Kortlægning af Indiens Blockchain Ecosystem – Coinpaprika & OKEX rapport

Denne rapport blev skrevet med af Coinpaprika & OKEx. Det sigter mod at dele indsigt fra et globalt perspektiv på forskellige nye markeder, der vokser hurtigt i hele verden med hensyn til handelsvolumen. Denne rapport er en del af en serie med fokus på det kryptomarked i Indien.

Vi tilskriver drivkraften i det indiske marked for udvikling af kryptokurrency til tre hovedfaktorer, nemlig indvandrere, finans og regeringspolitik. Indien er et af de hurtigst voksende kryptomarkeder, der gradvist indhenter cryptocurrency-udvikling. Det forventes, at den globale markedsandel for kryptotransaktioner på det indiske marked vil stige betydeligt i 2020-2022. Det er også værd at bemærke, at konkurrencen mellem lokale og globale større kryptobørser på det indiske marked bliver mere og mere hård. Børser forventes at styre deres fokus på at forbedre stabiliteten af ​​deres derivatprodukter og tilbyde mere forskellige indskydningskanaler til brugerne.

For at opsummere har denne rapport til formål at analysere de største parter, der er involveret i udviklingen af ​​det indiske kryptomarked, samt kort- og langsigtede problemer, de måtte støde på. Vi håber, at denne rapport kan hjælpe dig med bedre at forstå årsagerne til den hurtige udvikling af det indiske kryptomarked.

Indiens store remitteringsefterspørgsel fremmer brugen af ​​kryptovaluta.

Cryptocurrency har to store applikationskrav i Indien. Den første bruges som et grænseoverskridende overførselsmedium; det andet er som et middel til konvertering til en mere stabil fiat-valuta. Indien er verdens største befolkningsudstrømningsland med mere end 17 millioner indvandrere i 2019 tæt fulgt af Mexico og Kina.

Indien er et land med stærk familiebinding, og et stort antal indvandrere har skabt en stærk efterspørgsel efter pengeoverførsler til Indien. Mængden af ​​pengeoverførsler fra indiske indvandrere har været den højeste i verden gennem årene.

Globale overførselsgebyrer er ujævne. De høje pengeoverførselsgebyrer i mange afrikanske lande har hævet det globale gennemsnit, hvilket har resulteret i et gennemsnitligt pengeoverførselsgebyr på USD 7,4. Mens Indien ligger omkring 6,82 USD, lidt under gennemsnittet på grund af den enorme efterspørgsel efter pengeoverførsler i Indien, var overførselsgebyrerne i Indien i 2019 så høje som 5,67 mia. USD.

Indiens store remitteringsefterspørgsel fremmer brugen af ​​Bitcoin.

Brug af Bitcoin eller andre kryptovalutaer, såsom XRP, som et grænseoverskridende betalingsmedium, kan indisk faktisk spare et stort antal pengeoverførsler. I øjeblikket er Mexico det næststørste overførselsland for migranter efter Indien, en meget betydelig mængde grænseoverskridende pengeoverførsler mellem den mexicanske peso og den amerikanske dollar udføres af kryptokurrency-transaktioner. Ifølge

til blockchain-medier Blokken, fra og med 2020 Q1, har kryptokursudveksling Bitso erobret mere end 2% af USA til Mexico-overførselsmarkedet, selv den spanske bankgigant Santander bringer nu sin Ripple-drevne betalingsløsning til Mexico i år for at fange trend.

Vi mener, at med åbningen af ​​politikker vil Indien være det næste Mexico, og kryptokurrency som et grænseoverskridende betalingsmedium vil gøre en stor forskel på det indiske marked. På grund af stor efterspørgsel efter pengeoverførsel vil det drive velstanden med vækst i digital valuta i Indien i lang tid.

Kryptovaluta som et middel til at konvertere indisk rupee til andre mere stabile fiat-valutaer.


Værdien af ​​indisk rupee er ikke stabil, især under COVID-19-epidemien. Vekselkursen mellem rupee og USD fortsatte med at stige, hvilket fik den førstnævnte til konstant afskrivning.

Indien har imidlertid en stor efterspørgsel efter den amerikanske dollar, såsom online-shopping på Amazon, Netflix-abonnementer osv. Uanset om det skyldes bevarelse af rupee eller forbrugernes efterspørgsel med konstant afskrivning af rupien, har indianerne et stærkt behov konvertere deres rupee til en mere stabil fiat-valuta.

På grund af strenge valutaforskrifter er det imidlertid meget vanskeligt at konvertere rupee direkte til amerikanske dollars. Derfor vil de fleste indianere vælge at konvertere rupee til Bitcoin og derefter til amerikanske dollars gennem C2C-handelsplatforme som LocalBitcoins og Paxful.

Som det fremgår af nedenstående diagram, fortsatte C2C-handelsvolumenet i Indien med at stige, især på Paxful. I løbet af epidemien nåede Rupee-handelsvolumenet op på et nyt højdepunkt. Ud over C2TC-handel udveksles et stort antal rupees til Bitcoin gennem chatgrupper, såsom WhatsApp, Telegram og Facebook, som derefter konverteres til amerikanske dollars. For at opretholde deres aktivs værdi bruges kryptokurrency som et middel til at konvertere rupee til en mere stabil fiat-valuta i Indien.

Bemærk, at politiske faktorer i høj grad påvirker denne handling. Når økonomien begynder at bevæge sig mod de friere og mere retfærdige markeder, hvor indianere har lov til at udveksle amerikanske dollars frit, bliver Bitcoin unødvendigt for dem. Desuden, uanset om kryptokurrency bruges til grænseoverskridende betaling eller konvertering til en mere stabil juridisk valuta, bruger Indian kun kryptokurrency som medium. Det genererer kolossal handelsvolumen, men det betyder ikke, at de vil have Bitcoin eller andre kryptokurver i lang tid.

Løsnet politik fremmer udvikling af kryptovaluta i Indien

Ud over de to ovennævnte krav hjælper løsningen af ​​regeringens politikker også med at fremme udviklingen af ​​det indiske kryptokurrencymarked. Siden 4. marts 2020 har Indiens højesteret afskaffet Bankbank Indiens (RBI) bankforbud mod kryptokurrency, Indiens samlede kryptokurrencymarked er blevet velstående igen, især afspejlet i børsenes handelsvolumen.

Set i perspektivet af lokale børser i Indien, der tager CoinDCX og WazirX som et eksempel, kan vi se, at handelsvolumen fra 4. marts 2020 er steget.

Efter løsningen af ​​politikken afspejledes stigningen i handelsvolumen ikke kun i lokale børser, men også i de store globale børser.

Ifølge data fra Similarweb, i løbet af 1. kvartal 2020, er websitetrafikken for større børser fra Indien steget. Blandt dem oplevede OKExs besøg fra Indien den største stigning og nåede 545,56%. Og ifølge OKEx steg nyregistrerede brugere fra Indien med 4100% i samme periode. OKEX afslørede også, at de snart ville lancere en P2P-handelsplatform i Indien, og indiske brugere vil være i stand til at købe Bitcoin 、 USDT og andre kryptovalutaer med Indian Rupee via flere betalingskanaler. Derudover meddelte den rangerede anden internationale børs Kraken også, at den ville ekspandere til det indiske marked i 2020. Det forventes, at markedskonkurrencen i Indien vil blive stadig hårdere..

Kortlægning af Indiens Blockchain-økosystem

På nuværende tidspunkt er det indiske kryptokurrencyøkosystem stadig under udvikling og forbedres gradvist med hensyn til udveksling, medier og fundament.

I april 2018 udsendte Central Bank of India et cirkulær, der forbyder at regulere finansielle institutioner fra at levere tjenester til kryptovirksomheder. Banker lukkede efterfølgende konti for udveksling af kryptoaktiver og forårsagede omfattende skade på kryptoindustrien. Et par børser er lukket på grund af bankrestriktionen, såsom Koinex, Coindelta, Coinome og Zebpay. De resterende børser klarede forbuddet ved at lancere C2C-handelsplatforme, såsom WazirX, Buyucoin og Giottus.

Siden marts 2020 har Højesteret i Indien afskaffet RBI-bankforbudet mod kryptokurrency, mange børser har genforbundet bankindskud, nogle lukkede børser genstartes, og nogle nye børser åbnes. Nedenfor er de eksisterende børser i Indien.

WazirX

WazirX blev grundlagt i februar 2014 og erhvervet af Binance i november 2019. WazirX er også en af ​​de største lokale børser for kryptokurrency i Indien. Det giver spothandel, herunder C2C og spotmarkeder.

Derudover giver WazirX også hjælpebrugere til at konvertere fiat-valutaer til USDT, men der er grænser for konverteringsbeløbet. Afhængigt af brugernes porteføljestørrelse kan de købe op til 3000 USDT i en enkelt købsordre.

Med hensyn til depositum kan brugerne deponere INR via UPI / IMPS / NEFT / RTGS.

Wazirx ‘gennemsnitlige handelsvolumen nåede USD 2,8 mio. I april 2020, hvoraf 16% stammer fra BTC / INR; 14% kommer fra USDT / INR. Fra i dag er WazirX den største lokale børs i Indien.

Bitbns

Bitbns blev grundlagt i december 2017. Det leverer spothandel inklusive C2C og spotmarkeder. Det tilbyder også marginhandel med 1x gearing. Med hensyn til indbetaling understøtter Bitbns flere indbetalingsmuligheder, herunder UPI, BHIM, Tez, Paytm, Phonepe, NEFT / IMPS / RTGS. I april 2020 var Bitbns ‘gennemsnitlige handelsvolumen tæt på USD 600.000. Blandt dem kommer 51% fra BTC / INR, og 39% kommer fra USDT / INR.

Coindcx

Coindcx blev grundlagt i april 2018 og er en af ​​de største lokale lokale børser i cryptocurrency. Det giver spothandel, futures og marginhandel. Blandt disse er futures – kendt som DCXfutures – drevet af sit strategiske partnerskab OKEx og til gengæld for at give OKEx fodfæste på det indiske marked. Ved hjælp af DCXfutures vil indianere kunne handle kryptoderivater. Med hensyn til depositum kan brugerne deponere INR via IMPS eller UPI. Hvis brugere ikke har gennemført KYC-verifikationer, kunne de kun indbetale / hæve op til 10.000 INR; KYC-verificerede brugere kan indbetale op til 1.00.000 INR & træk op til 2.00.000 INR.

Coindcx-handelsvolumen steg ved udgangen af ​​april 2020 med en gennemsnitlig 24-timers handelsvolumen opretholdt på USD 200.000. Blandt dem bidrager 85% af handelsvolumen af ​​BTC / INR.

ZebPay

ZebPay blev grundlagt i oktober 2014, og i september 2018 annoncerede det lukningen af ​​operationer og skyldte det på de indiske regerings kryptokurrencybestemmelser. I marts 2020 genåbnede ZebPay i Indien. Det giver spothandel inklusive C2C-markedet (INR & AUD) og spotmarkedet. Med hensyn til depositum kan brugerne deponere INR via NEFT, RTGS eller IMPS. Efter genåbningen har væksten i ZebPay-handelsvolumen været stærk, og den gennemsnitlige handelsvolumen nåede USD 1,2 millioner i april 2020, hvoraf 73% stammer fra BTC / INR.

Andet

Derudover er der mange andre cryptocurrency-udvekslinger i Indien:

Resumé

Flere drivkræfter fremmede den hurtige udvikling af det indiske kryptokurrencymarked, herunder

  • Indiens store pengeoverførselskrav tilskynder til brug af kryptokurrency;
  • Kryptovaluta som et middel til at konvertere rupee til mere stabile fiat-valutaer;
  • Løs regeringens politik med til at fremme udviklingen af ​​kryptokurrencymarkedet i Indien.

Baseret på ovenstående faktorer er handelsvolumenet for lokale indiske børser som WazirX, CoinDCX, Zebpay osv. Steget kraftigt sammen med globale større børser som OKEx, Kraken, Bitstamp osv. Trafikken fra Indien steg også i første kvartal 2020. Det forventes, at markedskonkurrencen i landet bliver stadig hårdere i 2020.

Men vi kan også se nogle kortsigtede og langsigtede problemer på det indiske marked. På kort sigt, på grund af den nuværende mangel på regulatorisk klarhed, nægter nogle banker fortsat tjenester til kryptobørs. Markedet for kryptokurrency har brug for mere gunstige lovgivningsmæssige politikker, herunder skatteforpligtelser. Uanset om kryptokurrency bruges til grænseoverskridende betaling eller til konvertering til en mere stabil lovlig valuta, har bitcoin på lang sigt ikke været brugt der som en butik med værdiendepunkt, men snarere som en kanal, så det vil ikke blive holdt i lang tid. Og det er også stærkt påvirket af politiske faktorer. Det betyder, at når økonomien bevæger sig mod et friere og mere retfærdigt marked, er bitcoin ikke længere nødvendigt for indianere. Men selv som hjælpeprogram er efterspørgslen efter bitcoin steget dramatisk i lande, hvor fiat-valutaen er faldet betydeligt. Vi vil fortsætte med at observere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map