PayPal-rygter spredes som Ethereum Trust Tanks i gråtoner – Ugens Crypto News

OKEx Insights præsenterer de fem største kryptonyhedshistorier i den forløbne uge

Ugens nyheder billede

PayPal og Venmo rygtes om at tilbyde direkte kryptosalg snart

Blockchain og kryptokurrencyområdet modtog et skud af energi i denne uge, da rygter begyndte at cirkulere om, at PayPal og Venmo muligvis understøtter kryptokøb i en ikke så fjern fremtid.

Den oprindelige rapport kom fra krypto-nyhedsudgangen CoinDesk, der talte til “tre personer, der er fortrolige med sagen”, der hævder, at PayPal har planer om at tilbyde direkte salg af kryptokurrency. Imidlertid er de specifikke digitale aktiver, der ville være tilgængelige, i øjeblikket ukendte.

PayPal har stadig ikke bekræftet sine planer om at tilbyde kryptokøb som på pressetid.

Vigtigste takeaway

  • PayPal har mere end 300 millioner konti. Skulle virksomheden tilbyde direkte kryptovaluta-salg, blev de ordsprogede flodåbninger åbnet for detailinvestorer.
  • Støtte til Bitcoin-køb fra PayPal ville give mere konkurrence til Square Inc.’s Cash App – som har fundet BTC-køb at være et populært tilbud – og give detailinvestorer flere muligheder.

Gråtoner Ethereum Trust-tanke som aktier klar til at oversvømme markedet

Grayscales Ethereum Trust har oplevet et dramatisk prisfald i denne måned – faldet fra det højeste på $ 260 den 5. juni til torsdagens laveste på $ 78. Især denne uges pris for det institutionelle investorvenlige investeringsselskab, faldt det hurtigt. I skrivende stund handler ETHE i øjeblikket til $ 98,29.

Gråskala Ethereum Trust (OTC_DLY: ETHE) 2-timers diagram. Kilde: TradingWiew

Som bemærket af Blokken, præmien, der er betalt for den underliggende æter, er faldet fra 948% i begyndelsen af ​​måneden til 356% torsdag.

Dette hårde fald kommer forud for den planlagte frigivelse af mere end 500.000 ETHE-aktier i slutningen af ​​måneden i henhold til vilkårene for fondens etårige lockup-periode.

Som en sidebemærkning følger ETHEs fald yderligere rapporter at Grayscale Investments har købt næsten $ 500.000.000 i BTC siden den førende kryptovalutas blokbelønningshalvering i sidste måned.

Vigtigste takeaway

  • Både ETHE-prisen og præmien kan kæmpe for at genvinde så høje niveauer med en massiv oversvømmelse af aktier, der bliver tilgængelige for handel på det sekundære marked.
  • Det dramatiske fald i ETHE-priserne kan faktisk styrke spotprisen på ether, da salgstryk fra førstnævnte kan skabe langvarig budstøtte for sidstnævnte.

FC Barcelona fan-tokens er udsolgt om to timer


Mere end $ 1,3 millioner i Barca Fan Tokens blev købt i et to-timers-token-salg forbundet med fodboldkamp FC Barcelona mandag. Specifikt blev der solgt 600.000 BAR-tokens til 2 euro hver. Pr. Tid er prisen pr. Token $ 5,76 – næsten en 3x stigning fra salgsprisen.

Tokenerne er designet til at lette fanengagement, ifølge udviklerne. De blev stillet til rådighed for tilhængere gennem klubbens proprietære afstemningsplatform og gennem sportscentreret blockchain-platform Chiliz.

Vigtigste takeaway

  • Succesen med FC Barcelonas fan-token-salg er et yderligere eksempel på, at kryptokurver bliver mere accepterede i mainstream. Fodboldklubben er en af ​​de rigeste i verden og opretholder en af ​​de største globale baser af tilhængere.
  • Blockchain- og kryptokurrencyprojekter ser fortsat en vellykket penetration ind i sportens verden.

New York regulator udsteder ny BitLicense-regel med tre strejker

New Yorks Department of Financial Services implementerer en ny regel om tre strejker når det kommer til applikationer til BitLicenses, navnet på statens forretningslicenser til aktiviteter i digital valuta.

I det væsentlige vil den nye regel tillade NYSDFS at nægte applikationer, der ikke foretager de nødvendige ændringer, som regulatoren har anmodet om.

Vigtigste takeaway

  • Den nye regel om tre strejker skal yderligere forenkle og strømline processen med at få en BitLicense ved at give ansøgere lettere kontrol af, at deres applikationer er tilstrækkelige.
  • Opdateringen viser også en vis vilje fra den finansielle regulator til at gøre ansøgningsprocessen mere venlig for virksomheder, der ønsker at håndtere digitale valutaer i New York.

Kryptokort holder op med at virke efter Wirecard-debacle

I det sidste kapitel af Wirecard-debacle har Financial Conduct Authority officielt suspenderet Wirecard Card Solutions. Som et resultat har Crypto.com’s MCO Visa-betalingskort været det Frosset – forhindrer kortindehavere i Storbritannien og Europa i at handle og deponere.

Kortholdernes midler går dog ikke tabt og forventes returneret i de kommende dage.

I mellemtiden vil Crypto.com efter sigende vælge en ny leverandør til sit kryptokortprogram.

Vigtigste takeaway

  • Wirecards sammenbrud har sendt chokbølger gennem fintech-verdenen, som vi ser med lukningen af ​​kryptokort udstedt af WCS.
  • Som bemærket af Blokken, TenX- og Cryptopay-betalingskort er også udstedt af Wirecard-datterselskabet – hvilket betyder, at de også bliver nødt til at finde nye leverandører.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map