuuripreemia osoitti viime viikolla paljon volatiliteettia. Se vaihteli 270 dollarista eli 2,45 prosentista 120 dollariin eli 1,17 prosenttiin ja on tällä hetkellä noin 180 dollaria, mikä on terveellistä. Nämä vaihtelut osoittavat ainakin varovaisuutta.

Tiedonkeruuaika: 9/18 6:00 am UTC – 9/25 6:00 am UTC

Tämä indikaattori näyttää neljännesvuosittaisen futuurihinnan, spot-indeksin hinnan ja myös pohjaeron. Tietyn ajan perusta on yhtä suuri kuin neljännesvuosittainen futuurihinta miinus spot-indeksin hinta.

Futuurien hinta heijastaa kauppiaiden odotuksia Bitcoinin hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun perusta on negatiivinen, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa.

Neljännesvuosittaisten futuurien perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen. Kun perusta on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että arbitraasille on enemmän tilaa.

Avoin korko ja kaupankäyntimäärä

Avoin korko laski edelleen viime viikolla, laski 900 miljoonasta 800 miljoonaan dollariin ennen pientä nousua 825 miljoonaan dollariin torstaina. Elinkeinonharjoittajien on tarkkailtava OI: n uudistamista tämän perjantaisen ratkaisun jälkeen.

Tiedonkeruuaika: 9/18 6:00 am UTC – 9/25 6:00 am UTC

Avoin korko on niiden jäljellä olevien futuurien / swapien kokonaismäärä, joita ei ole suljettu tiettynä päivänä.

Kaupankäyntimäärä on futuurien ja ikuisten swapien kokonaiskauppamäärä tietyllä ajanjaksolla.

Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000. Jos kaupankäyntivolyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai ne on pakko purkaa. Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avautunut.

BTC-marginaalilainasuhde

BTC-marginaalilainasuhde on hieman palautunut ja noussut nykyiseen 7,3: een viime perjantaisen 5,5: stä, mutta nousu on vaatimaton. Huomasimme, että suhteen äkillinen nousu keskellä viikkoa osui hintojen pohjaan, mikä osoittaa myös, että vipuvaikutteiset spot-markkinat luottivat hintojen nousuun.

Tiedonkeruuaika: 9/18 6:00 am UTC – 9/25 6:00 am UTC

Marginaalilainasuhde on spot-markkinakauppatiedot, jotka osoittavat USDT-lainaa käyttävien käyttäjien ja BTC-lainojen USDT-arvon suhde tietyn ajanjakson ajan.

Tämä suhde auttaa myös elinkeinonharjoittajia tutkimaan markkinoiden tunnetta. Yleensä USDT: tä lainanneet kauppiaat pyrkivät ostamaan BTC: tä, ja BTC: tä lainaajat pyrkivät lyhentämään sitä.

Kun vakuusluoton suhdeluku on korkea, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa. Kun se on matala, se osoittaa, että markkinat ovat laskussa. Tämän suhteen äärimmäiset arvot ovat historiallisesti osoittaneet trendin kääntymistä.

Kauppiaan näkemykset

Michaël van de Poppe, Salauskauppias

Tulevan ajanjakson näkymät ovat jatkuvia etäisyydelle sidottuja liikkeitä. Jos markkinat voivat palautua yli 11 000 dollarin takaisin, markkinat pystyvät tarjoamaan uuden korkeamman korkeimman ja jatkamaan rallia. Jos näin ei tapahdu, uudet sivuttain ja alueeseen sidotut liikkeet olisivat horisontissa katsomalla, että korjaavan matalan arvo on mahdollisesti 9 600–10 000 dollaria. Jos 9600 dollaria menetetään, voi tapahtua edelleen laskua 7500 dollariin – 8000 dollariin (vakavissa lyhyen aikavälin taloudellisissa epävarmuustekijöissä), mutta niiden ei todennäköisesti odoteta olevan viime torstain nousun jälkeen.

Robbie, OKEx-sijoitusanalyytikko

Neljännesvuosittainen futuurihinta on jälleen yli 10 750 dollaria, mikä on lyhytaikainen kynnys. Torstain nousuun liittyi kunnollinen äänenvoimakkuuden vahvistus. Vaikka hinta on painetasolla 30 päivän liukuvassa keskiarvossa, nykyinen nouseva vauhti pysyy hyvin.

Ensimmäistä kertaa viime kuussa pitkä / lyhyt suhde on seurannut nousua ylöspäin. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme seurata pitkää / lyhyttä suhdetta lähipäivinä markkinoiden ilmapiirin ja suunnan määrittämiseksi.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map