OKB Ecosystem Monthly Report (Nov – Dec 2019)

Da 2019 sluttede, føres vi ind i et nyt årti med det forbedrede OKB-økosystem.

I december 2019 samarbejdede vi med 5 partnere for at introducere flere applikationer til OKB. Oven i disse havde vi også OKB noteret på Indodax, den største indonesiske kryptobørs, der åbnede en ny OKB-indkøbskanal til Indonesisk Rupiah (IDR). Til fejring af partnerskaberne organiserede vi fire kampagner til vores brugere. OKB blev også købt tilbage og brændt for sjette gang, hvilket yderligere modregnede sin inflation og konsoliderede dens værdi.

OKB-økosystemet udvider løbende sin globale dækning. Fra i dag har OKB indgået et samarbejde med 29 partnere fra forskellige lande og områder rundt om i verden, herunder USA, Storbritannien, Tyskland, Korea, Japan, Rusland, Singapore og Indonesien osv., Der dækker flere applikationer fra betaling, handel, online apps, blockchain tegnebøger, lån og udlån til teknologisikkerhed, rejser, livsstil, underholdning, sociale, digitale kontrakter, O2O osv..

1. Introduktion til fem nye økosystempartnere

I december 2019 har OKB dannet partnerskaber med fem virksomheder inden for finans- og applikationsindustrien, der dækker blockchain-tegnebog, social platform, betaling, e-kontrakter, C2C osv..

Den 3. december 2019 samarbejdede OKB med FirmaChain, en blockchain-baseret e-kontraktplatform for kunder til at købe tjenester på FirmaChain med OKB.

Den 13. december 2019 samarbejdede OKB med Dapp Pocket for at muliggøre betaling i OKB for sine tegnebogstjenester.

Den 16. december 2019 samarbejdede OKB med BiYong, en blockchain social medieplatform, for OKB-brugere at betale for tjenester og sende røde pakker i OKB.

Den 18. december 2019 samarbejdede OKB med Cercle, en international C2C-forretningsplatform, der giver brugerne mulighed for at betale for offline-tjenester med OKB.

Den 23. december 2019 samarbejdede OKB med Alchemy, en førende leverandør af betalingsteknologi inden for betalingsteknologi i Singapore, for at lade OKB-brugere betale med OKB ved hjælp af deres hybrid fiat- og kryptobetalingssystemer globalt.


Med støtte fra forskellige samfund har OKB indgået et samarbejde med 29 partnere fra forskellige lande og områder over hele verden, herunder USA, Storbritannien, Tyskland, Korea, Japan, Rusland, Singapore, Indonesien osv., Der dækker flere ansøgninger fra betaling til handel, online apps, blockchain tegnebøger, lån og udlån, teknologisikkerhed, rejser, livsstil, underholdning, sociale, digitale kontrakter, C2C osv. Vi vil fortsætte med at udvide OKB økosystemet til at udvikle flere OKB applikationer til vores brugere og forbedre værdi af OKB.

2. OKB er nu noteret på den største indonesiske indonesiske indeks for digital formue

Bortset fra notering på koreanske børser Probit og Bitsonic, er OKB nu også noteret på Indodax, den største indonesiske kryptokursudveksling den 10. december 2019 og åbner en ny fiat-handelskanal for Indonesian Rupiah (IDR) for OKB.

På knap 24 timer er OKB’s handelsvolumen fortsat med at stige på Indodax takket være den enorme støtte fra det indonesiske samfund. Vi har derfor arrangeret en delingssession for at hjælpe kunderne med at besvare deres brændende spørgsmål, samle forslag og udveksle forskellige ideer.

I dag er OKB noteret på OKEx C2C-markedet, Bitfinex, ALINIEX og Bvnex (to af de største børser i Vietnam), Probit og Bitsonic (to af de største koreanske børser) og Indodax og tilbyder i alt 7 C2C-handelskanaler, der accepterer USD , Vietnamesisk Dong, koreansk won, indonesisk rupiah osv.

Udvidelse af den globale dækning har altid været topprioriteten for OKB-økosystemet. Vi vil fokusere mere på den internationale udvikling af OKB, så brugere over hele verden kan nyde de fordele, det medfører.

3. Betjener over 1.000.000 brugere i hele verden

Når vi vokser OKB-økosystemet, deler vi glæden med samfundet.

For at fejre OKB, der kom ind på markedet i Indonesien, organiserede vi den 11. december 2019 et møde og nogle kampagner med Indodax for at hjælpe brugerne med at gøre sig bekendt med OKB og OKEx-handelsplatformen, og vi uddelte 4.000 OKB-bonus til samfundet.

Den 17. december 2019 gik vi sammen med BiYong for at diskutere OKB-økosystemudvikling og OKB’s tilbagekøbs- og brændskema med vores brugere, og vi modtog en masse gode ideer og forslag.

Lige før jul bad vi samfundet om at oprette sjove videoer om OKB-applikationer og brugere fra USA, Rusland, Korea og Japan osv. For at dele deres oplevelser med OKB, herunder brug af Ledger-tegnebog til at gemme OKB, abonnere på BitTorrent-tjenester med OKB. og shopping på Cryptomall med OKB osv.

4. 6. OKB-tilbagekøb & Forbrænding: 5.945.273,91 OKB Brændt

Vi har gennemført den 6. OKB-ordning for tilbagekøb og forbrænding i denne måned, og 5.945.273,91 OKB blev brændt. Siden 4. maj 2019 har OKBs tilbagekøbs- og forbrændingsordning allerede brændt i alt 13.978.364,45 OKB, hvilket er 4,7% af det samlede cirkulerende beløb (300.000.000 OKB).

Vi vil fortsætte med at perfektionere tilbagekøb og burn-ordningen med forslag fra OKB-brugere, så alle OKB-tilhængere kan nyde fordelene ved at reducere den samlede OKB-cirkulation på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map