Stablecoin-markedsandel eksploderer, BCH, BSV Halvings-tilgang: Market Watch Ugentlig

Cryptoaktiver er steget kraftigt i denne uge, med Bitcoin (BTC) steget med 15 procent og handlede over 7.000 dollar i dag, 6. april, pr. OKExs BTC-indekspris. Selvom den førende kryptokurrency til sidst lukkede 25,4 procent ned i marts 2020, er prisen steget 80 procent fra et lavt niveau på $ 3.890 den 12.-13. Marts efter det stejleste fald i 11 år.

Bitcoin-priser handles i øjeblikket i $ 7.100-intervallet efter flere mislykkede forsøg på at bryde over det psykologiske prispunkt i sidste uge.

OKEx BTC / USD Indeks Ugepris. Kilde: TradingView

Efterspørgsel efter stablecoins stigninger

Mens prisen på BTC er steget kraftigt, har der ikke været en signifikant stigning i handelsvolumen. Faldet har ført til, at OKEx er blevet den største futuresplatform med hensyn til åben rente pr Arcane Research‘S data. På den anden side er BTC-spotmarkederne aggregerede daglige mængder ikke steget ifølge data fra forskningsfirmaet Skæv. En prisstigning, der ikke understøttes af en stigning i handelsvolumen, betragtes som en kortvarig rebound i teknisk analyse. Dette fører ofte til store rettelser senere.

Andel af den samlede åbne interesse 3 / 23-3 / 29. Kilde: Arcane Research BTC Spot – Samlede daglige volumener. Kilde: Skæv

Men på samme tid bemærker vi, at USD-denominerede stablecoins er blevet et vigtigt middel for cryptocurrency-investorer for at undgå prisudsving.

Det efterspørgsel efter stablecoins har været ekstremt stærk siden markedsnedbruddet i midten af ​​marts, ligesom i traditionel finansiering, er efterspørgslen efter dollarkontanter steget i krisetider. Derudover ser Bitcoin ikke ud til at være afkoblet fra aktiemarkederne endnu.

Især markedsværdien af ​​Tether (USDT) vokser hurtigt. Før crash den 12. marts havde USDT 4,7 milliarder dollars i omløb, tager 2,1 procent af den samlede markedsværdi for kryptokurrency. Den 4. april var USDTs samlede omsætning vokset til 6,1 milliarder dollars, eller 3,24 procent af kryptokurrencymarkedets værdi pr Longhash og Coincheckup data.

USDT-cirkulation og Bitcoins pris. Kilde: LongHash

Selv om markedet i øjeblikket har et stort antal stablecoins, er dette ikke de eneste kriterier for at starte et tyremarked. Et stort antal stablecoin-udstedelser kan kun give fondens grundlag for et bullmarked, men den lave handelsvolumen og fald i likviditet kan afholde tyremarkedet.

Bitcoin kontanter & Bitcoin SV halvings i næste uge

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) vil gennemgå deres respektive blokbelønningshalvinger i næste uge.

Halvering af nedtællingen. Kilde: Blockchair

Historisk har BCH-minedriftsproblemer og dens pris opretholdt en høj grad af konsistens. Da alle tre bevis for arbejdsmønter udvindes ved hjælp af SHA256, vælger minearbejderne, om de vil skifte baseret på pris for at være mere rentable.


Dette betyder også, at der efter et par dage vil være et stort antal minearbejdere tvunget til at lukke ned eller skifte til BTC for at fortsætte minedrift. Det ville få BCHs minedriftsproblemer til at falde, medmindre prisen kan skyde i luften. I betragtning af den historiske sammenhæng har prisen på BCH en god chance for at gå ned med den kommende halvering.

Bitcoin Cash minedrift vanskeligheder i forhold til pris i USD historisk diagram. Kilde: bitinfocharts.com Gns. Minedrift vanskeligheder pr. Dag vs. Gns. Pris pr. Dag, USD, 7-dages ændringshastighed. Kilde: bitinfocharts.com

I kløften mellem BCH-halvering og BTC-halvering i maj vil vi se, at mange minearbejdere migrerer til BTC-netværket for at udvinde mere rentabelt, hvilket gør netværkshastigheden højere og de gennemsnitlige omkostninger ved minedrift dyrere. Hvis prisen på Bitcoin ikke stiger inden da, vil mere ineffektive minearbejdere kæmpe for at få overskud, og til sidst vil de sandsynligvis kapitulere.

I midten af ​​maj, når Bitcoin halveres, står minearbejdere over for endnu en runde med kapitulation. De tilbageværende minearbejdere vil være de stærke hænder, og deres øgede vilje til HODL vil reducere markedets salgspres.

Administrerende direktør for minedriften Btc.top, Zhuoer Jiang, bekræftede i en interview denne uge, at de berømte Bitmain S9 minerigge er blevet slukket efter styrtet i midten af ​​marts. I en interview offentliggjort den 5. april, sagde Bin Luo, oversøisk salgsdirektør for producenten af ​​minedrift Avalon, gode nyheder for minearbejderne, at når oversvømmelsessæsonen april til maj nærmer sig, kan de vælge stabile, billige minedriftsteder. Påvirket af coronavirus er mange fabrikker faktisk ikke helt åbne, og overforbrug af elektricitet er faktisk en god mulighed for at forhandle om lave elpriser.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map