CoinMarketCaps Carylyne Chan: Dagens økonomiske situation (Brrr) er positiv for Crypto som grundlæggende spørgsmål til mennesker

Dette er det første interview i OKEx Interviews, en række samtaler offentliggjort på vores akademi med ledere og bygherrer i kryptobranchen.

Sidste uge brød nyheden om, at kryptoindustriens veteran CoinMarketCap (CMC) har været erhvervet af krypto-udveksling Binance.

OKEx Academy talte med Carylyne Chan, CMC’s nye midlertidige CEO – og tidligere Chief Strategy Officer – om erhvervelsen, “kryptorevolutionen”, coronavirus, og hvilken slags te hun drikker, der arbejder hjemmefra hele dagen.

Contents

Erhvervelsen

OKEx: Hvad hører du lige nu fra samfundet om erhvervelsen, og hvordan reagerer du?

Carylyne Chan: Jeg har hørt flere sider. Der er bestemt mennesker der ikke er så glade for det. Jeg tror, ​​at mange af disse mennesker er mere filosofisk tilbøjelige til uafhængighed og ikke-indblanding, decentralisering. Det er den største, antager jeg, at det er modstandere af aftalen.

Men på samme tid har jeg faktisk også hørt en masse positive synspunkter. Mange af disse er mennesker, der føler, at dette skridt repræsenterer modenhed for rummet. Du ved, vi er kommet til et punkt, hvor folk nu laver alle disse M&A [fusioner og opkøb] bevæger sig, og det er et tegn på, at krypto modnes.

Jeg har faktisk set nogle ret interessante kommentarer på Reddit, hvor folk talte om, hvordan det ikke nødvendigvis er en dårlig ting, da det er et frit marked, og folk selvfølgelig har andre alternativer til begge virksomheder.

Så længe begge virksomheder fortsat er virkelig opmærksomme på deres perspektiv og deres position i dette rum og fortsat bygger ting til brugere og samfundet, kan brugerne fortsætte med at vælge disse to produkter. De kan vælge disse to virksomheder, fordi de stoler på dem, og de tror, ​​at de leverer de bedste produkter og oplevelser til slutbrugeren.

OKEx: Hvad er dit svar på de negative kommentarer eller til mennesker, der føler sig utilpas med flytningen?

Carylyne: Jeg tænker ud fra mit perspektiv, at det vigtigste at huske er, at det er i CMC’s interesse at fortsætte med at være neutral og gennemsigtig, hvad vi laver.

Så jeg ved, du har læst brevet [Carylyne og Brandon Chez (CMCs grundlægger og tidligere CEO) skrev begge bogstaver til samfundet om erhvervelsen – OKEx], og jeg tror, ​​jeg slags gik i detaljer der om dette. Men det vigtigste er, at det giver mening for os at fortsætte med at gøre tingene rigtigt af vores brugere, fordi de kan vælge.

Jeg tror, ​​den største ting for mig, når nogen stiller spørgsmålstegn ved det, ved du, du behøver ikke tage mit ord for det lige nu. Men hvis du giver CMC en chance for de næste par måneder eller de næste par år, vil du være i stand til at se, at vi fortsat vil handle på en måde, der er i tråd med det, vi har sagt hele tiden. Vi vil stadig handle med integritet. Vi kommer ikke til at rode med nogen af ​​vores reklamekunder.

Bare giv os lidt tid. Bliv ved med at observere os. Bliv ved med at kalde os ud, hvis du vil. Jeg synes, det er sundt og godt for alle involverede.

OKEx: Hvad vil CMC få ud af sit nye moderselskab?


Carylyne: Binance er en meget større virksomhed end CMC, de har næsten ni hundrede ansatte nu. Så det er gået igennem et væld af børnesygdomme, som CMC i øjeblikket har. 

Vi har omkring 30 mennesker nu, og vi er alle fordelt. Kommunikation er noget, vi stadig prøver at vænne os til på dette niveau. Vi forsøger for eksempel stadig at rette op på vores HR-processer. Vi forsøger stadig at finde ud af, hvordan vi kan gøre vores økonomi ordentligt på tværs af forskellige regioner og lignende.

Så jeg tror, ​​at mange af disse slags bedste praksis har gjort det. Og for mig at have den slags forståelse for, hvordan andre virksomheder gør det, og at de giver os dette strukturerede råd til, hvordan det ville være at køre nogle af disse processer inden for CMC, for at skalere mere effektivt, så vi kan slags fokusere på produktet, vi kan fokusere på engineering og oplevelsen for slutbrugeren – jeg tror, ​​det vil være meget, meget nyttigt for os med hensyn til at skalere CMC over tid.

Likviditet og gode data

OKEx: I november CMC forelagde dens nye likviditetsmåling. Hvorfor er det vigtigt at have?

Carylyne: Som du sikkert ved, var der et ret stort problem med volumeninflation, der startede engang i 2018. Tidligt i 2018. Og folk forsøgte stort set at spille placeringen på CMC. De har et stort incitament til at prøve at spille placeringen, så du klatrer, og du får flere brugere og lignende.

Så jeg tror, ​​hvad vi gjorde var i stedet for bare at forsøge at komme med en halvbagt løsning, vi prøvede at forstå, hvorfor dette skete. Og en stor del af det er, fordi der i krypto ikke er nogen central regulerende myndighed. Så ingen prøver at regulere, hvad der sker, når en børs ikke rapporterer de rigtige mængder, eller hvis en erhvervsdrivende er det vaskehandel. Det er svært at regulere disse ting, og ingen gør det.

Så vi begyndte at spørge os selv, er volumen den rigtige måling til at gøre dette? Fordi du ikke rigtig kan regulere det som en outsider. Så det er derfor, vi kom op med likviditetsmåling. Det tager grundlæggende hensyn til alle de forskellige markedspar, og det opdaterer dynamisk den metriske, afhængigt af hvor flydende markedet er.

Generelt vil jeg sige, at dette var en grundlæggende måde for os at løse problemet ved at se på det fra en anden vinkel med hensyn til likviditet, hvilket er det, handlende bryr sig om. I stedet for bare volumener, som nogle gange kan være ret kosmetiske, i denne branche specifikt.

OKEx: Hvad mener vi nøjagtigt, når vi taler om gode data?

Carylyne: Så for det første har CMC historisk set flest data. Hvis du vil se historisk, hvad der er sket over tid, har CMC indsamlet data siden 2013. Det er bestemt en stor ting for CMC som dataaggregator.

Hvad bestemmer datakvaliteten? Jeg tror, ​​at en del af det er, hvor godt du er i stand til at dyrke dataene. Så vi har anomaliedetektion indbygget i vores algoritmer. Og da på grund af det faktum, at CMC er den største aggregator og også den største henvisning til enhver udveksling, vil de [udvekslinger] også sørge for, at de rapporterer dataene til CMC på en måde, der er så nøjagtig som muligt, så vi kan præsentere dem i det rigtige lys.

Så den anden del af det er, at CMC også er filosofisk tilbøjelig til ikke at censurere data. Så det er derfor, vi har “rapporteret data.” Men vi har også “justerede data.” Så det vil bare give folk et valg for, hvad der giver mening for dem, hvad de vil se. Nogle mennesker vil f.eks. Bare se ufiltrerede diskenheder.

Vi vil fortsætte med at forfine mange af disse [metrics]. Det er en slags iterativ proces for højeste kvalitet, fordi den ændrer sig i henhold til levetiden for, hvordan industristrukturen ændres. Så tilbage i 2015 var det anderledes. Datakvaliteten var forskellig fra kvaliteten af ​​data, som vi taler om lige nu.

Og jeg tror, ​​at det bare vil fortsætte med at ændre sig over tid. Så vi holder altid øje med det. Vi har en masse brugere af samfundet, der giver os feedback på disse data. At have udvekslinger, der tilskyndes til at give os de rigtige, nøjagtige data.

Alle disse bidrager til CMCs fortsatte kvalitetssøgende ejendomme, vil jeg sige. Det gør os i stand til at levere denne form for høj kvalitet til vores brugere over tid. Også nye målinger, der kommer op. Det vil sandsynligvis også være nyttigt.

Krypto-revolutionen og adoption

OKEx: I brevet, som du skrev til samfundet om denne erhvervelse, sagde du "Den vigtigste målestok til introduktion af ideer og funktioner på CoinMarketCap har været og vil være: ‘Genspejler dette effektivt tilstanden i kryptorevolutionen i dag?’"

Kan du udvide om, hvad crypto-revolutionen er for jer, og hvad det betyder at afspejle det?

Carylyne: Så lige siden Brandon startede CMC, har han altid været den slags person, der tænker på det som om det frie marked. Hvorfor har vi tusinder af tokens i dag, hundreder og tusinder af forskellige slags blockchains?

Jeg tror, ​​at den opfattelse, der har formet, hvordan CMC er blevet, handler om, hvordan præsenterer du alle dataene på et frit marked / fri konkurrence? På en måde, der viser, hvordan tingene udvikler sig over tid? Dette er grunden til, at det giver mening, at CMC’s data er interessante over tid. Så du kan se, hvordan tingene har udviklet sig over tid med hensyn til branchens struktur.

Så når vi siger, at vi tilføjer disse funktioner baseret på, om det afspejler revolutionen – det ligner mere hvilke andre data, vi kan fremvise på CMC, der vil hjælpe folk med at forstå, hvordan branchens struktur ser ud i dag?

Kan vi præsentere det på en måde, så folk kan se, at der er den slags frihed? Der er en slags fri konkurrence i det rum, der sker. Så det vil fortsætte med at forme mange af de ting, vi beslutter.

Måske tilføjer vi andre ting som DApps eller NFT’er [ikke-svampelig tokens], ved du over tid. Det vil være reflekterende, fordi folk vil se det på CMC, og de vil se andre placeringer på siden osv.

OKEx: Når jeg hører "kryptorevolution" Jeg tænker på et andet udtryk, der kastes meget, hvilket er "adoption."

Hvad betyder dette udtryk specifikt for dig?

Carylyne: Ja, stort set alle har en anden definition. Så vedtagelse udvekslingsmæssigt ville være forskellig fra vedtagelse fra et DApp-spilperspektiv. De er slags indbyrdes forbundne.

Men på en måde vil jeg sige, at adoption ser en kritisk masse af mennesker, der vil være interesseret i noget.

Og jeg tror på grund af mange samtaler, jeg har haft, mange mennesker tror, ​​at dræber-appen til krypto stadig er dens funktion som et monetært system, som et værdibud..

Det forekommer mig stadig den dominerende afhandling, som de fleste mennesker har om, hvad revolutionens frihed betyder, og også hvad betydningen af ​​krypto er med hensyn til, at folk vedtager den. Så det vigtige spørgsmål er, at folk ejer krypto, bruger folk krypto?

Derfor kan du se, at mange projekter fokuserer på ting som “kan du få dette på et POS [salgssted]? Kan vi få dette ind i betalingssystemer, i onlinebutikker? ” Ting sådan.

Så mange af dem arbejder på forskellige ting. Men det føles som om en slags overordnet tema bare er i stand til at bruge krypto enten som penge eller som en måde at udvide andre dele af økosystemet, der kunne være bedre automatiseret, som Ethereum med smarte kontrakter eller andre smarte kontraktplatforme.

Selv lad os sige kommende ting som DeFi [decentraliseret finansiering] eller noget, der stadig er penge, det er bare en anden måde at redegøre for det eller et andet system inden for den monetære konstruktion, som vi har i vores sind.

Den globale finanskrise

OKEx: Hvad tror du, den nuværende globale økonomiske situation kan betyde for krypto?

Carylyne: Så alt hvad jeg siger er naturligvis spekulation.

OKEx: Og ikke investeringsrådgivning!

Carylyne: Ja! Jeg tror, ​​at en stor del af det er, at vi ser mange nylige emner og talepunkter omkring kvantitativ lempelse, og hvad det betyder for inflation, som Brrr [ meme – OKEx], sådan noget.

Alt dette kommer sammen på en måde, der viser os, at flere og flere mennesker prøver at forstå, hvad det betyder for deres tegnebog. Hvad betyder det i det lange løb? Og jeg tror, ​​det er faktisk en positiv tendens for krypto, fordi folk begynder at stille spørgsmålstegn ved “hvad er de grundlæggende, vi har af de penge, vi bruger?”

Og for mange af de mennesker, der er i kryptoindustrien i dag, starter vi med at genforstå, hvad det betyder at have penge, og hvorfor det betyder noget. Så det er positivt, at folk nu begynder at stille spørgsmålstegn ved disse ting mere offentligt.

Så som folk i industrien kan vi faktisk gøre en stor rolle i at hjælpe andre med at forstå det. Mange mennesker omkring mig har en tendens til at spørge mig om ”krypto, det er ikke rigtige penge, ikke? Det er imaginære internetpenge. Så hvad betyder det? ”

Jeg er ligesom, ja, men de penge, du har i din tegnebog lige nu, er også noget imaginære. Det er bare, at folk er enige om, at det har samme værdi for hinanden.

Så hvis det er tilfældet, så prøv at tænke på, hvordan du udvider systemet på en måde, der giver mening. Er du interesseret i det? Kan du forestille dig en anden måde, forskellige kryptosystemer, forskellige blokkæder og forskellige idealer, der er derude, og som har friheden til at vælge mellem det over tid? Jeg synes det er virkelig interessant.

Så makrotendenser hjælper bestemt krypto på den måde til at skubbe folk til at forstå mere af rummet nu, mere end nogensinde før.

OKEx: Så i krypto ser vi dette rum til alternativer til det traditionelle finansielle system. Men på samme tid ser vi kryptovirksomheder, der arbejder direkte med det traditionelle finansielle system, specielt fordi vi har brug for fiat on-ramper.

Er det en modsætning til den oprindelige etos i krypto?

Carylyne: Jeg tror, ​​det er ikke nødvendigvis en modsigelse i den forstand, at – hvis man går tilbage til den oprindelige forudsætning, som vi talte om, folk naturligvis er fri til at vælge det, der giver mest mening for deres livsstil.

Så hvis fiat løser de fleste af dine problemer i dag, er der ingen grund til, at du ikke fortsætter med at bruge det. Men jeg tror, ​​det er lidt bundet tilbage til adoptions ting.

Er der en grund til at bruge den [krypto]? Og for de fleste er der ikke lige nu, bortset fra diversificering af deres portefølje, til spekulation.

Så det er virkelig op til os at finde ud af, hvad der ellers er der, vi skal gøre for at tilskynde til flere af disse brugssager.

Det er faktisk noget, som vi ved CMC taler meget om internt. Hvis vi er her i denne position, og folk ser efter os til at give ideer til, hvad de kan gøre med deres krypto eller som et alternativ til nogle af de systemer, de er vant til, så er vi virkelig nødt til at tage den rolle a meget mere seriøst.

Uanset om det er at skrive interessante rapporter eller dele forskellige typer platforme. For eksempel forskellige måder at tjene renter på, der er 100 gange bedre end din nuværende interesse, som du får fra din bank. Alle disse ting er vigtige for os at fremvise.

Så jeg tror ikke, det nødvendigvis er i konflikt, det er virkelig komplementært over tid, bare afhængigt af hver persons behov.

Opdatering om coronavirus

OKEx: Jeg ville vide, hvordan COVID-19 har påvirket CMC. Er der noget ændret for dig? Hvilke mønstre har du bemærket siden virussen startede?

Carylyne: Jeg er ikke sikker på, at der virkelig er noget meget specifikt, der har påvirket CMC bortset fra volatiliteten på markederne. Jeg synes, det er den største. Jeg har sagt dette tidligere, jeg tror, ​​sidevisningerne på CMC korrelerer meget med markedets volatilitet. Så det har bestemt stor indflydelse på os.

Det er sjovt, men mange af vores teammedlemmer er super vant til at arbejde hjemmefra alene. Så det har ikke rigtig påvirket de fleste så meget. Og nu spørger folk os, “har du nogle tip til at arbejde eksternt? Og hvordan håndterer folk disse ting? ” Så som et firma tror jeg, vi har mere erfaring med disse ting.

For nylig offentliggjorde vi en blogindlæg der viser alles forskellige arbejdsopsætninger derhjemme. Jeg vil sige, at den største ting, som CMC-teamet har gjort i forbindelse med coronavirus, var Toiletpapir token. Ikke sikker på, om du så det på April Fools ‘.

Så vi var som “ikke opbevar dit toiletpapir, det er ikke rimeligt!” Vi ville gerne parodiere det særlige fænomen og fremvise det og bringe det frem … Gør det lidt mere lyshåret for folk, der gennemgik alt fra virussen.

Kvinder i krypto

OKEx: Selvom jeg ofte ser kvinder i forskellige roller i vores branche, herunder ledelse, rapporterer mange kryptovirksomheder, at deres publikum er flertallet (nogle gange op til 80 procent) mandlige og også for det meste 25-45 år gamle.

Har du nogen tanker om denne demografiske uoverensstemmelse?

Carylyne: Generelt tror jeg ikke, at det er nødvendigt på en måde at kønsliggøre ting. I det mindste for mig voksede jeg op i et meget meritokratisk miljø. Jeg voksede op i Singapore, hvor ligesom folk taler meget om meritokrati og race ikke er et problem, køn ikke er et problem. Ting som. Så for mig har det aldrig været noget. 

Jeg tror faktisk, at der i krypto er en meget bedre balance i forholdet mellem mand og kvinde end i teknologivirksomheder generelt.

Så jeg synes det er som at finde roller, finde vinkler, der er virkelig interessante for begge køn. Og jeg tror, ​​at ting ved krypto er, at det er attraktivt, fordi der er en stor følelse af individualisme og en masse frihed. Og så føler du, at du er en del af et samfund.

Så folk bliver tiltrukket af den interaktion. Jeg tror, ​​der er mindre fokus på kvinde eller mand eller hvad det nu er. Mange ledere inden for krypto er faktisk også kvinder. Bortset fra de mandlige kolleger, vi har.

Jeg antager, at jeg hverken har en stærk opfattelse af, hvad vi skal gøre ved det. Men jeg håber, at som nogen her og de andre kendte kvindelige ledere derude [at vi] er et eksempel for de yngre kvinder, så de kan gøre hvad de vil uden at skulle bekymre sig om kønspolitik generelt.

OKEx: Jeg ved, det er et så fyldt spørgsmål, når du taler om køn i en branche.

Fordi vi har historiske, systemiske grunde til, at de fleste af brugerne af krypto- eller kryptoinfrastruktur f.eks. Ville være mænd.

Carylyne: Ja. Tidligere arbejdede jeg i AI-branchen. Så der tror jeg, det er også et meget udbredt spørgsmål, fordi folk taler meget om, hvad det betyder at oprette en maskine til at opdage mønstre.

Og når du tænker over det som om der er en ubevidst bias, hvis de mennesker, der træner alle maskinerne, er mænd og / eller af en bestemt race eller fra en bestemt slags baggrund. Så ting manifesterer sig mere.

Og jeg tror med krypto, som med alt andet, vil der muligvis altid være en slags ubevidst bias der.

Så det handler mere om at forstå det, anerkende det og derefter sige, at det ikke burde være sådan. Det burde virkelig dreje sig om at få flere mennesker til at have den slags forskelligartede opfattelse. Men dygtige mennesker, uanset hvad deres køn er, uanset hvad deres orientering er.

Livet uden for krypto

OKEx: Læser du noget lige nu?

Carylyne: Jeg læser mange forskellige bøger på samme tid. Men lige nu læser jeg en temmelig tyk bog, der hedder Strategy: A History. Det er en ganske interessant bog, der sporer baggrunden for, hvor strategien kom fra. Og det er sjovt, fordi de gik helt tilbage og startede med at analysere den strategi, som Gud bruger i Bibelen. Jeg har bestemt anbefalet det, det er meget spændende.

OKEx: Hvad laver du, når du først vågner op, du har et formiddagsritual af en slags?

Carylyne: Bortset fra bare at blive klar til dagen, vågner jeg normalt op og mediterer i 20 minutter, og så ser jeg på min dagsorden og prioriterer den igen i henhold til starten af ​​dagen.

Så jeg tror, ​​det hjælper med at fokusere meget. Og jeg drikker også meget te hele dagen.

OKEx: Jeg kan ikke opgive kaffe, men jeg er overbevist om, at folk, der drikker te hele dagen, er mere jævne og sandsynligvis mere produktive.

Carylyne: Måske er det kemisk, ikke, på grund af forbindelserne i te. Det skal hjælpe dig med at fokusere. Det er som en lille brummer, der opretholdes over tid eller noget. Jeg er dog ikke sikker på, hvor sandt det er.

OKEx: Hvilken slags te drikker du?

Carylyne: Jeg drikker en masse løs bladte. Så som Oolong te eller for nylig har jeg også drukket meget pu-erh te.

Dette interview blev gennemført af Olivia Capozzalo, OKEx’s Head of Content. Det er redigeret og kondenseret.

Forsidebillede med tilladelse fra Carylyne Chan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map