Top 5 britiske aktiemæglere

Med et stort udvalg af mæglere at vælge imellem har det aldrig været nemmere at komme i gang med aktiehandel. Hvis du handler i Storbritannien, er der også et fremragende udvalg af de bedste børsmæglervalg.

Her vil vi se nærmere på de 5 bedste britiske aktiemæglere, så du kan komme i gang med at handle, hvis du er ny inden for branchen, eller det kan også være ideelt, hvis du er en mere erfaren forhandler. Derudover dækker vi også et par vigtige punkter, som du skal overveje, når du vælger din mægler.

Ting at tænke på, inden du begynder at handle

Det er vigtigt, før du begynder at handle, at foretage due diligence på nøgleområder, selv hos de bedste mæglere. Her er et par af de vigtigste nøglepunkter, du skal tage i betragtning, før du beslutter dig for en mægler:

Gebyrer og provisioner: De fleste aktiemæglere klarer sig yderst godt med at tilbyde kommissionsfri handel og meget lave omkostninger og gebyrer. Dette er noget at holde øje med og undersøge, men inden du tilmelder dig.

Meglerfunktioner og handelsplatform: Hvis du er ny erhvervsdrivende, vil du have en handelsplatform, der er nem at bruge og forstå. Hvis du er mere erfaren, vil du muligvis have mere dybtgående kortlægning, værktøjer og indikatorer sammen med en bredere vifte af aktiver.

Handelsstil: Der er nu mange måder at handle med aktier på. Dette kan betyde en mere praktisk tilgang fra dig med evnen til at investere i ETF’er og lignende kurvtypeprodukter eller en fuldstændig automatiseret handelsoplevelse. Der er helt sikkert en mægler derude, der passer til din handelsstil.

Fineco

Fineco er en italiensk bank grundlagt i 1999, og de har tilbudt online handelstjenester siden 2004. De er også børsnoteret i Italien og reguleret i Storbritannien af ​​FCA, hvilket gør dem til en meget gennemsigtig og pålidelig aktiemægler. De tilbyder i øjeblikket kun service til britiske og italienske forhandlere, og du finder meget lave gebyrer uden handel, et stort udvalg af aktiver og brugervenlig handelsplatform.

Du kan handle en bred vifte af aktiver her, herunder mere end 5.000 aktier og ETF’er fra større børser i USA, Storbritannien og Europa. Gensidige fonde, obligationer, optioner, futures og nogle CFD’er på aktier er også tilgængelige.

Du finder også både webbaserede og mobile handelsplatforme, der er meget intuitive og brugervenlige, der, selvom de ikke kan tilpasses, stadig giver en positiv samlet handelsoplevelse. Mægleren leverer også en fremragende dybde af forskningsværktøjer, herunder omfattende grundlæggende data om hvert aktiv og handelsanbefalinger.

Handelsomkostninger: For britiske handlende er der et fast fast gebyr på $ 3,95 provision pr. Handel. Andre aktivgebyrer er generelt opdelt ved hjælp af et volumenbaseret system, der kan gavne dig, jo mere du handler. Gebyrer uden for handel er meget lave uden gebyrer for inaktivitet, depositum eller tilbagetrækning.

For mere information kan du gå direkte til Fineco for at åbne din konto.

Degiro


Degiro er en prisvindende online mægler fra Holland, der har eksisteret siden 2008 og er reguleret af FCA i Storbritannien. Uden minimumsindskud kræves og nogle af de laveste handelsomkostninger i branchen, er det klart at se, hvordan denne mægler er blevet et populært valg i Storbritannien og Europa.

Handelsplatformen her er tilgængelig som både webbaseret og mobil med fremragende funktionalitet og meget let at bruge for nye handlende. Den mobile platform er også meget godt indrettet og mangler ikke nogen af ​​funktionerne og kapaciteten på den webbaserede platform, selvom begge kun har begrænset tilpasning og kan være lidt lys for mere avancerede forhandlere.

Igen tilbyder Degiro mere end 5.000 aktiver at handle med aktier tilgængelige fra alle større børser i USA og Europa. Du kan også handle med et godt udvalg af ETF’er, gensidige fonde, optioner, obligationer og futuresmarkederne afhængigt af dit kontoniveau.

Handelsomkostninger: En af de laveste online aktiemæglere til rådighed. Handle amerikanske aktier fra 0,004 $ pr. Aktie plus et gebyr på 0,50 €. Aktier i Storbritannien og EU kan handles for forskellige gebyrer fra € 2 til € 10 plus en meget lille procentdel afhængigt af børsen. Du finder heller ikke noget inaktivitetsgebyr eller noget gebyr for indskud og udbetalinger.

Gå lige over til Degiro for at se og åbne din konto.

Interaktiv investor

Interaktiv investor er en anden langvarig aktiemægler, der tilbyder en bred vifte af tjenester i Storbritannien, hvor de er godt reguleret af FCA for den mest pålidelige oplevelse. Mægleren blev grundlagt i 1995 og har været et populært valg siden.

Aktiverudbuddet hos denne mægler er lidt mere begrænset end nogle andre, selvom du stadig kan handle aktier, ETF’er, obligationer og gensidige fonde med næsten 2.000 aktiver at vælge imellem større børser over hele verden.

Du finder også en brugervenlig handelsplatform, der er tilgængelig som både webbaseret og mobil. Kontoåbningsprocessen her er også yderst praktisk, og mægleren gør det meget godt med at støtte flere basisvalutaer, selvom udbetalingsprocessen for nogle kan være langvarig. Debit- og kreditkortindskud er lette, men du skal bruge en bankoverførsel til at foretage en udbetaling.

Handelsomkostninger: Interaktiv investor har et fast månedligt gebyr, som de opkræver fra £ 9,99 til £ 19,99 pr. Måned baseret på din kontotype. Handelsgebyret er derefter typisk £ 3,99 til £ 7,99 afhængigt af aktivet, mens der opkræves et gebyr på £ 15 for presserende udbetalinger, der kan ankomme samme dag. Indskud er gebyrfri.

For flere detaljer kan du se Interaktiv investor websted direkte.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown er en af ​​de mest respekterede aktiemæglere i Storbritannien. De er også en af ​​de mest mangeårige, der har eksisteret siden 1981. De er godt reguleret af FCA og forbliver konkurrencedygtige over hele linjen om omkostninger og gebyrer, der har udviklet deres tilbud gennem årene, selvom kun britiske handlende kan åbne deres konto fuldt ud online.

Når du er oprettet, finder du et godt udvalg af samlede aktiver med mere end 2.000 til rådighed for handel inklusive mange aktier fra hele verden, ETF’er, gensidige fonde og obligationer. Da mægleren stadig bevarer nogle aspekter af en traditionel aktiemægler, kan du også vælge at få din portefølje forvaltet af en af ​​deres egne fagfolk, selvom minimumsindskuddet for denne kontotype er £ 1.000 sammenlignet med intet minimumsindskud med en standardinvesteringskonto. En af de mange tilgængelige kontotyper er også en ISA-konto, der giver mulighed for en vis skattefri investering.

Bortset fra spread betting og trading CFD’er bruger du Hargreaves egen handelsplatform på mobil og som en webbaseret platform, som også er meget brugervenlig og nem at navigere for en god handelsoplevelse. Mægleren giver også en god dybde af pædagogisk indhold.

Handelsomkostninger: Gebyrer spænder fra £ 5,95 til £ 11,95 for aktiehandler afhængigt af volumen. Gebyrer på gensidige fonde er også lave, mens der ikke er gebyrer for depositum, udbetaling eller inaktivitet.

For mere om denne mægler eller for at åbne en konto, kan du se Hargreaves Lansdown internet side.

Interaktive mæglere UK

Interaktive mæglere er et af de største navne inden for online aktiehandel over hele verden. De er også et af de mest pålidelige navne i branchen, der har tilbudt tjenester siden 1978. Deres britiske drift er godt reguleret af FCA, og du kan forvente, at den samme fantastiske kvalitet vil være tilgængelig over hele linjen her.

Mere end 10.000 aktiver i alt tilbydes til handel som aktier, ETF’er, obligationer, gensidige fonde og mere til britiske handlende. Spread-betting tilbydes også til britiske handlende på en række aktiver. Du vil også have adgang til den moderne TWS-handelsplatform fra Interactive Brokers, som er en af ​​de mest omfattende inden for handel, når det kommer til dybden af ​​forskningsværktøjer, samtidig med at den er ekstremt nem at bruge.

Hos IB, selv som en britisk erhvervsdrivende, vil du også være i stand til at få adgang til deres fremragende udvalg af pædagogisk indhold, herunder artikler, tutorials og webinarer, der især er fokuseret på forskellige områder af mæglerens eget tilbud.

Handelsomkostninger: Tredobbelt eller fast prisfastsættelse kan vælges med IB UK. Med differentieret prisfastsættelse starter gebyret fra 0,05% af handelsværdien med et minimum på £ 1. Med det faste system opkræves £ 6 pr. Handel op til £ 50.000 og £ 6 + 0,05% over dette. Der er et antal inaktivitetsgebyrer, der spænder fra $ 3 pr. Måned for dem under 25 år, til $ 20 pr. Måned er under $ 20 provision optjenes.

Gå over til Interaktive mæglere UK hvis du vil åbne en konto og begynde at handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map