OKB Ecosystem Monthly Report – February 2020

I februar fortsatte OKB-økosystemet med gennembrud i forskellige aspekter, såsom udvikling af nye applikationsscenarier, forbedring af OKB-deflationsmodellen, udvidelse af partnere og handelskanaler og konstruktion af OKB-samfundet.

– Testnet af OKChain og OKEx DEx blev officielt lanceret og forventes at komme OKB-indehavere til gode;

– OKB har gennemført det 7. tilbagekøb og burn og i alt 700 millioner udstedte OKB vil blive brændt. Siden da er OKB trådt ind i en periode med absolut deflation og blevet verdens første fuldt cirkulerende platformstoken;

– OKBs interne og eksterne applikationsscenarier udvides yderligere;

– I alt 5 nye OKB-handelskanaler blev tilføjet til spothandel og afventende ordredrift.

– Snesevis af online community-interaktioner blev organiseret for millioner af brugere over hele verden.

Fra og med i dag har OK Blockchain Foundation udviklet mange OKB-brugssager med OKEx, herunder opførelse af op til 13 platformbaserede applikationsscenarier såsom handelsgebyrrabatter, OKEx Jumpstart, OKB-handelsmarked osv. Sammen med 35 eksterne applikationsscenarier, dækker betalings-, markedsdata, tegnebog, udlån og formuestyring, cybersikkerhed, rejse, livsstil og underholdningsprogrammer, der giver OKB-indehavere mulighed for at købe produkter eller tjenester med OKB-token.

Derudover har OKB også fremskyndet sin globalisering og er nu tilgængelig på 8 store fiat-gateways inklusive US dollar, Euro, sydkoreansk vandt, vietnamesisk dong, indonesisk rupee osv. Og er noteret på over 50 handelsplatforme inklusive Bitfinex og Bitmax.

På den anden side leverer den førsteklasses tjenester til millioner af brugere i 141 lande og regioner, herunder USA, Storbritannien, Tyskland, Sydkorea, Japan, Rusland, Singapore og Indonesien.

1. OKB migreres til OKChain

Som en førende kryptobørs samarbejdede vi med OK Blockchain Foundation for at markere det decentrale finansieringsrum ved at lancere den kommercielle offentlige blockchain OKChain testnet og den første DeFi-applikation OKEx DEx den 10. februar. OKChain er meget sikker, virkelig decentraliseret og åben for alle til at nyde fordelene ved blockchain og decentralisering.

OKB migreres snart fra Ethereum ERC-20-netværket til OKChain-mainnet. For at opfylde DPoS-konsensuskravet blev OKT udstedt som det oprindelige token for OKChain, hvoraf oprindelsesblokken kortlægges 100% til OKB-indehavere. I fremtiden vil OKT og OKB være sammenkoblet for at fremme den økologiske udvikling af OKChain. OKB-indehavere vil være i stand til at deltage i styringen af ​​OKChain og blive en supernode.

Efter lanceringen af ​​testnet annoncerede OKB også 5 økosystemmål for sine brugere:

1. OKChain giver brugerne mulighed for at udstede deres kryptovaluta i den offentlige kæde;


2. Brugere kan opbygge deres decentraliserede børs og tilpasse, hvilke aktiver og handelspar de vil notere;

3. OKChain understøtter distributionen af ​​DeFi-applikationer;

4. OKChain understøtter smarte kontrakter;

5. OKChain vil understøtte BTC cross-chain, der fungerer som en bro for at forbinde BTC til verden.

2. I alt 17.161.709,06 OKB blev brændt, OKB vil snart gå ind i absolut deflation

I alt syv runder OKB Buy-back & Forbrænding er udført, med i alt 17.161.709,06 OKB allerede brændt. Den nuværende OKB-omsætning er 282.838.290,94 OKB. Baseret på den aktuelle OKB-pris (USD 5,5) er den samlede værdi af OKB købt og brændt tilbage ca. USD 94,4 millioner.

Efter lanceringen af ​​OKChain testnet er i alt 700 millioner ikke udstedte OKB brændt. Siden da er OKB trådt ind i en æra med absolut deflation og blevet verdens første fuldt cirkulerende platformstoken. Ingen af ​​OKB tilbageholdes af udviklingsteamet, og det brændte OKB kommer alle fra det sekundære marked fra tilbagekøbs- og forbrændingsordningen. Den brændte 17.161.709,06 OKB tegnede sig for 5,7% af den samlede oprindelige omsætning på 300 millioner OKB, og det nuværende cirkulerende beløb er 282.838.290,94 OKB.

Når OKB er migreret til OKChain-mainnet, slettes dets smarte kontrakt på Ethereum, og OK Blockchain Foundation udsteder ikke yderligere OKB i fremtiden, da indtastning af absolut deflation bedre kan gavne OKB-prisen og dens indehavere på lang sigt..

3. Øgede OKB interne og eksterne applikationsscenarier for at styrke brugerrettigheder

Nogle flere OKB-applikationsscenarier blev implementeret på OKEx, og OKB har også nået strategiske partnerskaber med 2 eksterne økosystempartnere.

Den 20. februar lancerede OKEx spotmarginhandel (3X) og opsparingstjenester for OKB med en låne-rente så lav som 0,01%.

Den 25. februar organiserede OKEx den 10. OKEx Jumpstart til HDAO og registrerede en stigning på 120% på sin debutpris. For at abonnere på tokens på OKEx Jumpstart skal deltagerne være OKB-indehavere inden salgets start og nå et minimumsbeholdningskrav for at komme ind. Nuværende OKB-indehavere kan deltage ved at overføre OKB til deres finansieringskonto på forhånd.

Med hensyn til udvidelse af eksterne partnere, nåede OKB den 13. februar partnerskab med ZelCore, en ny generation af højkvalitets tegnebog, der understøtter brugernes OKB-aktivlagring på ZelCore.

Den 24. februar blev HiCats, et blockchain-spil udviklet af Just Studio og udstedt af MixMarvel, en af ​​OKB’s økosystempartnere og tilhængere.

Den 28. februar sluttede InfinitoWallet sig til OKB-økosystemet og tilføjede OKB-token på listen. InfinitoWallet er en af ​​de mest kendte tegnebøger i kryptosamfundet i Vietnam med over 500.000 registrerede brugere og 70.000 aktive brugere hver måned.

4. OKB er noteret på 5 nye handelsplatforme

OKB’s handelsvolumen har opnået hurtig vækst i februar, hvilket tilskyndede flere brugere til at handle og deltage i OKB-økosystemet globalt.

For at imødekomme forventningerne og anmodningerne fra OKB-brugere har teamet tilføjet 5 handelsplatforme i februar til støtte for deponering, tilbagetrækning og handelstjenester sammen med ETF for OKB’s spotmarginhandel.

Den 13. og 17. februar samarbejdede OKB med to berømte koreanske handelsplatforme, Bitribe og BW, for at åbne OKB / BTC og OKB / USDT handelspar. Disse to børser tilbyder primært OKB-handelsportaler til brugere i Sydkorea, Singapore og andre lande.

Den 20. februar er OKB blevet noteret på den Malta-baserede handelsplatform BHEX, som leverer OKB-deponering, tilbagetrækning og handelstjenester til globale brugere.

Den 24. februar er OKB noteret på BitSG, en velkendt handelsplatform i Singapore, til støtte for OKB-deponering og tilbagetrækning og ETF for OKB til spotmarginhandel på BitSG.

Den 24. februar sluttede OKB og ViteX, en decentral handelsplatform, hænderne til at understøtte OKB’s afventende ordnedriftstjenester til ViteX-brugere.

Fra i dag er 8 fiat gateways-tjenester tilgængelige for OKB, inklusive amerikanske dollar, euro, koreansk vundet, vietnamesisk dong, indonesisk rupee osv. OKB er også noteret på mere end 50 handelsplatforme, der dækker 141 lande og regioner rundt om i verden.

5. En milliard globale OKB-brugere opbygger enighed i samfundet

OKB har tæt interageret med millioner af brugere i samfundet gennem snesevis af online-aktiviteter og indsamlet forslag, der er gavnlige for at forbedre OKB-økosystemet fra brugerne..

Efter lanceringen af ​​OKChain og OKEx DEx den 10. februar gennemførte OKEx CEO Jay Hao en AMA i OKEx officielle samfund om emner som udrulning af den fremtidige ret for OKB-indehavere, som brugerne bryr sig mest om.

OKEx holdt en AMA i sit officielle samfund

Den 17. februar afholdt OKEx en AMA i sit officielle samfund for globale OKB-brugere for at forklare og rapportere om spørgsmål relateret til OKBs fremtidige økosystemudvikling.

Alt i alt er der observeret en gradvis stigning i antallet af OKB-brugssager i løbet af de sidste par måneder. Gennem fælles indsats med udviklingsteamet sammen med support fra OKB-indehavere forventes det, at OKB fortsætter med at udvide anvendelsesområdet i de kommende år.

Hvis du har nogle forslag til OKEx, bedes du give os en kommentar nedenfor eller kontakte os på [e-mail beskyttet].

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map