Fidelity Files for Bitcoin ETF-Like Fund og Libra Nabs en DC Veteran

De største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af

Kryptovalutaverdenen holder aldrig op med at bevæge sig, og denne uge var ingen undtagelse. Vi så et nyt institutionelt investeringsfokuseret Bitcoin (BTC) -produkt blive arkiveret, en ny kæmpe komme ind i kryptomineringsområdet, Libra Association poacher en anden embedsmand og mere. 

Hold øje med, hvad du måske har savnet i denne uges udgave af OKEx Insights ‘Ugens Crypto News.

Fidelity indgiver ny BTC-fokuseret fond til institutionelle investorer

Fidelity Investments Inc., et større amerikansk multinationalt selskab med finansielle tjenester, har indgivet Dokumenter med United States Securities and Exchange Commission om at lancere en ny BTC-fokuseret fond, kaldet Wise Origin Bitcoin Index Fund I, LP.

Minimumsinvesteringsbeløbet er, som bemærket i arkiveringen, $ 100.000 – der er målrettet mod institutionelle investorer, som for nylig har fået eksponering for gældende digitale valutaer.

Vigtigste takeaway

  • Bitcoin-fortalere har længe haft øje med en børsnoteret fond, der ofte betegnes som en ETF. Selvom ansøgninger om et sådant produkt gentagne gange er blevet afvist af SEC, kan Fidelitys nye BTC-fokuserede fond muligvis fungere som et andet levedygtigt alternativ for den institutionelle crowd.
  • Nogle i 401 (k) rummet er optimistiske nok til at bemærk deres forventninger at Fidelity’s fond kunne nå 1 mia. $ i aktiver under forvaltning.

Digital Currency Group går ind i kryptomineringsrum med Foundry

Digital Currency Group, et velkendt krypto-venturekapitalfirma, der især driver Grayscale Investments, Genesis og CoinDesk, tilslutter sig kryptovaluta-minesektoren via et nyt datterselskab. Called Foundry, det Rochester, NY-baserede selskab vil beskæftige sig med minedrift, staking, hardwarefinansiering, indkøb af udstyr og rådgivning.

Digital Currency Group planlægger investerer mere end $ 100 millioner ind i datterselskabet ved udgangen af ​​næste år.

Vigtigste takeaway

  • Bitcoin-minesektoren er stort set domineret af operationer i Kina, der hævder 65% af den første og først og fremmest kryptokurrency’s samlede hashrate. Støberi kan hjælpe nordamerikanske minearbejdere med at kræve en større markedsandel end den nuværende tilnærmelse på 8%.

Kina dominerer Bitcoin-minesektoren. Kilde: Cambridge Centre for Alternative Finance

Libra Association ansætter tidligere juridisk leder for Homeland Security

Libra Association – gruppen bag den Facebook-associerede digitale valuta, Libra – har hyret den tidligere generalsekretær Steve Bunnell, den amerikanske juridiske direktør.


Vigtigste takeaway

  • Ansættelsen af ​​Bunnell illustrerer Libra Association’s fortsatte skub for at vinde de amerikanske lovgivers gunst ved at ansætte tidligere embedsmænd. Han vil erstatte en tidligere direktør for håndhævelsesnetværket for finansielle forbrydelser.
  • Bunnell har tidligere erfaring med databeskyttelse og sikkerhed på advokatfirmaet O’Melveny & Myers, der fungerede som rådgiver i oprettelsen af ​​Crypto Rating Council. Som sådan kan han medbringe nogle meget tiltrængte ekspertise til Vægten efter en lang række spørgsmål om databeskyttelse fra Facebook gennem de seneste år.

ShapeShift sagsøger erstatning efter indvendigt job

ShapeShift sagsøger den tidligere senioringeniør Azamat Mukhiddinov for skader på grund af den tilsyneladende tyveri på $ 900.000 i BTC ved hjælp af ondsindet software. Sagsøgte har angiveligt allerede tilbagebetalt den digitale aktivudveksling via bankoverførsler, BTC-transaktioner og affaldssække fulde af kontanter.

Den civile retssag har været indgivet ved Colorado Federal District Court.

Vigtigste takeaway

  • ShapeShift oplevede tidligere en ikke-forskelligartet "inde job" i 2016, hvilket indikerer, at børsen muligvis skal styrke dens interne sikkerhed.

Amerikanske sager anklager mod påståede nordkoreanske kriminelle konti

Amerikanske anklagere har indgav en fortabelsag mod 280 kryptokurrency-konti med påståede bånd til nordkoreanske statsstøttede kryptokurrencyudvekslingshacks og hvidvaskning af penge.

De pågældende hacks involverer tyveri på $ 272.000 fra en ikke navngivet børs og et tyveri på $ 2,5 millioner fra en børs i USA. De stjålne midler blev angiveligt vasket via kinesiske håndkøbere med en historie med krypto-involveret hvidvaskning af penge..

Vigtigste takeaway

  • Det har længe været cirkuleret blandt kryptokurrencyfokuserede nyhedsforretninger, at Nordkoreas statsstøttede kryptokurrency hacking netværk er omfattende. Denne nye klage kan skinne et lysere lys over de indre mekanismer i det tilsyneladende kriminelle netværk.

 

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map