Sådan køber du fraktionerede aktier

Brøkaktier bliver stadig mere populære blandt handlende i dag. Der har været en enorm vækst i sektoren, og antallet af mæglere, der tilbyder muligheden for at købe brøkaktier.

Der er en række situationer, hvor det kan være nyttigt at købe disse former for brøkaktier, uanset om du er en ny eller erfaren forhandler.

Her vil vi se nærmere på, hvad vi kan forvente, og give en komplet gennemgang af, hvordan man køber brøkaktier med nogle af de bedste mæglere.

Hvad er brøkdelte aktier?

En brøkdel er meget simpelt et beløb, der er mindre end en af ​​en aktie i et bestemt selskab. Traditionelt ville det ikke have været muligt at købe dette aktiemængde i et selskab, da mæglere kun gjorde det lettere at købe aktier i enheder på 1 eller mere. Den eneste undtagelse ville have været i fusioner og opkøb, hvor virksomheder opnår aftaler, der kan omfatte brøkdele af en aktie.

I dag er fraktioneret aktiehandel imidlertid praktisk og hurtig. I stedet for at skulle foretage dine aktiekøb baseret på enhedens værdi, kan du nu købe så meget eller lidt af en aktie, som du vil, baseret på det dollarbeløb, du skal bruge.

Sådan køber du fraktionerede aktier

Der er mange online-handelsmæglere i dag, der giver dig chancen for at købe brøkaktier. Disse inkluderer nogle store aktører, der gør meget for at innovere inden for sektoren. Her ser vi trin for trin på, hvordan du kan komme i gang med at handle brøkaktier med to af de mest populære tjenester i branchen, M1 Finance, og Public.com.

Handel med M1 Finance

Sådan køber du fraktionerede aktier

M1 Finance har eksisteret siden 2015 og er nu en af ​​de mest populære måder at begynde at investere i brøkaktier. De er ekstremt velregulerede og pålidelige med en brugervenlig, intuitiv platform til handel og en række meget innovative funktioner, der ligner en hybrid robo-rådgiver, sammen med at du kan låse op for kapitalen fra din portefølje gennem deres udlånsfunktion og meget mere . Kom godt i gang og placerer en handel er lige så let som disse trin:

  1. Start tre-trins finansieringsprocessen ved at gå til M1 Finance tilmeldingsside at registrere sig hos mægleren. Her skal du blot bruge et par grundlæggende detaljer som din e-mail-adresse og telefonnummer, som du kan bekræfte.
  2. Du modtager en tekst eller et opkald for at bekræfte din identitet gennem det telefonnummer, du har indtastet, og du skal også indtaste nogle flere personlige oplysninger. Når du har gennemført dette, vil du være i stand til at finansiere din konto og foretage en indbetaling via de metoder, de tilbyder.
  3. Du kan investere i enkeltaktier og ETF’er med M1, men kernekonceptet er baseret på investeringen “Pies”. Du kan finde ud af mere om disse i vores fulde M1 Finance-gennemgang. Dit mål vil dog være at vælge mellem M1 Finance-kuraterede tærter eller oprette dine egne. Du kan bruge den praktiske søgefelt på M1-platformen til at finde og vælge dine foretrukne aktier og ETF’er, der skal tilføjes, hvis du vælger at tilpasse.
  4. Derefter bliver du nødt til at vælge vægten af ​​hver bestand i din kage. Dette er, hvor meget der allokeres til den pågældende aktie eller ETF og er sat som standard, selvom du nemt kan ændre dette. Husk, at ved fraktioneret aktiehandel vil dette blive allokeret baseret på det amerikanske dollarbeløb på din saldo.

Sådan køber du fraktionerede aktier

Det sidste trin i at købe med M1 Finance er at faktisk udføre handlerne, men da dette sker automatisk af systemet, kan du ikke bestemme den nøjagtige udførelsestid for dine køb. I stedet fordeles de inden for et handelsvindue, der finder sted dagligt mellem kl. 10 og markedets lukning.

Handel med Public.com

Offentlig er et relativt nyt tilbud, når det kommer til fraktioneret aktiehandel, men der har helt app-baseret service virkelig taget fart i de sidste 12 måneder. De tilbyder fuldstændig kommission- og gebyrfri handelstjenester med et væld af sociale og kopihandelfunktioner indlejret i appen til en brugeroplevelse, der i sidste ende er meget glat og let at komme i gang med.

Sådan køber du fraktionerede aktier

  1. Dit første skridt med Public vil være at downloade appen. Den er tilgængelig til både iOS og Android, og du kan indtaste dit telefonnummer på Public.com hjemmeside for at få et downloadlink med det samme.
  2. Når du har downloadet appen, skal du blot fuldføre trinvis tilmeldingsprocessen som anvist på vejledningen på skærmen. Dette kan gøres så hurtigt som et par minutter, og du kan foretage din indbetaling, selvom det kan tage et par dage at behandle det afhængigt af den valgte metode. For mere information om de offentlige indbetalingsmetoder og mere, er du velkommen til at tjekke vores fulde offentlige gennemgang.
  3. Når det er finansieret, styres alt i din offentlige app. Dette betyder at lave handler, få adgang til nyheder, diagrammer og hele den sociale side af platformen inklusive messaging-tjenesten for at kommunikere med andre forhandlere. Du kan derefter let gennemse appen, hvor du finder et udvalg af kuraterede temaporteføljer, du kan gennemse og investere i, eller de enkelte aktier og ETF’er, du kan købe.
  4. At købe en aktie eller ETF gennem appen er så lige så let som at klikke på købsknappen, vælge beløbet (Offentlig henviser til brøkaktier som “skiver”) og udføre handlen. Det beløb, du køber, føjes derefter til din Public.com-portefølje, som også er synlig gennem appen.

Sådan køber du fraktionerede aktier

Med Offentlig, Hvis du vælger at foretage et indskud og ikke allokerer alle disse deponerede midler til aktier eller ETF’er, forbliver pengene i din kontantsaldo og akkumulerer en rente på 2,5%, mens de er der.

Afsluttende tanker

Kom godt i gang med online aktiehandel har aldrig været nemmere end nu med fremkomsten af ​​brøkaktier og tilstedeværelsen af ​​så brugervenlige tjenester, der kan levere alt fra pålidelig handel til automatisk geninvestering og en fortsat læringsinfrastruktur.

Åbn dine handelskonti i dag kl M1 Finance eller Public.com eller se flere af vores førende aktiemæglere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner