OKB Ecosystem Monthly Report (Dec 2019 – Jan 2020)

Månens nytår er lige gået. Vi ønsker jer alle et sundt og velstående rat-år! I januar fokuserede OKB på at udvide sin lagerstøtte, og vi har dannet partnerskaber med 3 virksomheder for at muliggøre sikker lagring af OKB. Vi har også udvidet OKB’s handelskanaler og tilføjet en ny EURO-deponeringskanal. For at imødekomme vores millioner af OKB-indehavers verdensomspændende behov var vi vært for 5 community-møder i sidste måned for at lytte til deres værdifulde forslag og feedback.

Fra i dag har OKB dannet økologiske partnerskaber med 32 virksomheder globalt og har åbnet deponeringskanaler for snesevis af større lande og områder, herunder USD, EURO, Sydkoreansk won, vietnamesisk Dong og Indonesisk rupee. Vi har også noteret OKB-handelspar på mange større børser takket være vores teams samlede indsats. Hvad der er mere spændende er, at OKB indspillede fremragende præstationer i januar! I 2020 vil vi fortsætte med at perfektionere OKB-økosystemet for at køre OKB til nye højder.

1. OKB registrerede 3.42 USDT i januar med 25% mom-stigning

OKB har opnået fremragende præstationer på markedet i januar og modtaget verdensomspændende support fra brugerne.

I januar steg OKB fra 2,61 USDT til 3,26 USDT og registrerede en stigning på 24,9%. Den højeste i januar var 3,42 USDT.

2. Support og cirkulation af OKB-opbevaring

Flere virksomheder og børser er kommet ind på kryptomarkedet i det forløbne år for at tage en del af denne stigende industri, det samme gør svindel og svindel; beskyttelse af aktiver er derfor blevet et stort problem for brugerne. OKB har ledt efter måder at imødekomme OKB-brugernes behov for sikker opbevaring og cirkulation, og dette vil være et vigtigt fundament for OKB at realisere værdimagtiggørelse i 2020.

I januar fokuserede vi på at dyrke partnerskaber med kendte virksomheder i kryptoindustrien og udvide OKB-lagerstøtte til hardware-tegnebøger, kontraktbøger og cloud-lager, så brugerne kan holde deres aktiver trygt.

Den 7. januar 2020 indgik vi et samarbejde med Portto, et taiwansk kontraktfirma for at understøtte opbevaring af OKB i deres tegnebog, Blocto.

Blocto er en af ​​de nemmeste at bruge blockchain-opbevaringstjenester. Via Blocto kan OKB-indehavere gemme deres aktiver sikkert og samtidig nyde en god brugeroplevelse fra virksomheden.

Den 9. januar 2020 indgik vi et samarbejde med Cool Wallet, et globalt hardware-tegnebogfirma til støtte for opbevaring af OKB.


For at øge brugernes bevidsthed om aktivsikkerhed og takke deres fortsatte support har vi også arrangeret en gratis OKB-hardware-pungkampagne med Cool Wallet, der uddeler bærbare OKB-tegnebogskort, der accepteres i forskellige butikker til de heldige vindere.

Den 10. januar 2020 sluttede vi hænderne med Hoo, en cloud-udveksling af aktivkæder, der understøtter opbevaring af OKB i Hoos tegnebog.

Svindel og phishing-angreb har altid været den største trussel for kryptohandlere. Når nye kryptobrugere kommer ind på markedet og køber OKB hver dag, gør vi vores bedste for at beskytte OKB-brugernes aktiver.

Fra i dag har OKB dannet partnerskaber med 9 brancheførende tegnebøger, herunder Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket og Cobo.

3. Flere OKB-handelskanaler

Vi har arbejdet for at forbedre OKBs likviditet og konkurrenceevne på markedet. I januar har vi yderligere tacklet barrierer for værdiudveksling for OKB-handelskanaler.

Den 9. januar 2020 er OKB officielt noteret på Bitlocus, den europæiske C2C-børs. Brugere kan nu handle OKB med EUR direkte.

OKB understøtter en række almindelige handelsmetoder i Europa, såsom SEPA, SWIFT og VISA. At være verdens tredje største kryptomarked har lancering af OKB-handel i EURO-zonen en dybtgående indvirkning på OKBs økologiske konstruktion. Vi vil fortsætte med at dyrke det europæiske marked i fremtiden.

Den 16. januar 2020 har OKB indgået et samarbejde med CoinBene for at liste OKB-spotparter.

Fra i dag har vi indgået et samarbejde med 8 større C2C-børser, herunder Bitfinex, ALINIEX, Probit og Indodax for at støtte køb af OKB med USD, EUR, vietnamesisk Dong, sydkoreansk won og indonesisk rupee osv. Med hensyn til spot OKB er nu noteret på et dusin mainstream-børser, såsom Bitmax, Bitfinex og BiKi, med over 40 større aktiverhandelspar til rådighed.

4. Udvidelse af OKB-samfundet

Community er et vigtigt bånd mellem OKB-brugere og OKEx. For nylig modtog vi en masse hjertevarmende nytårshilsenvideoer fra vores globale brugere på engelsk, koreansk, japansk, arabisk, kantonesisk, malaysisk, indisk, tamil og andre modersmål.

Den 6. og 10. januar 2020 organiserede vi kampagner for at give vores gratis OKB- og OKB-tegnebogskort for at indsamle værdifulde forslag fra brugere vedrørende lanceringen af ​​OKB-bilreservations- og hardware-tegnebogstjenester.

Vi forstår, at OKB-økosystemet er uadskilleligt fra samfundet, derfor ønsker vi at opbygge et brugercentreret samfund, hvor vi altid kan lytte til kommentarer og forslag direkte fra brugerne, så vi kan fortsætte med at forbedre vores tjenester.

Tak for al din støtte gennem de seneste år, så fortæl os dine forslag og feedback, så vi kan perfektionere OKB-økosystemet til dig!

Fortæl os hvad du synes på [email protected]!

Følg OKEx på:

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map