OKB-prisen rammer årligt, når brugerne nyder festlige belønninger

OKB Global Ecosystem Monthly Report – December 2020

OKB er et globalt utility-token udstedt af OK Blockchain Foundation og er en grundlæggende del af OKEx-handelsplatformens infrastruktur.

OKB sluttede stærkt i 2020

OKB fremskyndede sin udvikling i 2020 – et år, hvor projektet oplevede betydelige stigninger i tokenværdi, brugervækst, økosystemudvikling og samfundspartnerskaber.

Prisen på OKB holdt sit positive momentum i hele 2020 og nåede en årlig højde på 8,15 USDT i december. Det opnåede et årligt afkast på 200,3% – et tegn på positiv fremdrift i 2021.

OKB-holdet har afsluttet fire runder OKB Buy-Back & Brænde program i 2020. I alt er der samlet brændt 14.570.351,1 OKB i år.

OKB’s globale økosystem har optaget 41 nye partnere i 2020. Disse partnere kommer fra en række sektorer – herunder betalinger, låneadministration, tegnebøger og sociale netværk.

I mellemtiden har OKB-brugere haft en række fordele – såsom rabatter på transaktionsgebyrer og berettigelse til at deltage i OKEx Jumpstart-tildelingssessioner. OKB-brugere spændte over kloden, hvor mange kom fra Europa, Amerika og Sydøstasien.

Derudover organiserede OKEx over 80 community-events, der betjener millioner af brugere over hele verden. Begivenhederne omfattede live community-udsendelser, Ask-Me-Anything-sessioner og marketingkampagner på Twitter og Weibo.

Websiden blev også moderniseret for en bedre brugeroplevelse. Derudover kunne brugerne sætte OKB i den oprindelige prægning af OKT.

Hvad har OKB været frem til i december?

  • OKBs pris ramte et årligt højdepunkt på 8,15 USDT. Det lukkede december kl 7.56 USDT.
  • OKB-websiden blev moderniseret.
  • OKB indbyggede tre nye partnere i sit økosystem.
  • Brugere kunne satse OKB for at deltage i den oprindelige prægning af OKT.
  • OKB lancerede en og for OKB-indehavere.

OKBs nye partnere

NOWPayments, NerveNetwork og Math Wallet var de seneste, der samarbejdede med OKB-økosystemet.

NOWPayments er en ikke-depot-kryptobetalingstjeneste, der gør det muligt for virksomheder at acceptere øjeblikkelige onlinebetalinger i 50+ kryptovalutaer. Partnerskabet giver også brugerne mulighed for at foretage øjeblikkelige betalinger ved hjælp af OKB. NOWPayments vil udnytte OKEx som det vigtigste sted for at opnå likviditet.


Som et decentraliseret digitalt aktiv-servicenetværk, NerveNetwork bakker op OKB i tværkædestaking. Med den nylige lancering af OKExChain er NerveNetwork i stand til at få adgang til OKExChain tværkædeaktiver og bygge en tværkædebro til offentlige digitale kæder.

I partnerskab i Math Wallet er OKB tilgængelig i cross-chain swaps med andre digitale tokens.

OKTs oprindelige mynte

OKExChain annoncerede sin officielle lancering i januar 2021. Platformens native token, OKT, spiller en vigtig rolle i OKExChain-økosystemet – da det bruges til at stemme, indsætte og betale transaktionsgebyrer i applikationer bygget på OKExChain.

En introduktion til OKExChains oprindelige token, OKT.

For at tilbyde en mere problemfri brugeroplevelse i OKExChain var OKT tilgængelig til indledende prægning fra 16:00 UTC den 31. december 2020 til 16:00 UTC den 14. januar 2021. Den oprindelige udstedelse af OKT var 10 millioner , og OKB-indehavere kunne deltage ved at sætte OKB i OKEx Jumpstart. Desuden kunne brugerne tjene yderligere OKB ved at deltage i en Twitter quiz.

Forståelse af forholdet mellem OKExChain, OKExDEX, OKT og OKB

Festlige belønninger for OKB-indehavere

OKB lancerede en række belønningskampagner for OKB-indehavere i december.

For eksempel afholdt OKB julegave i og for OKB-indehavere. Happy Friday-belønningsprogrammet blev udvidet, og brugerne kunne deltage i rabatter på i alt 20.000 USDT.

Tal med os

For at opretholde en tæt kommunikation med brugerne og lytte til deres forslag afholdt OKB-teamet også en række vigtige samfundsaktiviteter i december.

Brugere kan tilføje OKBs assistent (WeChat ID: OKBNO1) for at modtage mere information og fordele.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til OKB, bedes du kontakte via nedenstående kontakt:

OKB-e-mail: [email protected]

Følg OKEx

OKEx officielle fællesskab: http://t.me/OKExOfficial_English

OKExChain officielle hjemmeside: https://okex.me/OKExChain

OKEx DEX officielle websted: https://okex.me/dex-test

Link til modtagelse af testmønter: https://okex.me/drawdex

OKExChain-dokumentation: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/da/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/da/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map