OKB Global Ecosystem Monthly Report – June 2020

OKB juni rapportbillede

I juni ramte OKB en række bemærkelsesværdige milepæle. For det første fortsatte OKBs handelsdagsvolumen med at overgå $ 300 millioner. OKB Ecosystem indbyggede også seks nye globale partnere, der dækker mange i øjeblikket populære applikationsfelter såsom digitale valuta tegnebøger og big data. Desuden åbnede OKB-teamet successivt to kendte kanaler på Spot Trading og Buy Crypto.

OKB en dags handelsvolumen når $ 301 millioner

Vigtige OKB-adoptionsmetrics for juni 2020. Kilde: OKEx

OKB Ecosystem har løbende leveret tjenester af høj kvalitet til tilhængere fra 154 lande og regioner i verden. Blandt dem kom de mest aktive indehavere denne måned fra Europa og Sydøstasien. Derudover var OKB-handelsparret med de største handelsvolumener i den forløbne måned med større kryptovalutaer, såsom Bitcoin (BTC) og stablecoins USD Coin (USDC) og Tether (USDT).

OKB Markets i juni

Nedenfor er en oversigt over OKBs pris – inklusive høj, lav og gevinst – i løbet af juni måned.

OKB markedsføres i juni 2020. Kilde: OKEx

 

Markedskommentarer 

Ifølge kryptodataaggregator Coincodex rangerede OKB først blandt de tre store tokens, som markedet skulle fokusere på i juni. Coincodex erklærede, at værdien af ​​OKB vil blive yderligere forbedret med implementeringen af ​​vigtig økologisk konstruktion som tilbagekøb og forbrænding.

Seks nye partnere slutter sig til OKB-økosystemet

Kontinuerligt at skabe værdi for brugerne er et af de vigtigste mål for OKB Ecosystems konstruktion. Vi vælger løbende de mest værdifulde applikationsscenarier og de mest bekvemme handelskanaler til fordel for OKB-indehavere.

I juni bød OKB Global Ecosystem i alt seks nye partnere om bord. De nye partnere dækker mange kerneområder som kryptobøger, blockchain-spil, big data og API-transaktioner.

OKB-økosystempartnerskaber i juni 2020


  •  Den 3. juni indledte OKB et partnerskab med større kryptoportefølje Coinomi, der kan prale af millioner af brugere og 168 fiat-handelskanaler, hvilket i høj grad udvider aktivlagring og handelsmuligheder for globale OKB-brugere.
  • Den 10. juni blev OKEx den første kryptokurrencyudveksling, der integrerede Flipside Cryptos FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) i sin platform. Metricen vurderer den generelle sundhed og ydeevne for kryptokurver baseret på brugeraktivitet, udvikleradfærd og markedets modenhed og giver handlende mulighed for at træffe bedre informerede beslutninger direkte fra OKEx-platformen. OKEx’s utility token OKB er også blevet noteret på FCAS, hvilket giver tokenholdere fuld gennemsigtighed.
  • Den 15. juni tiltrådte blockchain-spilkæmpen Enjin officielt OKB Global Ecosystem. OKB-brugere kan nu udveksle og gemme understøttede spilaktiver via Enjin.
  • Den 20. juni nåede OKB et strategisk samarbejdsforhold med Guarda, en velkendt europæisk crypto wallet-udvikler. Via Guarda-tegnebøger kan OKB-brugere gemme og handle mellem aktiver mere bekvemt.

Indtil videre har OKB i alt 65 globale partnere og leverer fortsat førsteklasses tjenester til millioner af brugere over hele verden. Vores pålidelige partnertjenester dækker snesevis af brancher, herunder betalinger, handel, tegnebøger, lån og økonomistyring, teknisk sikkerhed, turisme, livsservices, underholdning, sociale netværk, elektroniske kontrakter og mere.

OKChains Hackathon-kampagne og udvidelse af OKB-brugernes rettigheder

Løbende optimering og berigelse af de interne rettigheder for alle OKB-brugere var stadig en af ​​vores nøgleopgaver i juni. På nuværende tidspunkt har vi lavet flere vigtige trin i brugernes rettigheder, især relateret til decentraliseret blockchain OKChain og krypto fundraising platform OKEx Jumpstart. OKB-indehavere modtager OKT – det oprindelige token til OKChain – som en airdrop. 

OKChains Hackathon-kampagne

Siden OKChain-testnetværket blev opgraderet til version 0.10, har samfundet gennemført OKChain-stabilitetstesten og tilføjet to hovedfunktioner: godkendelsesstemmer for supernoder og uafhængig opbygning af en decentral udveksling. In Cosmos ‘ Game of Zones testkonkurrence på tværs af kæder fik OKChain fremragende og tilfredsstillende resultater.

For yderligere at øge OKChains økologiske empowerment og brugerrettigheder besluttede samfundet at afholde en Hackathon-kampagne for alle brugere inden 20. juli og tildele fremragende hold og udviklere op til $ 5.000 i OKB.

Hackathon-kampagnen inkluderer, men er ikke begrænset til, innovative applikationer såsom udviklerværktøjer, betroede nodetjenester, market computing plug-ins, SDK og staking.

OKEx Jumpstart

For at udvide OKEx Jumpstart-brugernes rettigheder yderligere samarbejdede OKB med WaykiChain for salg af sit styringstoken, WGRT, på Jumpstart-platformen.

Indtil nu har OKB oprettet i alt 14 interne rettigheder til brugerne, inklusive rabatter på transaktionsgebyrer, OKB-gearet handel, konvertering af mindre aktiver, OKB-besparelser, OKEx Jumpstart og mere. Vores mål er at fortsætte med at fortsætte med at udvide og skabe flere rettigheder og fordele for OKB-brugere.

Flere promo-kampagner for at give fordele

Kampagner til fordel for samfundet

Fra 1-5 juni åbnede OKB eksklusive aktiviteter for at fejre den internationale børns dag.

I samme periode sendte OKB sammen med det velkendte blockchain-projekt Metaverse 1 million af Metaverses Dualchain Network Architecture (DNA) til OKB-brugere. Deltagerne havde kun brug for at købe 10 OKB for at opnå 1.000 DNA. Nye brugere kan også få yderligere 500 DNA luftdroppet. 

Derudover fortsatte OKB med at køre kampagnen "Køb OKB for at modtage USDT" for brugere over hele verden. Kvalificerede brugere modtager en belønning på 10 USDT for at købe OKB til en værdi af 100 USDT.

Fællesskabsinteraktioner

Fra 11.-30. Juni organiserede OKB i fællesskab syv live-udsendelsesaktiviteter med mange kendte blockchain-projekter, organisationer og grupper, herunder BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda og SatoshiClub og nåede ud til hundreder af tusinde aktive blockchain-brugere.

OKEx sommer Super Rewards sæsonkalender

Den 26. juni afholdt OKBs officielle Telegram-samfund en live-udsendelse med titlen “Nuværende og fremtid af OKB” for at rapportere om OKB’s konstruktion og fremtidige strategiske planlægning og layout.

Ser frem til en ny måned

Alt i alt har vi observeret en gradvis stigning i antallet af udviklende OKB-applikationer i løbet af de sidste par måneder. Sammen med vores udviklingsteam og support fra OKB-indehavere forventer vi, at OKB fortsætter med at udvide anvendelsesområdet i de kommende måneder og år..

I fremtiden vil OKB-teamet stræbe efter at tilbyde service af højeste kvalitet til flere brugere og hjælpe med at opbygge konsensus i OKB-økosystemet og blockchain-branchen som helhed..

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til OKB- eller OKChain-holdene, bedes du kontakte dem via nedenstående kontakter:

OKB E-mail: [e-mail beskyttet]

OKKæde-e-mail: [e-mail beskyttet]

OKKæde https://t.me/okchaintech

OKB Team

Juli 2020

Følg OKEx på

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map