Hvorfor PayPal og Venmo er et større løft for crypto-adoption end Revolut

PayPals kryptoindgang er sat til at øge både adoption og købmandskryptovaluta – Market Watch

Når det kommer til masseadoption, fik Bitcoin (BTC) og andre kryptokurver et stort løft i denne uge efter PayPal Holdings Inc., onlinebetalingsgiganten, der har en markedsværdi på 239 mia. $, annonceret tilføjelsen af ​​fire store kryptokurver til dets produkttilbud. Fra og med 2021 kan brugere købe, holde og sælge kryptokurrency direkte fra deres PayPal-konto.

Efter PayPal’s meddelelse steg prisen på BTC og mange altcoins betydeligt. 

BTC fik et enormt løft fra PayPal-meddelelsen. Kilde: OKEx, TradingView

Som anført af PayPal fremskyndede den stigende interesse for digitale betalinger – drevet af COVID-19 og udviklingen af ​​centralbankens digitale valutaer eller CBDC’er – selskabets vedtagelse af kryptovalutaer.

De fire understøttede kryptokurver – BTC, Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC) – vil først blive gjort tilgængelige for brugere i USA i de kommende uger og forventes at udvide til Venmo og vælge internationale markeder i første halvdel af 2021.

PayPal’s kryptostrategi i korte træk

PayPal erklærede, at kunder vil være i stand til at bruge kryptokurrencybeholdninger til at finansiere deres køb med 26 millioner købmænd over hele verden. For at give en problemfri oplevelse opkræves der ikke noget servicegebyr for køb eller salg af krypto i slutningen af ​​året. Derudover opkræves der ingen gebyrer for at opbevare kryptovaluta på en PayPal-konto. Virksomheden udelukkede også eventuelle konverteringsgebyrer mellem kryptokurrency og fiat. På samme måde påfører PayPal ikke købmandens ekstra integrationer eller gebyrer for at acceptere kryptobetalinger.

PayPal har også fået en betinget BitLicense af New York State Department of Financial Services. Derudover har PayPal fortsat med at udvide sin kryptostrategi gennem partnerskaber med depotmænd. Det har været rapporteret at PayPal udforsker erhvervelsen af ​​Bitcoin-depot BitGo Inc. til sine depotydelser.

Der er dog begrænsninger for PayPal’s kryptotilbud. Brugere kan ikke indbetale eller trække kryptovaluta ind og ud af deres konti – hvilket betyder, at de kun kan indeholde kryptokurver købt via deres PayPal-konto.

Endelig Meltem Demirors, strategichef hos CoinShares, mener at PayPal muligvis lancerer sin egen digitale valuta i de næste seks til 12 måneder.

Venmos tusindårsmarked kan være nøglen til masseadoption

Mens PayPal har gjort det 346 millioner aktive brugere, Fra 2. kvartal 2020 har dets datterselskab, Venmo, det højeste potentiale til at øge den almindelige anvendelse af kryptokurrency. 

Venmo er en mobil peer-to-peer-betalingsapp med 52 millioner brugere at dominerer markedet for mobilbetalinger blandt amerikanske årtusinder – blandt hvilke BTC har vundet popularitet. Af denne demografiske rapportering var 59% troede kryptokurver er positive innovationer inden for finansiel teknologi. Desuden ejes 17% af årtusinder af kryptokurver. Derudover JP Morgan Chase for nylig bemærkede at årtusindernes præference for BTC frem for guld er nøgledriveren for den digitale valutas langsigtede prisstyringspotentiale. 


Revoluts kryptosucceshistorie

Revoluts vedtagelse af kryptovaluta-tjenester kan fungere som en referencesag for PayPal. Den digitale bank først lanceret dets cryptocurrency-tjenester i 2017 og tillod brugere at købe og handle BTC, LTC og ETH. Firmaet udvidede senere sine kryptotilbud til BCH, XRP og Stellar lumen (XLM). Kryptotilbudene var oprindeligt tilgængelige for europæiske kunder, inden Revolut udvidede dem til OS., Japansk og australsk kunder i 2020. 

Revolut har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i kryptokurrencyhandel siden COVID-19-udbruddet. Over 30% af Revoluts 10 millioner brugere har det handles kryptokurver i appen. Væksten er mest bemærkelsesværdig i april 2020, hvor der var en 68% månedlig stigning af brugere, der handlede kryptokurver og en 63% månedlig stigning i gennemsnitsværdien af ​​hver kryptokurrencyhandel. 

Cryptocurrency er fortsat kernekomponenten i Revoluts forretning. Som angivet af selskabet årsrapport, dets kryptokurrencybeholdning steg fra 37 millioner GBP til 93,8 millioner GBP i 2020.

Detailoptagelse af krypto ser beskeden vækst

Fra PayPals kryptomeddelelse til Square’s $ 50 millioner Bitcoin-investering har institutioner oplevet voksende interesse for kryptokurver. Imidlertid er adoption af kryptokurrency blandt detailhandlere stadig begrænset – dog data fra Coinmap viser, at der var en kort stigning i detailhandlere, der accepterede kryptokurver i marts, sandsynligvis forårsaget af COVID-19. Siden da har antallet af kryptobetalingssteder haft en beskeden vækst med 19.072 kryptobetalingssteder til dato.

Antallet af kryptobetalingssteder steg især i marts 2020. Kilde: Coinmap

Mens introduktionen af ​​kryptovalutaer i detailhandelen er vokset langsomt i 2020, kan PayPal-meddelelsen være en spilskifter ved at lade digitale valutaer nå 26 millioner PayPal-handlende. Henri Arslanian, PwCs globale kryptoleder, fortalte OKEx Insights:

"Mens andre betalingsfirmaer i USA, som Robinhood eller Square, allerede tilbød adgang til krypto, er PayPal langt større og mere international."

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map