PBoC sender DCEP røde pakker, da Filecoin nærmer sig officiel lancering

En ugentlig oversigt over blockchain og kryptovaluta nyheder fra Kina og Hong Kong

Det har været en travl uge i kryptovaluta-sfærerne i Kina og Hong Kong. Digital valuta elektronisk betaling, den officielle digitale valuta i Kina, trækker fortsat overskrifter i landet, efter at People’s Bank of China samarbejdede med Shenzhen-regeringen om at distribuere DCEP "røde pakker" til 50.000 borgere gennem et lotteri. I mellemtiden forbereder cryptocurrency-udvekslinger og minearbejdere sig til den officielle lancering af Filecoin den 15. oktober.

Her er alt, hvad du måske har gået glip af vedrørende disse historier og meget mere i denne uges udgave af OKEx Insights ‘China Market Watch.

DCEP røde pakker distribueret til Shenzhen-borgere

People’s Bank of China samarbejdede med Shenzhen-regeringen om at distribuere røde pakker af DCEP til 50.000 borgere gennem et lotteri, ifølge en meddelelse den 8. oktober. Hver røde pakke var 200 RMB værd.

Distributionen af ​​DCEP røde pakker blev afsluttet den 11. oktober, og modtagere kan bruge deres begavede DCEP hos 3.389 udpegede købmænd i Shenzhen’s Luohu-distrikt.

Vigtigste takeaway

  • Dette er den første offentlige retssag for borgernes DCEP-udgifter i Kina. Walmart, Sinopec og Vanguard er blandt de bedste købmænd, som sådanne forbrugere kan handle hos i Shenzhen’s retssag.
  • Borgere kan også tilbringe deres DCEP i Shenzhen’s metro.
  • Modtagere skal bruge deres DCEP inden 19. oktober og kan ikke overføre deres DCEP til deres personlige bankkonto. Ubrugt DCEP vil blive indsamlet af regeringen efter udløbsdatoen.

Filecoins officielle lancering forventes bredt i Kina

Det kinesiske kryptokurrency-samfund ser frem til den officielle lancering af Filecoin – som forventes at finde sted den 15. oktober, når mainnet har nået blokhøjde 148.888.

Cryptocurrency-udvekslinger – såsom OKEx – er klar til at liste Filecoins token, FIL, umiddelbart efter den officielle mainnet-lancering. Filecoin lancerede sit testnet, "Rumløb," i slutningen af ​​august, som samlede 230 pebibytes lagerkraft fra 360 minearbejdere verden over.

Vigtigste takeaway

  • Som en decentraliseret filopbevaringsudbyder fik Filecoin først stor opmærksomhed under sin ICO på $ 257 millioner i 2017. Der har siden været flere forsinkelser i lanceringen af ​​projektets mainnet.
  • Et konsortium af minearbejdere og venturekapitalister i Kina, ledet af Filecoin-mineselskabet MIX Group, er ikke tilfredse med belønningsstrukturen for FIL-minedrift og truer med at gaffel Filecoin i midten af ​​september.

WeBanks FISCO BCOS fremskynder konverteringer af sundhedskoder

Den kinesiske regering allerede aktiveret konverteringen imellem "Guangdong sundhedskode" og "Macau sundhedskode" i maj. Konverteringen var imidlertid ineffektiv på grund af langsomme verifikationstider og problemer med databeskyttelse.

Smertepunkterne i konvertering af sundhedskoden har for nylig været adresseret af WeBanks FISCO BCOS blockchain. Nævnte blockchain anvender kryptografi på sundhedsdata, hvilket forbedrer gennemsigtigheden af ​​sundhedsdataoverførsler og fjerner formidlere til datavalidering.

Vigtigste takeaway

  • FISCO BCOS er en åben konsortium-blockchain, der har til formål at lette samarbejdet om blockchain-brug af virksomheder. Det er udviklet af en open source-arbejdsgruppe, der inkluderer WeBank, Tencent og Huawei.
  • Ved hjælp af FISCO BCOS er konverteringstiden for sundhedskode reduceret massivt fra 1 minut 40 sekunder til mindre end 3 sekunder.

Ant Groups børsintroduktion undersøgt over potentiel interessekonflikt

Denne uge oplevede aktiemarkederne i Kina og Hong Kong beskedne stigninger. Pr. Pressetid handles Shanghai SE Composite og CSI 300 i øjeblikket til 3.341 og 4.807 – med en ugentlig gevinst på henholdsvis 2,1% og 2,7%. I Hong Kong steg Hang Seng-indekset med 1,7% i denne uge og ligger i øjeblikket på 24.655.


 De kinesiske og Hongkongs aktiemarkeder steg efter den gyldne uges ferie. Kilde: Handelsøkonomi, Investing.com

Denne uge vendte aktiemarkedsdeltagere deres opmærksomhed mod den lovgivningsmæssige sonde af Ant Groups første børsnotering. Den kinesiske værdipapirreguleringskommission er kigge nærmere på en potentiel interessekonflikt med rapporter om, at brugerne kan købe fem kinesiske gensidige fonde for at investere i børsintroduktionen.

Vigtigste takeaway

  • CSRC offentliggjort dens seneste retningslinje, der træder i kraft den 1. oktober, der advarer om, at gensidige fondsdistributører skal undgå interessekonflikter, der opstår ved salg af produkter til deres andre eksisterende og potentielle virksomheder. Dette kan være relevant i tilfælde af Ant Group.
  • Godkendelse fra CSRC kræves til dobbelt notering i Hong Kong og Shanghai. Forsinkelsen har tvunget Ant Group til at udsætte høringen med Hongkongs børs – det sidste trin i godkendelsesprocessen for børsnoteringen i Hong Kong.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map