Bitcoin erottuu, mutta Uniswap vie valokeilaan UNI Launch Hype

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Bitcoinin (BTC) hintatoiminta osoitti vahvuutta viime viikolla ja nousi 6,63%. Johtava digitaalinen valuutta avasi viime maanantaina lähes 10 300 dollaria ja nousi sitten nopeasti 10 800 dollariin ennen siirtymistä konsolidointivaiheeseen. Lauantaina BTC tulosti viikoittain korkeimmaksi 11179 dollaria OKEx BTC-spot-hinnan mukaan, mutta hinta on sittemmin laskenut. Kaiken kaikkiaan Bitcoinilla on tällä hetkellä vastustuskyky 11 200 dollaria, kun taas vahva tuki näkyy noin 10 800 dollaria.

OKExin BTC Spot 1h -taulukko – 9/21. Lähde: OKEx, TradingView

Sillä välin mikään suurimmista altcoineista ei ole pysynyt Bitcoinin voitoissa. Ether (ETH), paras esiintyjä, nousi vain 4,60%. DeFi-satoviljelyn korkean tuoton vuoksi raha virtaa yleensä suurimmista altcoineista.

Chainlink (LINK), TRON (TRX) ja Polkadot (DOT) menestyivät huonimmin, laskivat vastaavasti 16,93%, 10,03% ja 9,37%. Erityisesti LINK on pudonnut yli 50% elokuun puolivälin korkeimmasta 20 dollarista ja kävi kauppaa alle 10 dollarin tukilinjansa viikon loppuun mennessä.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 9 / 14–9 / 20. Lähde: TradingView

CME julkaisi viimeisimmät (15. syyskuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot Bitcoinin hintojen nousu jatkui tällä raportointikaudella, ja avoin korko nousi 9383: een edellisestä 8198: sta, mikä osoittaa, että markkinoiden vakauttaminen on antanut osallistumisen elpyä.

Raportin mukaan vivutettujen rahastotilien pitkät positiot nousivat hieman, 2758: sta 2819: een, kun taas niiden lyhyet positiot nousivat 4661: stä 5224: een samalla ajanjaksolla. Vaikka OI: n muutos osoittaa lyhytaikaisen koron elpymistä, se osoittaa myös, että vipuvaikutteiset rahastot eivät ole täysin selkeitä keskipitkän aikavälin näkymistä.

Samaan aikaan varainhoitajan tilien pitkät positiot kasvoivat voimakkaasti 256: sta 717: een, mikä osoittaa selkeää nouseva asenne. Toisin kuin muissa raportoitavissa olevissa tileissä, pitkät positiot laskivat 1729: stä 1 653: een ja lyhyet positiot palautuivat 2028: sta 2766: een. Tämä lyhyiden positioiden taso oli korkeimmillaan elokuun puolivälistä lähtien, mikä osoittaa epäluottamusta viime viikon palautumiseen.

Kaiken kaikkiaan institutionaalisten sijoittajien keskuudessa ei ole johdonmukaisuutta, mikä on sopusoinnussa Bitcoinin hintatoimintaan liittyvän epävarmuuden kanssa.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Lainoitettujen varojen pitkien ja shortsien määrä. Lähde: Quandl

DeFi-sektoria tarkasteltaessa Uniswap (UNI) oli epäilemättä viime viikon kohokohta. UNI: n hinta oli alun perin 3 dollaria ja se nousi jopa 8,75 dollariin OKExin listautumisen toisena päivänä, vaikka se on sittemmin alkanut vetäytyä. Se käy kauppaa tällä hetkellä edelleen yli 5 dollaria, mikä tarkoittaa, että ilmaisten 400 UNI-lentoputken arvo käyttäjille on tällä hetkellä yli 2000 dollaria.

Erityisesti muut suuret DeFi-rahakkeet olivat kaikki alhaalla, noin 10 merkkiä sukellettuna yli 20%. Näiden rahakkeiden kasvu oli yleensä nopeaa kaksi viikkoa sitten ja todennäköisesti voittoa.

Yearn.finance (YFI) menetti viime viikolla 21,23% arvostaan, kun taas YFI-haarukka DFI.money (YFII) oli huonoin suorittaja 30,89%. Myös SushiSwap (SUSHI) laski 23,18% UNI: n käynnistämän kilpailun vuoksi.


Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 9 / 14–9 / 20. Lähde: TradingView

Mukaan DeBank, hajautettu vaihto Uniswap on painanut ennätykselliset 2,2 miljardia dollaria lukittuina kokonaisarvoina tänä aamuna. Hajautettu vaihto on nyt edellä Maker (MKR) ja Curve (CRV).

Kaikkien DeFi-protokollien TVL saavutti tänään kaikkien aikojen ennätyksen, 11,33 miljardia dollaria, mikä osoittaa, että DeFi-puomi on edelleen käynnissä ja rahaa virtaa edelleen kapealle.

Kokonaisarvo lukittu DeFi-protokolliin – 9/21. Lähde: DeBank

Katse eteenpäin tällä viikolla

Yhdysvaltain kongressi voi käynnistää tällä viikolla uuden taloudellisen elvytyskierroksen, joka käsittelee markkinoiden epävarmuuden suurimpia syitä tällä hetkellä. Samaan aikaan Cboen volatiliteettiindeksiä, joka jatkoi kaupankäyntiä sivuttain viime viikolla, tulisi seurata muutoksista tällä viikolla. Kun indeksi alkaa jälleen nousta ylös, osakemarkkinat ja Bitcoin joutuvat todennäköisesti kohtaamaan uusia paineita.

Salaus, YAM Finance käynnistettiin uudelleen sen protokollan tällä viikonloppuna, kun taas Avalanche (AVAX) käynnistää mainnetinsa ja aloittaa ensimmäisen listautumisensa maanantaina. SushiSwap on saanut uuden äänestyksen, jonka mukaan kaksi kolmasosaa äskettäin louhituista SUSHI: sta on lukittu kuudeksi kuukaudeksi, rajoittaen merkkien kokonaismäärän 250 miljoonaan, ja uusi sääntö tulee voimaan kahden päivän kuluttua. Lopuksi NEO: n DeFi-projekti, Flamingo, käynnistää virallisesti likviditeetin kaivosalustansa 23. syyskuuta.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map