Først nogensinde godkendte Bitcoin ETF, og Stablecoin-markedet når en ny milepæl

De største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af.

Som det generelt er tilfældet, var det endnu en travl uge i blockchain- og kryptovalutaindustrien. En længe ventet Bitcoin ETF er endelig bestemt til at ramme en reguleret børs inden årets udgang, da både EU og USA ser ud til at tage stablecoins – som i alt rammer 20 milliarder dollars – mere alvorligt.

Læs de mest relevante detaljer om disse historier og mere i denne udgave af OKEx Insights ‘Ugens Crypto News!

Første krypto-børsnoterede fond nogensinde, der er noteret på Bermuda

Efter mange års ventetid har verden endelig sin første Bitcoin ETF.

Den meget forventede børshandlede fond kommer i form af Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF, som vil blive opført på Bermuda Stock Exchange af den brasilianske baserede fondsforvalter Hashdex.

Tre millioner aktier er stillet til rådighed via privat placering og er prissat til $ 1.000 hver.

Vigtigste takeaway

  • Den første nogensinde notering af en børs, der handles med kryptokurrency, vil sandsynligvis styrke chancerne for, at en Bitcoin ETF får lovgivningsmæssig godkendelse i USA – noget der endnu ikke er sket, hvor Securities and Exchange Commission regelmæssigt citerer markedsmanipulation som den afgørende faktor. i dets hyppige afvisning af ansøgninger.
  • Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF vil sandsynligvis også se stor interesse fra institutionelle investorer, der ønsker at få fuldt reguleret eksponering for BTC.

Amerikanske banker har muligvis reserver til stablecoins

US Office of the Controller of the Currency har endnu en gang styrket kryptovalutaindustrien ved at udstede ny vejledning, der giver nationale banker og føderale opsparingsforeninger mulighed for at holde reservefonde til stablecoins – dvs. kryptokurver knyttet til fiat-valutaer.

Naturligvis er bureauets vejledning ikke en eksplicit godkendelse af stablecoins, og banker, der vælger at levere tjenester til stablecoin-udstedere, skal stadig overholde praksis mod hvidvaskning af penge, såsom Kend dine kunders krav.

Vigtigste takeaway

  • Det uafhængige bureau for det amerikanske ministerium for finansministeriets seks-siders fortolkningsbrev vil i høj grad øge tilliden til stablecoin-udstedere, der vælger at placere deres reserveaktiver på nationale bankkonti, da dette vil sikre, at de udstedte stablecoins faktisk er fuldt bakket op.
  • Den nye vejledning illustrerer også OCC’s fortsatte vilje til at spille bold med den regulerede kryptovalutaindustri, efter at de for nylig har tilladt føderalt chartrede banker at have kryptovalutaer.

Europa-Kommissionen foreslår lovgivningsmæssige rammer for kryptokurver

Efter den nylige nyhed om, at Europa-Kommissionen havde til hensigt at foreslå en lovgivningsmæssig ramme for kryptokurver, gjorde den udøvende afdeling af EU netop det torsdag via en Foreløbigt forslag på 168 sider.

Vigtigste takeaway

  • Forslaget fremhæver, at stablecoins såvel som kryptokurver har potentiale til at blive bredt accepteret og derfor kræver "strengere krav." Denne stemning skal styrke dem, der tror, ​​at digitale valutaer er på vej til almindelig vedtagelse.
  • Fordi forslaget er en del af Kommissionens Digital Finance-pakke, illustrerer det, hvordan EU er interesseret i at følge de seneste, hvis ikke de nyeste, tendenser inden for blockchain og fintech-sfærer.

Ethereum-skaleringsløsning Optimism frigiver testnet

Efter den nyhedsværdige DeFi-inducerede overbelastning på Ethereum-netværket har en Ethereum Layer-2-skaleringsstart kaldet Optimism frigivet sit begrænsede testnet. Optimisme bruger specifikt et værktøj kaldet "Optimistisk opdatering" i et forsøg på at levere en andenlagsløsning og dermed reducere gasafgifterne på verdens mest populære smart-kontraktplatform.


Decentral applikation Synthetix, en udveksling af syntetiske aktiver, har allerede integreret sig med Optimisms testnet og vil tilskynde brugere med SNX-tokenbelønninger.

Vigtigste takeaway

  • Den førende decentraliserede børs, Uniswap, forventes at blive integreret med Optimism i den nærmeste fremtid – noget der skulle hjælpe med at nedbringe de utroligt høje gebyrer forbundet med brugen af ​​DEX. Chainlink (LINK), det mest populære Ethereum-baserede DeFi-token, forventes også at integreres med Optimism.
  • En reduktion af gasafgifterne ved brug af Ethereum-baserede DeFi-projekter vil gå langt i retning af at styrke den voksende industri.

De gennemsnitlige transaktionsgebyrer på Ethereum-netværket er steget ved siden af ​​udstedelsen af ​​nye DeFi-tokens. Kilde: Blockchair

Stablecoin-markedet rammer ny milepæl og overgår 20 milliarder dollars

Den samlede samlede værdi af stablecoin-markedet har nået en ny milepæl ved at overgå markeringen på 20 milliarder dollars torsdag. Dette kommer kun fire måneder efter, at den samlede værdi af stablecoins nåede 10 milliarder dollars.

Vigtigste takeaway

  • Den fortsatte stigning i stablecoin-udstedelsen er tegn på et krav fra investorer og handlende om at afdække deres risiko midt i den igangværende COVID-19-pandemi og dens globale økonomiske konsekvenser.
  • Derudover kan stigningen i stablecoin-udstedelsen delvis tilskrives den aggressive stigning i decentraliseret finansiering, hvor stablecoins ofte bruges til at generere høje renter.

Den samlede markedsværdi for stablecoins har overgået 20 milliarder dollars. Kilde: Møntmåler, udfoldet, Twitter

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map